האם האגזוז שלך בעל תקן לכביש ציבורי? איזה דגם זה? ועם יד על הלב - האם הוא מרעיש באופן בלתי סביר?
היי חברים יש ברשותי cbr1000rr עם אגזוז של twobrothers
עצר אותי בוחן תנועה בעיר ונתן לי דוח " הודעה על איסור שימוש ברכב " ומסר שיש לי יומיים להחליף את האגזוז למקורי ולעשות טסט מחדש...
האם אני חייב? האם לא כל האגזוזים שקונים מחנויות בעלי תקן ואישור ממשרד התחבורה?
האם האגזוז שלך בעל תקן לכביש ציבורי? איזה דגם זה? ועם יד על הלב - האם הוא מרעיש באופן בלתי סביר?
אגזוזים שנקנים מחנויות "אמורים" להיות בעלי תקן,
אבל תתפלא לשמוע כמה אגזוזים יש שמתגלגלים להם בארץ ללא תקן...
חברת tb היא חברה אמריקאית והתקנים שלהם שונים מהתקנים המותרים בארץ,
ומאוד יכול להיות שלמרבה הצער האגזוז שלך לא חוקי...
SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R
עצר אותך ככה סתם או בנק' ביקורת בתוך העיר (איזו עיר ד"א) ?
תקנים זה תקן E (אירופאי, לפעמים גם נקרא ECE) או תקן DOT של משרד התחבורה האמריקאי - שאמור להיות מוטבע על המשתיק .
אם אין הטבעה , המשתיק נחשב ללא חוקי ולא מכניסים אותו לארץ . ככה שהייתי ממליץ לך לחפש קודם כול את הסימנים על המשתיק בכדי לוודא שהוא תקני והוא מה שנקרא street legal .
ייתכן מאוד שתידרש גם לאישור מוסך על ההחלפה . (למי שמבין יותר בעיניין נא לשפוך אור על הנושא) .
נערך לאחרונה על ידי zx2r; 22-06-2015 בשעה 19:09.
זה אגזוז two brothers exhaust black series
קניתי את האופנוע בזמנו יחד עם האגזוז מחנות של אופנועים והאגזוז עצמו ניתן לקנייה בחנויות בארץ...
לגבי רעש.. ברור שיש רעש זה מנוע חזק.. אבל אני כמובן משתדל לנסוע בהתאם בתוך העיקר ואפילו בלילה אני מזיז אותו בניוטרל עד סוף הרחוב אם אני חייב לנסוע לאןשהו באמצע הלילה
לפי שוטר שעצר חבר פעם, גם אם האגזוז מאושר ותקין לשימוש בארץ, בוחן תנועה רשאי להוריד את האופנוע מהכביש במידה והוא לא אושר ברישיון האופנוע.
SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R
פרצדורה שאני לא זוכר אותה כרגע.
ברמת העקרון אם לא רשום אז ההנחה שהאגזוז שיש על האופנוע הוא המקורי. אם יש חליפי יש לציין את זה על רישיון האופנוע.
משתיק בתחום האגזוזים מתייחס לדוד עצמו, או לפיסת מתכת שיש בתחילת הדוד או בסופו, והיא אמורה להחליש את הרעש היוצא ממנו.
אגזוזים מאושרים לשימוש ברחוב מכילים משתיק בדרך כלל.
הblack series זה בעצם כל הM2 למניהם (טיטניום\קרבון ושאר מיני בישי), כולם אגזוזי מרוצים בהגדרה (ועושים רעש אחו שלוקי) ולא חוקיים לכביש.
בכלל אני לא בטוח ששתי אחים מייצרים אגזוזים עם תקן לכביש. בכללי 90% מאגזוזי האפטרמרקט לא חוקיים לכביש.
תסתכל כאן על סעיף 6: http://www.twobros.com/Cust_Service/FAQ/
ומיש ששואל את עצמו איך כל האגזוזים האלה נמכרים בחנויות בארץ, אז התשובה היא שיש כל מיני חנויות ויבואנים שמכריזים על עצמם כ"סדנת מרוצים" ואז הם יכולים לייבא חלקי חילוף למרוצים שאתם לא. הם כמובן מוכרים אותם רק "למרוצים" אז שיהיה בהצלחה.
סביר שאין הרבה מה לעשות.
תצטרך לגשת לטסט עם אגזוז אחר, שמתאים לתקן המקובל בארץ (אירופאי) ולעשות איתו טסט, אחרת האופנוע יורד מהכביש...
בקטע הזה אני מקנא באמריקאים שיכולים לעשות כמעט מה שבא להם עם הכלי שלהם.