כמה שטויות אפשר לרשום בשרשור אחד כמה?! 0_o
abs - Anti-lock Braking System
"בעברית "מערכת למניעת נעילה בבלימה" המכונה גם מערכת למניעת נעילת גלגלים"
אין שום קשר לא לסירוס לרכיבה ולא לעוצמת נשיכה! כשיש ABS אתה יכול להרשות לעצמך לבלום יותר חזק מבלי שינעלו לך הגלגלים (החלקה לתוך האספלט) , בהתאמה, במידה ויש ABS הבלמים יכולים להיות יותר "נושכים" ולמעשה יותר אפקטיביים. ישנן מס' מערכות ABS למס' יעודים שונים, לפי אופי האופנוע ואופי הרכיבה שאליה האופנוע נועד.
"נכון אנחנו בישראל ואין מסלול ובלה בלה" - פשוט אל תגיב כשאין לך מה לרשום -_-
נראה כאילו אתה פשוט מגיב בשביל הויכוח... מצפיה בתגובת שלך בפורום, נראה שאתה מבין עניין, אז תן עצות ענייניות...
נדמה שהיו לך הרבה אופנועים... -_- כמו שאנו יודעים, ישנם אנשים שגם רוכבים ללא קסדות וללא כפפות, ישנם כאלו שללא מעילים וללא מגני ברכיים, ישנם עם חצי קסדה וישנם עם קסדה נפתחת. ישנם שירכבו עם צמיגים של 150 שח וישנם עם צמיגים של 900 שח. רמת הבטיחות היא בחירה אישית של כול רוכב ורוכב. מכיוון שאני מודע היטב לחשיבות המערכת עבורי זה Deal breaker.
לפות"ש
בעניי ABS זו מערכת חובה. באופנועים ישנים אין את זה כי זה פשוט לא היה. אנשים לא ידעו מה החשיבות של זה ורכבו בלי זה. אפשר להגיד שגם חיו בלי זה, אבל אין ספק שהמון גם נהרגו כי זה לא היה. אני מאמין שאני לא צריך להסביר לך על פעולת המערכת מכיוון שהיא כבר עזרה לך מס' פעמים בעבר. היום כל כלי מכובד ימכר עם המערכת הזו וסביר להניח שעם עוד מערכות עזר נוספות, אבל זו הבסיסית שבהן, ולא בכדי.
אני מציע לך, אל תישאר מאחור כי פעם "הסתדרו בלי זה", תנצל את הטכנולוגיה שעומדת לרשותך, כי היא יכולה להציל אותך.

ציטוט ההודעה בתגובה