ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
או שהברקסים ממש גרועים בmt שהABS פועל בצורה תכופה (סבירות גבוהה, אופנוע תקציב)
או שאתה צריך לעשות אופנוען מאומן קורס אומנות הבלימה (עמותת מסלול זה יותר טכניקת רכיבה והם ממש לא תחליף לבית ספר לרכיבה)

באופנוע "כבד" ראוי, הברקסים יהיו נושכים וטובים יותר, ויגיבו בהתאם.
ABS זה סבבה והכל, אבל הוא מסרס רכיבה, נכון אנחנו בישראל ואין מסלול ובלה בלה, מה תעשה כשתעלה לכלי עם מערכות קצת יותר מתקדמות מabs? מה תעשה אז?
ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
תעשה את החשבון כמה הרוגים יש בתאונות של אוטו וכמה בתאונות של אופנוע, עזוב אותך תקנה משאית משומשת מברינקס הכי בטוח.
רוצה אופנוע כבד ומדבר איתנו על בטיחות נו באמת.
כמה שטויות אפשר לרשום בשרשור אחד כמה?! 0_o
abs - Anti-lock Braking System
"בעברית "מערכת למניעת נעילה בבלימה" המכונה גם מערכת למניעת נעילת גלגלים"
אין שום קשר לא לסירוס לרכיבה ולא לעוצמת נשיכה! כשיש ABS אתה יכול להרשות לעצמך לבלום יותר חזק מבלי שינעלו לך הגלגלים (החלקה לתוך האספלט) , בהתאמה, במידה ויש ABS הבלמים יכולים להיות יותר "נושכים" ולמעשה יותר אפקטיביים. ישנן מס' מערכות ABS למס' יעודים שונים, לפי אופי האופנוע ואופי הרכיבה שאליה האופנוע נועד.
"נכון אנחנו בישראל ואין מסלול ובלה בלה" - פשוט אל תגיב כשאין לך מה לרשום -_-

ציטוט נכתב במקור על ידי Jonathan צפיה בהודעה
אתה מכיר את המשפט Lies damn lies and statistics ?

מכיוון ש ABS היא טכנולוגיה חדשה יחסית שהתחילה את הופעתה בכלי תיור לא ספורטיבים ומכיוון שפרופיל הרוכבים על כלים כאלה נוטה להיות מעורב פחות בתאונות קשות,
מעניין לדעת אם המחקרים שציטטת התחשבו וניסו לאזן את הייצוג הפחות של הכלים באוכלוסיה המערובת בתאונות כדי להגיע למסקנה הקשר שאתה מנסה לייצר.

@:
נראה כאילו אתה פשוט מגיב בשביל הויכוח... מצפיה בתגובת שלך בפורום, נראה שאתה מבין עניין, אז תן עצות ענייניות...

ציטוט נכתב במקור על ידי TheDevilInside צפיה בהודעה
כל האופנועים שהיו לי, היו ללא הabs. עדיף עם? כנראה. האם זה חובה? מבחינתי לא ממש. Deal breaker? לא.
נדמה שהיו לך הרבה אופנועים... -_- כמו שאנו יודעים, ישנם אנשים שגם רוכבים ללא קסדות וללא כפפות, ישנם כאלו שללא מעילים וללא מגני ברכיים, ישנם עם חצי קסדה וישנם עם קסדה נפתחת. ישנם שירכבו עם צמיגים של 150 שח וישנם עם צמיגים של 900 שח. רמת הבטיחות היא בחירה אישית של כול רוכב ורוכב. מכיוון שאני מודע היטב לחשיבות המערכת עבורי זה Deal breaker.

לפות"ש
בעניי ABS זו מערכת חובה. באופנועים ישנים אין את זה כי זה פשוט לא היה. אנשים לא ידעו מה החשיבות של זה ורכבו בלי זה. אפשר להגיד שגם חיו בלי זה, אבל אין ספק שהמון גם נהרגו כי זה לא היה. אני מאמין שאני לא צריך להסביר לך על פעולת המערכת מכיוון שהיא כבר עזרה לך מס' פעמים בעבר. היום כל כלי מכובד ימכר עם המערכת הזו וסביר להניח שעם עוד מערכות עזר נוספות, אבל זו הבסיסית שבהן, ולא בכדי.
אני מציע לך, אל תישאר מאחור כי פעם "הסתדרו בלי זה", תנצל את הטכנולוגיה שעומדת לרשותך, כי היא יכולה להציל אותך.