בסוף החלטתי להחזיר את הדיבורית ובמקומה הזמינו לי סקאלה ריידר qz שתגיע לי בינואר, ללא שום תוספת עלות.
הכאבים והלחץ באוזניים פשוט הציקו לי, לדעתי כי הקסדה פחות מתאימה וגם מידה xs, וגם בגלל שהאוזניה משמשת לדיבור אז היא עבה יותר.
שמח שהם יצאו איתי הוגנים בלי שום בעיה. אעדכן שאקבל את ה-qz
למי ששואל? Hbc 100 אחלה דיבורית, פחות התאימה לי, מאמין שלקסדות חדשות יותר מי שיקנה יהיה מרוצה.
הרמקולים לא צריכים להפריע לך, הם אמורים להיות בין הריפודים או במקום יעודי אם ישנו. אולי פשוט לא הרכבת אותם נכון ומדוייק?
הקסדה לא מתאימה לדעתי כי יש שקע יעודי לשים את האוזניות והן היו פשוט גדולות ככה שגם אם שיחקתי עם זה הן עדיין בלטו.
בסקאלה ריידר האוזנייה יותר קטנה ולכן היא תוכל להיכנס לשקעים בקסדה שמיועדים לדיבורית.
לגבי החנות שרכשתי ממנה, אשתף ברגע שאקבל את הדיבורית השניה והכל יהיה בסדר, אז אתן קרדיט.
אוקיי חברים,
הדיבורית שלי הגיעה ואספתי אותה בתחילת השבוע. מרושם ראשוני:
שמע ודיבור מצויינים (אבא שלי אמר שפחות טוב מהקודם, אבל כל השאר אמרו שמצויין)
נוחה יותר לתפעול עם היד (הדלקה, כיבוי, ווליום או הפעלת מוזיקה).
האוזניות קטנות יותר ולכן פחות לוחצות ובהחלט חווית הנסיעה טובה יותר.
הערכה יותר מפנקת (יש מטען ועוד כל מיני ספוגים, מדבקות וכו'.
אני רכשתי באופנו-סנטר והם עמדו במילה שלהם ויצאו ממש בסדר גמור.
שני סוגים טובים שהזמנתי מאיביי:
Parrot sk4000 (איכות מעולה - החיסרון שעובדת טוב בעיקר כשמקושרת לשלט שיש להתקין על הידית השמאלית - מצורפת כחלק מהקיט)
sena smh5 - קצת יותר יקרה - דגם עם מיקרופון לקסדה שלמה ואפשרות להחליף למיקורופון לקסדה נפתחת או 3/4.
בשניהם איכות הקול מעולה גם בסטריאו וגם במהירויות מעל מה שמוצהר ע"י היצרן, בשני המוצרים, בצד השני של השיחה לא יידעו שאתה בנסיעה בזכות סינון הרעשים המעולה.