תוצאות 1 עד 3 מ 3

אשכול: מתלבט אם להוציא רישיון כדי לעבוד בשליחויות

Smile מתלבט אם להוציא רישיון כדי לעבוד בשליחויות

שלום חברי המלומדים,אני זקוק לעצה מאנשים עם ניסיון על דו גלגלי שעבדו גם במשלוחים.
    אני שוקל לעשות רישיון A2 לקנות כלי פשוט ולעבוד במשלוחים (כעצמאי,עם וולט/Gett Delivery או חברות אחרות) עד שאמצא עבודה בתחום שלי,לצערי התחום
    במשבר לא קטן ואין המון עבודה לאנשים בלי ניסיון(יכול לקחת גם שנה,זה לא עניין של חודש), אני רוצה גם אחרי להמשיך אבל רק בסופי שבוע ואולי שעה שעתיים ביום חול.
    כרגע אני עובד בתחום אחר אבל יכול להרוויח בערך 5k בחודש ולא יותר,אני יודע שזה מתכון לאסון נהג חדש ומשלוחים אבל אני נוהג כבר 3 שנים
    על בסיס יום יומי על קורקינט(0 תאונות,יכול להגיד בצניעות שאני קורא את הכביש יחסית בסדר,ועם אינסטינקט מהיר) ולכן אני לא רואה את עצמי כסופר חדש בתחום למרות שאין לי רישיון על קטנוע.
    מה שאני מנסה להבין זה האם כדאי לי להיכנס לכאב ראש הזה בכלל,וכמה שעות צריך לנהוג כדי להגיע למשכורת נטו של בערך 10K
    תודה רבה
    נערך לאחרונה על ידי גם_זה_יעבור; 17-01-2023 בשעה 21:39.

Junior Member
    לדו"ג קיים ביטוח חובה שונה והרבה יותר יקר אם הכלי משמש לעסקים. אם אתה מתכוון לרכב על פי החוק, כנראה שתבצע הרבה פחות הזמנות לעומת שאר השליחים, שרובם עוברים על החוק כל הזמן. אם אתה מספיק צעיר, אולי תפנה ליחידה להכוונת חיילים משוחררים, לדוגמה ימצאו לך איזה מסלול קריירה מתאים במשטרת ישראל וכו'.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    חפש עבודה אחרת רצוי עם טיפיים גבוהים, לקטנוע יש המון הוצאות נלוות ואי אפשר לחפף בכלום תוסיף על כך רכישה של קטנוע סביר שלא יתקע ויעשה עבודה ראוייה ותגלה שעוד לפני שהתחלת כבר אתה חייב לעצמך מעל 15000 ש"ח.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!