תוצאות 1 עד 15 מ 96

אשכול: הקאמבק של השנה: Dr-z400s ו-dr650se

צפייה משולבת

ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
    לא קמו מתחרים? Wtf?
    Wr250r קל ממנו, יפני ואמין בידיוק ואפילו יותר ממנו, מוזרק דלק, ועדיין נותן את אותם ביצועים, שיוט 110, סגירה 150.
    גם בשטח הוא קליל יותר, גם בסופרמוטו הוא קליל יותר.
    גם פחות גניב.
    דינזאור ותו לא.
    מבחינת הסופרמוטו גם בעשיריה פחות, 38,500 אתה רוכש דיוק 390, אז מה זה drz??

מאז שהוא יוצר בשנת 2000 על בסיס אופנוע מ1980, ואנחנו ב2015.

"אני בדרך לטרייד אין על ה-sm שלי, לטעמי אכן בשורה מעולה. אם אלו יהיו גם המחירים אז בכלל, אששששששש.
    ההתלבטות קשה, בין ה-650 ל400, ה-650 הוא חלום ילדות, אבל ה-400 מעט יותר מודרני ויעיל ממנו. כנראה שאלך על ה-400 גרסת ה-s."

נכון ה400 יותר מודרני, תוכנן ב1980, בעוד ה650 תוכנן ב1970. ממש פאר הטכנולוגיה.

ישראלים ישארו עדר, והנה ההוכחה הגדולה מכל.
    אגב, היום קווסקאי מציעה kl250\450 עם רישוי כביש. אז מה זה drz???
    ה-dr לא משנות השבעים וה-drz לא משנות השמונים. ברור שישנם כלים יותר משוכללים ויותר מושחזים, אבל אני לא גראהם ג'ארוויס, ואתה יודע מה אני ממש ממש בטוח שגם אתה לא, אפילו לא קרוב. אז כל המקצוענים של הק.ט.מ וההוסקוורנה בסופי השבוע, יכולים להמשיך לזלזל בסוזוקים הוותיקים שחוזרים. אבל אני, שחולם על dr 650 מגיל מאוד מאוד צעיר ולא הצלחתי להגשים את החלום, כי עד שהתארגנתי לרכישה הוא כבר לא היה קיים בארץ-הולך להזמין אותו עכשיו חדש מהניילונים ובמחיר שלדעתי הוא לא רע בכלל, כלי עם אמינות פשטות ואיכות, אמנם לא מודרני ומושחז, אבל לחלוטין מספק אותי. אני מתחייב שאין לי שום קשר ליבואן סוזוקי ואני בסך הכל חולם, שהולך להגשים את החלום שלו אחרי 20 שנה. ולגבי הקוואסקי שלך, אני אשתדל מאוד מאוד לעולם לא לרכוש כלי מחברה שהשתתפה בחרם הערבי ולא משנה כמה הוא יהיה טוב או משתלם.
    נערך לאחרונה על ידי the striker; 09-12-2015 בשעה 22:20.

Member הסמל האישי של danielk
    ציטוט נכתב במקור על ידי the striker צפיה בהודעה
    ה-dr לא משנות השבעים וה-drz לא משנות השמונים. ברור שישנם כלים יותר משוכללים ויותר מושחזים, אבל אני לא גראהם ג'ארוויס, ואתה יודע מה אני ממש ממש בטוח שגם אתה לא, אפילו לא קרוב. אז כל המקצוענים של הק.ט.מ וההוסקוורנה בסופי השבוע, יכולים להמשיך לזלזל בסוזוקים הוותיקים שחוזרים. אבל אני, שחולם על dr 650 מגיל מאוד מאוד צעיר ולא הצלחתי להגשים את החלום, כי עד שהתארגנתי לרכישה הוא כבר לא היה קיים בארץ-הולך להזמין אותו עכשיו חדש מהניילונים ובמחיר שלדעתי הוא לא רע בכלל, כלי עם אמינות פשטות ואיכות, אמנם לא מודרני ומושחז, אבל לחלוטין מספק אותי. אני מתחייב שאין לי שום קשר ליבואן סוזוקי ואני בסך הכל חולם, שהולך להגשים את החלום שלו אחרי 20 שנה. ולגבי הקוואסקי שלך, אני אשתדל מאוד מאוד לעולם לא לרכוש כלי מחברה שהשתתפה בחרם הערבי ולא משנה כמה הוא יהיה טוב או משתלם.
    אנחנו לא מדברים על יכולות רכיבה.
    אנחנו מדברים על אופנוע 2015 עם 5 הילוכים קירור אוויר וקרבורטור, אין קשר לג'ארוויס.
    בלי abs בלי הזרקת דלק בלי קירור מים וגניב בטירוף, ב2015.

Senior Member הסמל האישי של doutsh
    לא הבנתי למה בדיוק הdrz יותר גניב מאופנועים אחרים? כי גנבים רוצים אותו יותר? זה לא ממש כשור לטכנולוגיה או ל2015...
    וגם לא הבנתי את ההקבלה לkx250/450 שמגיעים עכשיו ברישוי צהוב. אלה אופנועי מוטוקורס, אפילו לא אינדורו, ובטח לא דו"שים לשימוש יומיומי.
    ואם מדברים על "גניב", לkxים אין אפילו סוויץ'...

[QUOTE=danielk;27352]אנחנו לא מדברים על יכולות רכיבה.
    אנחנו מדברים על אופנוע 2015 עם 5 הילוכים קירור אוויר וקרבורטור, אין קשר לג'ארוויס.
    בלי abs בלי הזרקת דלק בלי קירור מים וגניב בטירוף, ב2015.[/QUOTE

בדיוק, הוצאת לי את המילים מהפה. הפשטות, הפשטות זה כל הסיפור. הבייסיק הזה, לטעמי עדיף על כל הסיבוך הטכנולוגי של האופנועים היום. קירור נוזל והזרקת דלק, הם חסרונות בעיני, יותר מדי מערכות מסובכות עדינות ופוטנציאליות לתקלות מציקות. חמישה הילוכים זה חיסרון, אבל אני לחלוטין יכול להסתדר איתו, גם ניתן לפתור אותו חלקית במשחק עם הגלגשי"ם. אבל אין על האמינות של ה-DR, פשוט, זול לרכישה, זול לטיפול ולדעתי תענוג. אבל היי, זה אני .....