עם כל הכבוד לעדר.... הסיבה שהאופנוע הזה לא קיים בארץ היא עופר אבניר, הם החליטו להביא את השיבר sl/gt, טעות מוטורית של אפריליה , שכמעט לא קיים בעולם בניגוד לשיבר הנייקד הרגיל שדווקא זוכה למכירות סבירות.
וחבל, כי הייתי שמח לאסוף אחד כזה יד שנייה.
האפריליה שיבר הוא נייקד-בינוני מודרני וטוב, עמוס באלקטרוניקה, והוא מוצע במחיר מעולה של 63 אלף ש"ח.
http://wheelz.co.il/?p=100267/
![]()
עם כל הכבוד לעדר.... הסיבה שהאופנוע הזה לא קיים בארץ היא עופר אבניר, הם החליטו להביא את השיבר sl/gt, טעות מוטורית של אפריליה , שכמעט לא קיים בעולם בניגוד לשיבר הנייקד הרגיל שדווקא זוכה למכירות סבירות.
וחבל, כי הייתי שמח לאסוף אחד כזה יד שנייה.
אני לא לגמרי מסכים איתך לגבי השוק הלא קיים, בסוף נמכר פה גם 6\fz8\פייזר 600\800, דייורז'ן 600, cbf600\1000 ועוד כל מיני דוגמאות כאלה לנייקדים עם חצי פיירינג שנמכרו לא רע - יש לא מעט ביקוש בשוק לנייקד ביניים עם מעט מיגון רוח.
לגבי איך שהוא נראה - טעם וריח ואני ממש לא חושב שזו הסיבה שהוא לא נמכר. כאמור, 85 אלף שקלים היה מחיר כבד למדי ומותג שלא קיבל מספיק השקעה מצד היבואן.
לגבי הטואונו, אז כבר לא כל כך חדש, אבל כן תודה![]()
השיבר החדש נראה מעולה במציאות, ממש אהבתי, וכן המחיר ביחס לתמורה של המכלולים, מפות ההצתה, ה abs , בלמי הברמבו והמנוע המעניין הם בהחלט אופציה שמציבה אותו בין הכלים המובילים בקטגורייה לדעתי.
Tracer 900
אגזוז לוהט מידי לאופנוע שימושי זה פאול לא נסלח, בעיקר בארצנו. מילא באופנוע ספורט פעם גילו לזה סלחנות.
לא האמנתי שאהנה מהאופנוע הזה, אבל לאחר כמה שעות על האוכף שלו אני יכול לציין שמדובר באופנוע מגניב לחלוטין.
הוא אולי לא חזק כמו ה mt09 אך מתנהג על הכביש הרבה יותר טוב, לעומת הנייקד של הונדה הוא הרבה יותר מרגש ולדעתי זה אופנוע שינצח את מבחן הנייקד בקטגוריית
נייקד עד 75000 ש"ח
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
שניי דברים שמדאיגים אותי לגביו הם
א. האגזוז.
ב. סחירות.
יש לעניין האגזוז פיתרון?
יהיה מאוד לא נעים לקנות כזה אופנוע ובעוד שנתיים להפסיד המון כסף כי אין ביקוש/ שוק.
מוטי.
-->SV650<--
לשים זוג MIVV
https://www.youtube.com/watch?v=CuiwiluEOLI