כנראה השכנים חחחח.
כפי שציינו - אי אפשר להיות נביא (אפשר לנסות אבל אני מעדיף שלא כי אני יודע מה ערכה של הנבואה) ולכן אף אחד לא יודע לומר מה יקרה בעוד שנתיים, או שנה.
כמו שיכול להיות שלא יהיה סחיר גם יכול להיות שביום שתפרסם תמכור לקונה הראשון.
לגבי האגזוזים, כפי שיגאל ציין וכפי שנדמה לי צוין בכתבה, אגזוזים תחליפיים יכולים להיות פתרון. האגזוז המקורי חם מאוד בגלל הממיר הקטליטי, ואגזוזים תחליפיים
יבטלו את הממיר. בסופר דיוק שלי למשל, האגזוזים המקוריים היו מתחממים לרמה שאפשר לעשות חביתה וגם לשרוף אותה, ברגע שהוחלפו (במקרה לזוג mivv כמו בסרטון) אז האגזוזים החדשים משמעותית פחות חמים, עד למצב שאפשר אפילו לגעת קלות באגזוז מיד אחרי שמכבים את האופנוע. בנוסף יש גם ערך מוסף בכך שכל האופנוע עובד קר יותר, נשמע טוב יותר, מעט חזק יותר והמנוע מגיב טוב יותר. החסרון? מישהו צריך לשלם עליהם..
כנראה השכנים חחחח.
הנסיכה למכירה DUKE 690 2011 -
http://www.yad2.co.il/Cars/Motorcycle_info.php?
CarID=5897a317fc06ba9568500d2e8e27a4d27f2
אלא אם כן אתה מטפל בו לבד, תצטרך למצוא מוסך שמטפל בכלל באפריליה, יש לו את הכלים לגשת למחשב של האופנוע וידע איך להתעסק עם הכל.
בוא נגיד שלא כל מוסך יהיה מסוגל לטפל בו ומאלה שכן לא כולם ידעו לעשות זאת היטב.
זה הכל טוב ויפה אבל אחרי שנתיים, כל בלת״ם הולך לעשות חור בכיס וכל מוסך יודע לתמחר את העבודה על האופנועים האיטלקים בהתאם.
המחיר נראה טוב על הנייר אבל אנשים עם תקציב מוגבל לא יקנו אפריליה בגלל התחזוקה ואנשים עם תקציב לא מוגבל ילכו על דגמים יותר מעניינים.
יש כל כך הרבה מתחרים מעולים בקטגוריה הזו שאני לא חושב שיהיה פה איזה מהפך.
Aprilia Tuono APRC 2013
APRILIA
עד כה היה בלת"מ אחד, במחלה ידועה שאפריליה הוציאה תיקון (אך לא ריקול). מפאת לחץ של זמן הכנסתי את הכלי למוסך, הזמנתי את החלק שצריך, ונאמר לי שהוא נגמר במלאי בגלל הביקוש. לא יכלתי להמתין עוד ונאלצתי להגיד למוסך לרוץ עם הטיפול שהוא מציע.
מדובר בסלילים שמתחממים יותר מדיי, ונשרפים. מחיפוש זריז בפורומים בחו"ל הבנתי שהוציאו סלילים חדשים עם מגנטו שזה לא קורה להם. אז המוסך פשוט ליפף את הסלילים מחדש, והחליף את הרגולטור לאחד גדול יותר. הם ביצעו כמה צעדים שלא אהבתי ולא עדכנו טרם הביצוע ובסופו של דבר החשבון היה מנופח יותר מדיי. המוסך איבד אותי כלקוח על החוסר אחריות שלו לעדכן אותי על שינויים שיעלו לי ככה (לא אציין את שמו כאן).
חוץ מזה, טפו טפו אין כלום. הכלי נוסע חלק, אני איתו כבר 15 אלף ק"מ (כרגע עומד על 30). טיפולים כל 10k, עשיתי בינתיים בעצמי (פשוט מאוד לטפל, יש לי דיסק עם כל מה שצריך בשביל זה), טיפול הבא מכניס למוסך בשביל טיפול גדול.
Aprilia Tuono APRC 2013
APRILIA