תנסה לנתק את מצבר ללילה ולחבר מחדש, זה יעשה ריסטארט למחשב ואולי יסתדר לך... קרה כבר לחבר.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
שלום לכולם,
יש לי גוייראיד 200 evo שנת 2012 מערכת הזרקה, 46k.
התחילה לי בעיה מאוד מציקה ומוזרה שבעלי מקצוע בעצמם לא מצליחים לפתור...
כל האטת מהירות/עצירה מוחלטת/עמידה של מספר שניות ברמזור הקטנוע פשוט יורד לטורים 2 ונכבה כמעט ללא משחק ביו הטורים...*
הבעיה שאי אפשר לכוון טורים כי זה 200 הזרקה בעל מחשב.
הדבר הראשון שעשו לי במוסך זה כיוון שסתומים של 150/150 אז מהבחינה הזאת גם הכל תקין...
היו המלצות ללכת לכיוון של בעיה במחשב או במערכת דלק או בחשמל...
*חייב לציין שהקטנוע מטופל בחברה כל טיפול קטן בינוני וגדול ואפילו במטרו לא יודעים לאתר את התקלה...
אשמח לעונים ועוזרים 😊
תנסה לנתק את מצבר ללילה ולחבר מחדש, זה יעשה ריסטארט למחשב ואולי יסתדר לך... קרה כבר לחבר.
Evolution Team
עם אופנוע אחר
Evolution Team
כיוון שסתומים 150/150 נשמע מצחיק.
תבדוק את מצב המים שלך,אם המים עכורים זה משם ואם לא תבדוק את החיישן טמפ'.
תקין? נקה מצערת באופן יסודי בדגש על מייצב סרק אם קיים ואם לא אז את מה שפועל כשאתה בסרק.
היום אמרו לי שכניראה ישנה בעיה במזרק או במשאבת דלק כי כניראה המערכת מלאה אבנית או שהמזרק פשוט עשה את שלו... תאכלס זה נשמע הגיוני בגלל שרק שהקטנוע במצב של עמידה וברגע שאני עוזב את ידית הגז הוא יורד לטורים 2 ומישם הוא נכבה לגמרי, למרות שאם אני נותן פול גז ברגע שהוא כמעט ונכבה הוא חוזר לנסוע כרגיל...
יש מצב?
נערך לאחרונה על ידי Dk12f; 11-12-2015 בשעה 23:07.
אבנית יש במכונות כביסה.
כיוון שסתומים זה 0.12 מ"מ לשני הצדדים ולא 15 או 150.
מזרק דלק עובד כל הזמן לא רק בעמידה.
אינדיקציה למשאבה לא טובה זה לרוב זיופים במיהירות או אחרי נסיעה ממושכת.
ניקוי מצערת זה פירוק שלה וניקיון של המעברים והרכיבים הפנימיים אפשר להשתמש בדלק ולא להכל אפשר להגיע או לנקות בעזרת דלק,מומלץ מאוד לעבוד עם לחץ אוויר.
הקפצה