נעשה לך סדר בראש... את רוב האופנועים שמצוינים כאן כבר היה לי אז אני יכול לספק לך חוות דעת מלאה ונכונה:
לאחר מחשבה צמצמתי את האופנוע שיתאים לדרישות שלך:
הונדה nc700
הונדה cb500x
סוזוקי ויסטורם 650
עכשיו:
ההונדה מגיע עם מרווח טיפולים גדול יותר מהסוזוקי, מטפלים בהונה גם ה 500 וגם ה 700 כל 12 אלף ק"מ.
סוזוקי כל 6 אלף טיפול אך המחיר בסופו של הליך דיי קרוב.
ה nc700 הוא אופנוע מצוין, נוסע היטב בעל תא מטען מקדימה שזה ממש שימושי, מתאים לאופי רכיבה רגוע, דלק 1-27.
ה cb500x גם מצוין, חלש יותר מה 700 אבל לא ממש מורגש כי המנוע שלו יותר "שמח" והאופנוע יותר כיפי לרכיבה, המתלים שלו רכים יותר והוא סופג מהמורות טוב יותר, דלק גם סביב 1-27 וטיפול כל 12 אלף.
חשוב ! להונדות יש abs כסטנדרט. והן נכנסות בתקציב של 35-40 אלף בלי בעיה.
הויסטרום 650 הוא אופנוע טוב כבד, חזק, אמינות מוכחת, אני מתייחס למודל הישן יותר בהתאם לתקציב כמובן...עדיף לך לקחת את הדגם עם abs, יש חלקים בשפע ותוספות בשפע, מה שגם רוב הסיכוי שתקנה כבר אופנוע מאובזר בכל טוב. האופנוע חזק יותר מההונדות - (55 ל nc700 ו 47 ל cb500), הספק של 72 כוח זה לא מעט.
הויסטורם מבחינת שיוט בין עירוני טוב יותר, מנוע לא מתאמץ, ואופי רכיבה נוח.
צריכת דלק 1-20 ממוצע.
טיפול כל 6000 ק"מ כאשר זה טיפול קטן ואז גדול, פעם ב 24 טיפול ענק שכולל פלאגים.
בתקציב שלך נכנסים מודלים 2010 +-.
מקווה שעזרתי.
לגבי קטנוע - בורגמן 650 מצוין אבל יש לו ירידת ערך ויש לו cvt שהולך כל 60 אלף בערך, כמו כן טיפולים יקרים יותר.
הסילבר 400-600 אותו הדבר, נוחים מאוד, כאן יש רצועה שמחליפים כל 24 אלף וזה גם לא כל כך זול, מבחינת נוחות הבורגמן 650 לא רואה ממטר אף אופנוע שמצוין כאן.
אני ממליץ לך לבדוק את ה ויסטורם, ולקחת נסיעות מבחן על 2 ההונדות כדי לקבל החלטה טובה יותר.
מניסיון - אם אתה בחור גדול ו\או גבוה, בלי לחשוב סוזוקי וי...... אם אתה ממוצע תבדוק את השאר.