זה מגן מהמפגש של הרוכסן עם המיכל. בתאכלס, כל מדבקת ג׳ל אמורה לעשות את העבודה אבל בתחום האופנועים אוהבים לקחת מחיר פרמיום על דברים לא קשורים.
ראיתי הרבה אופנועים כמו שליcbr250r
ששמים את המדבקה הזאת על הטנק דלק.
http://m.ebay.com/itm/Honda-CBR250R-...264?nav=SEARCH
יש לזה באמת שימוש? זה באמת עוזר במשהו?
כי ראיתי שיש את הסוג הזה שהוא היקר יותר ויש גם יותר פשוטות שהן סתם קישוט.. והבדל המחירים הוא דיי גדול.
ואם אני קונה את זה, שווה לקנות את זה מאיבי או שעדיף בכלל בארץ?(כמה הפרש המחירים?)
ומישהו יכןל להמליץ על כפפות חורף טובות עם מיגונים שאפשר להזמין מאיבי עד 250 ש״ח?
תודה מראש
זה מגן מהמפגש של הרוכסן עם המיכל. בתאכלס, כל מדבקת ג׳ל אמורה לעשות את העבודה אבל בתחום האופנועים אוהבים לקחת מחיר פרמיום על דברים לא קשורים.
קיצר להזמין את זו שעולה 10 שקל וזה יעשה את העבודה
http://www.motoin.de/Clothing/Gloves...IK::31483.html
בדיוק הזמנתי את אלה, רשום 290 אבל יש הנחה והם עולות 225 שקל, נראות סבבה, אין לי חוות דעת עד שלא יגיעו.
נראה אחלה אני אבדוק אם יש כאלו גם באיבי... קראת עליהם משהו? או שפשוט הן היו נראות לך סבבה?
לא מצאתי ביקורת ספציפית, קראתי מבחינת חומרים ועמידות, במחיר שלהן הם נראות טוב ומספקות, טובות יותר יש, עולות יותר גם. רק שיגיעו אוכל לחוות דעה.
האתר הזה שולח לארץ גם, 90 שקל בערך למשלוח.
נערך לאחרונה על ידי matanbar26; 16-12-2015 בשעה 14:11.
יכול להיות שזה לא יהיה כזה רלוונטי אליך אבל עבור הסט הראשון של כפפות חורף וכפפות קיץ פחדתי להזמין מחול מחשש של חוסר התאמה ואי נוחות.
התחלתי עם כפפות חורף בסיסיות שקניתי בקולבוטקס שיושבות מעולה ורק בעונת החורף השניה הרשתי לעצמי להתפנק ולהזמין מה שבא לי כי יש לי למה לחזור במידה והן לא יתאימו.
ככה אני לא בלחץ מהמשלוח, לא לחוץ להחליף אם המידה לא נכונה ולא ממהר להנעל עד דגם או לחכות למבצע טוב יותר.
תודה חברים, הזמנתי מה שהיה נראה לי נקווה לטוב ולגבי כפפות חורף אקנה כבר יד שניה בארץ תודה לעוזרים
יש לפעמים אחלה דילים בפשפשוק על כל מיני דברים לא פעם ראיתי שמה כפפות של חבות טובות כמו של דיינז או פוקס שאנשים מוכרים ב שליש מחיר כי הם מכרו את האופנוע... יש וישכרגע יש לי כפפות לט ממוגנות שעוזרות עם הקור אבל זה רק פתרון זמני עד שיצוץ משהו...
יחסית לתחום שעברתי אליו כדי לחסוך כסף חחח בנתיים אני מבזבז יותר חחח