עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 17

אשכול: ביטוח מקיף ושאר ירקות

Junior Member

ביטוח מקיף ושאר ירקות

אחרי שקיבלתי את האופנוע ולא חשבתי שאוכל להיות להיות עצוב יותר לעולם, עשיתי ביטוח מקיף אצל אודי דגן.
    והם, אם נדבר בעדינות, פתחו לי תתחת..

הבנתי שהדרישות להחזיר לי את כספי האהוב במקרה של גניבה הן : איתוראן, מנעול דיסק ושרשרת.
    איתוראן ומנעול דיסק לא מהווים בעיה גדולה, אחד מותקן קבוע והאחר דוחפים לתא מטען של הr6 ליד הקסדה

מה שמוביל אותי לשאלה שלשמה באתי,
    מה עושים עם השרשרת לעזאזאל? מישהו מכיר מקום זול לקנות בו הרבה שרשראות שהביטוח יכבד, בזול? (כמובן שאני לא אקח שרשרת בתיק שתשבור לי את כל החוליות בעמוד השדרה, ואאלץ לפזר שרשראות ברחבי הארץ בכל מקום שאני נוהג להיות בו כמו אבקת פיות)

Member
    תחילה תבדוק האם מצויין בפוליסה של הביטוח האם נדרש עובי מינימאלי של השרשרת (יצא לי לקרוא איפשהו שחייבו מישהו במינימום של 12ממ)
    לדעתי האופציה הזולה ביותר כנראה היא לקנות שרשראות ברזל סטנדרטיות ומנעולי תליה (לצורך היעול, בקניה של מנעולי התליה אפשר לקנות את ההכי פשוטים וזולים לצורך כך שהשרשרת תשאר במקומה ועוד אחת מאסיבי\איכותי שתקח איתך ואיתו תנעל את השרשרת על האופנוע)
    בנוסף, תבדוק אם מנעול פרסה גם תופס בתור שרשרת ע"פ ההגדרה שלהם

Member
    תבדוק בפוליסה לדעתי אתה מחויב לקשור את האופנוע כל הזמן בכל מקום שבו אתה חונה, אחרת הביטוח לא תופס .

מסקנה : אתה חייב לשאת איתך שרשרת כל הזמן

Junior Member
    נדב, יש לי הקלטה שהם אומרים לי שאפשר כל סוג של מנעול או שרשרת.
    תודה על ההצעה
    rnnd, אני יודע, בגלל זה פתחתי את האשכול. אני לא אשא איתי שרשרת בתיק כל הזמן, כי בשיקלול די כללי אני מעדיף שיגנבו לי את האופנוע ולא לקבל החזר מאשר להיות נכה

Senior Member
    תבדוק אם יש דרישה לשרשרת במהלך כל היום או רק בלילה.
    בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך על השרשרת הכי פשוטה, גם אם יש לך מקיף זה מבאס להגיע ולא למצוא את האופנוע.
    תציב שרשרת במיקומים מרכזיים שאתה חונה בהם לרוב, כמו בבית, עבודה ותקפיד לשים לפחות מנעול דיסק גם אם עצרת ל 5 דקות.
    Tracer 900

Member הסמל האישי של ducati boy
    בדיוק נגמר לי הביטוח מקיף היום ודורשים ממני לשלם 6700 למקיף שכולל הכל(לעומת 7700 שנה שעברה), זה לא כולל השתתפות של 8000 שקל בגניבה ו 8000 בהחלקה ו 1200 בצד ג', האופנוע שווה עכשיו 84000
    ממה שהבנתי מהסוכן בגלל הגל גניבות נדרשים לקשור גם ביום וחובה עליי להתקין איתוראן בשווי של 500 שח לפי מה שהבנתי פלוס תשלום של 25 כל חודש.
    כרגע אני ללא ביטוח מקיף בכלל, האם המחיר הוגן ומה כדאי לעשות? האזעקה אחרונה אולי?

בנוסף לגבי החובה האם באמת תהיה הנחה בינואר? ואם כבר עשיתי את החובה איך אהנה ממהנחה?
    תשובה תעזור לי מאוד!!!
    ducati monster 796 2014:- טוטאלוס

עכשיו: ducati supersport 939

Junior Member
    אני בהתלבטויות קשות ץ לגבי הביטוח.
    המקיף מחזיר לי 90% מהסכום של הכלי במידה והוא קשור עם שרשרת. הדרישה הזו לא פרקטית, כי במקומות עם פוטנציאל הגניבה הגבוה ביותר (חנייה של שעה בת"א) פשוט לא תהיה לי שרשרת, ואני, כאמור לא מתכוון לרכב עם שרשרת בתיק גב. במקומות שבהם יש לי שרשרת (בסיס, בית) פוטנציאל הגניבה הוא נמוך יחסית (מקווה).
    בגלל הנקודה הזו, אני שוקל לבטל את המקיף ולעשות ביטוח אצל הזעקה האחרונה שלא דורשים שרשרת. כמובן שיש חיסרון עצום שהם לא מחזירים שקל אם הנזק הוא מתחת ל50%, ושעם כל הכבוד הם לא באמת חברת ביטוח ולך תדע מה יקרה במצב אמת..
    אני בעצם צריך לבחור איך להדפק.. האם יש פה המלצות רלוונטיות, מישהו שיוציאו אותי מכל המיץ זבל הזה? ): כ

Senior Member
    תיק זנב אולי? ככה יהיה לך מקום לשרשרת, לא תשבור חוליות.
    זה אולי אומר עוד תיק אבל לפחות לא על הגב וככה תמיד יש מקום לשרשרת.
    אגב לגבי הזעקה האחרונה-היה לי בעבר את השירות, לא נאלצתי להשתמש אבל הבנתי שהם מאוד אמינים.
    לגבי 50 אחוז נזק, כן זה סיכון שלוקחים.

Member
    לא הבנתי מהשרשור אם מדובר על ביטוח גניבה בלבד. אם לא - אז לביטוח המקיף יש יתרון של כיסוי (מסויים) של נזקים במקרי ביטוח שהם לא גניבה. זה אמור להיות עוד שיקול בבחירה בין ביטוח לזעקה האחרונה

Junior Member
    תיק זנב - אני גם חשבתי על זה אבל הורידו אותי מזה לגמרי, והבנתי שזה יגרום לאופנוע לאבד יציבות, בגלל שמדובר בגוף כבד ולא יציב שיושב בחלק האחורי של הכלי.

פיסטוק,
    בנוגע לביטוח - אודי דגן מבטחים את הכלי רק בביטוח מקיף מצומצם, שמגן מפני שריפה וגניבה. לכן ההבדל בין המקיף לבין הזעקה זה רק הקטע של השריפה.

Senior Member
    מה זה לא יציב? תקנה תיק זנב יציב, משהו שיצמיד את השרשרת לאופנוע, אז לא תהיה בעיה כזו.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי inonsh צפיה בהודעה
    תיק זנב - אני גם חשבתי על זה אבל הורידו אותי מזה לגמרי, והבנתי שזה יגרום לאופנוע לאבד יציבות, בגלל שמדובר בגוף כבד ולא יציב שיושב בחלק האחורי של הכלי.

פיסטוק,
    בנוגע לביטוח - אודי דגן מבטחים את הכלי רק בביטוח מקיף מצומצם, שמגן מפני שריפה וגניבה. לכן ההבדל בין המקיף לבין הזעקה זה רק הקטע של השריפה.
    http://wheelz.co.il/forums/showthrea...ד-תיק-זנב-Ogio
    משהו בסגנון זה.
    אני לא יודע איזה בעיחת יציבות זה יוצר,ארגז אני יודע שכן.

Junior Member
    יש למישהו נסיון ממשי של לרכב עם תיק זנב ושרשרת באופנוע ספורט?
    זה לא באמת משנה עד כמה התיק זנב טוב, השרשרת תהיה משוחררת מאחורה ולא כגוף אחד עם האופנוע

Senior Member
    אתה מדבר על משהו שבכלל לא קשור לאופנועים

איך לאחסן משהו ככה שלא יזוז
    יש כל מיני שיטות להתמודד עם זה

קח את התיק הכי קטן שאתה יכול ואז תדחוף ביחד עם השרשרת עוד בגדים עד שיהיה עליה מספיק לחץ שהיא לא תזוז.
    אולי יש פה מומחים מתחום האריזה שיכולים לעזור

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    אתה מדבר על משהו שבכלל לא קשור לאופנועים

איך לאחסן משהו ככה שלא יזוז
    יש כל מיני שיטות להתמודד עם זה

קח את התיק הכי קטן שאתה יכול ואז תדחוף ביחד עם השרשרת עוד בגדים עד שיהיה עליה מספיק לחץ שהיא לא תזוז.
    אולי יש פה מומחים מתחום האריזה שיכולים לעזור
    הודעה לפורום אורזים
    בכול מקרה, שרשרת בתיק שקשור לאופנוע, בנסיעה עירונית לכמה תזוזה אתה מצפה?
    תמלא את התיק וכלום לא יזוז.
    אין פתרון קסם, יש פתרונות לכול אחד יש יתרון ויש חיסרון, פתרון מושלם לא נראה לי, אלא אם תשאיר שרשרת במקום העבודה.