עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 18 מ 18

אשכול: Cbf250 - ברצינות, מה הבעיה בו?

Senior Member הסמל האישי של R86
    למה לא gs500? שוק יותר טוב חלקים זולים ויישרת אותך ליותר זמן,חוץ מעניין הביטוח הכואב (לך לא לי) אני לא רואה חסרונות.
    נ.ב
    גם הראשונה שלי הייתה זבל סיני מתפרק (הגיטרה כן?),כשקניתי את מישל (לס פול סדנדארט) הבנתי כמה הזבל שהיה לי הגביל אותי
    אותו דבר באופנועים.
    אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי R86 צפיה בהודעה
    למה לא gs500? שוק יותר טוב חלקים זולים ויישרת אותך ליותר זמן,חוץ מעניין הביטוח הכואב (לך לא לי) אני לא רואה חסרונות.
    נ.ב
    גם הראשונה שלי הייתה זבל סיני מתפרק (הגיטרה כן?),כשקניתי את מישל (לס פול סדנדארט) הבנתי כמה הזבל שהיה לי הגביל אותי
    אותו דבר באופנועים.
    כי הוא כלי ישן כמעט פי 2 (רוב מה שיש ביד 2), וכי בשיא הכנות לא מת על העיצוב שלו.
    אצלי דווקא שונה בכל הקשור לגיטרות - אתה מתחיל על זבל ולומד להעריך את הכלי האיכותי שהשתדרגת עליו, כנ"ל עם כלים ככל הנראה.

Member
    מבין אותך. גם אני סטודנט דל תקציב וכרגע רוכב על אינזומה 250 אחרי הלוואה שלקחתי. כל מה שחשבת גם אני חשבתי. רכבתי לפני זה על xr125 של הונדה(נקנה מהחברה) ותאמת הבן ז**ה הזה לא רצה להתפרק, עבר 92 אלף ק"מ וחוץ מסלילים שזה גם עניין של בלאי לא היה לו משהו חמור, ככה שמבחינתי הונדה ואמינות הולכים ביחד. לפני שהגדלתי את התקציב ועברתי לאינזומה חשבתי על cbf250 וybr250, אבל הפחיד אותי הקטע שהרבה מהם היו ממורי נהיגה ובגלל שהם ישנים זה עלול לגזול ממני הרבה זמן ההתעסקות בבלאי שהאופנוע צבר במשך השנים שלא נדבר על הכסף. גם על gs500 פזלתי אבל מדובר על אותו סיפור בנוסף למחיר על הביטוח. בסך הכל אם אתה כבר הולך על cbf250(שמעתי עליו ביקורות טובות) ממליץ לך באמת לבדוק את האופנוע לעומק כדי שלא כל חודש תצתרך להחליף\לתקן חלק, זה לא נגמר במנוע עובד ותקין, יש לך גם את מערכת החשמל והצנרת וכל המסביב. פרט לכך, מאוד רצוי שיהיה לך רקע טכני לביצוע טיפולים שוטפים לאופנוע זה יכול לחסוך לך הרבה מאוד כסף. לבסוף, סטודנט, זמן פנוי וכסף הם לא החברים הכי טובים. עדיפות כמובן זה לקנות כלי כמה שיותר חדש אבל אם אתה כבר הולך על זה אז אל תעשה הנחות ועיקופים ותוודא שהכלי העתידי שלך במצב מצויין מכל ההיבטים שלא יתחילו לך תקלות כל פרק זמן קצר ואז סתם תתבאס.
    נערך לאחרונה על ידי GMX; 21-12-2015 בשעה 04:06.