תוצאות 1 עד 5 מ 5

אשכול: ירוק זה הכי אחי

Senior Member הסמל האישי של Jonathan

Cool ירוק זה הכי אחי

פעם לפני לא מעט שנים היה לי קווא - כמה שהוא היה ירוק ככה היה בא לי לקלל אותו, ושלא תבינו לא נכון הוא היה במצב מדהים מצוחצח כמעט ללא סימן, ככה אני אוהב אותם.
    אבל ההתנהגות שלו היתה בו זמנית לא זריזה בעליל ולא יציבה, המזלג היה מרשים למראה ולא סופג לרכיבה, הבולם האחורי הוחלף לתחליפי רק כדי לגלות
    שהשילדה התחילה להוות חסם.
    המצב היה כ"כ חמור שבאחד הפורומים האינטרנטים שמו את האייקון של BEATING ON A DEAD HORSE להיקרא JonathanZX6 .
    כמה שלא ניסיתי בסוף שקעה ההבנה - NO MORE GREEN
    למה אני מספר לכם את זה?
    כדי להסביר שהצבע הירוק בשילוב עם אופנועים גורם לי אסוציאציות איך נאמר זאת סאב-אופטימליות, וסאב אופטימום זה סאב הנאה.

אבל לא כך שמדובר בפורום חדש - פורום חדש זה הזדמנות מעולה לנקות אורוות להעיף את הישן ולהתחיל מהחדש.
    לתת הזדמנות לדברים חדשים לצמוח, לבסיס ידע חדש לדיון רענן, למחשבות חדשות.

תמיד טענתי שהפורמת האינטרנטי מסוגל להביא את הדיון לעומק מסוים, והקהילה יכולה להשתדל אבל טבעם של דברים שהפורמט הוא כזה שמגיע לאיזשהו קו יציב.

להתחיל מירוק זאת ההזדמנות לבנות את בסיס הידע החדש להחזיר את הוותיק ולרענן את הדיון.
    אז לכבוד המאורע

GO VALLLEEEEEEE - רציתי לעשות בירוק אבל לא מצאתי את הכפתור אז תדמינו ירוק עד שיפנקו אותנו בפונטים צבעוניים .....זה גם סוג של גרין....

ציטוט נכתב במקור על ידי Jonathan צפיה בהודעה

GO VALLLEEEEEEE
    ביקשת - קיבלת.
    וברוך השב.

בדוק שבהגדרות שלך אתה יכול לערוך טקסט בצורה מתקדמת- בתוך הגדרות המשתמש לך להגדרות כללית.
    למטה יש אפשרות לעריכה של הודעה - בחר באופציה העליונה "עריכה מתקדמת".
    יש שם עוד הרבה אפשרויות לשנות דברים לפי העדפה אישית - אני למשל מציג 40 הודעות בדף בכל שרשור וכו'

עריכה: איזה קטע, צירפתי תמונות, וכשראיתי שהן קטנות מידי מחקתי אותן - והן עדיין מופיעות.
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות
    • סוג הקובץ: jpg 1.jpg‏ (18.1 קילובייט, 50 צפיות)
    • סוג הקובץ: jpg 2.jpg‏ (17.7 קילובייט, 48 צפיות)
    נערך לאחרונה על ידי דינגו; 28-05-2015 בשעה 14:01.

Senior Member הסמל האישי של Jonathan
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jonathan צפיה בהודעה
    GO VALLLEEEEEEE- רציתי לעשות בירוק אבל לא מצאתי את הכפתור אז תדמינו ירוק עד שיפנקו אותנו בפונטים צבעוניים .....זה גם סוג של גרין....
    וואללה עובד - תודה.
    עכשיו נשאר להבין מה צריך כדי שיראו את החתימה והאווטר שלי.
    If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
    It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
    When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn

ROGUE RC51

רואים אותם, רק אתה לא רואה, כי לא תיקנת את ההגדרות שלך.
    כנס שוב להגדרות, מעל ההגדרות של עריכת הודעה יש אפשרות לסמן "הראה אוואטר" "הראה תמונות" ועוד משהו - סמן את כולם.
    לדעתי זה אמור להיות ברירת המחדל של כולם (עריכה מתקדמת, הראה תמונות+אווטר+חתימה וכו'), אבל זאת החלטה של האתר.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO