שאתה אחד הטרולים המוזרים שיצא לי להתקל בהם.
יום לפני הטסט שלי בערב, התקשרתי למורה ושאלתי אותו אם הוא יכול להגיש אותי מחר בבוקר. הוא אמר שלא ושאין מקומות פנויים, אבל כשבאתי אליו למחרת בבוקר הוא אמר שסבבה ושיש מקום והוא הגיש אותי והייתי בטסט.
הוא בן 70, מעשן בלי הפסקה ושותה בירה כל הזמן במגרש אופנועים.
מה יש לכם לומר על זה?
שאתה אחד הטרולים המוזרים שיצא לי להתקל בהם.
אני מת על זה!
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
אבירם, אם אתה לא מרוצה מהמורה נהיגה שלך, למה שלא תחליף לאחד שיש לך יותר חיבור איתו?!
Sent from my iPad using Tapatalk
BMW F800 GSA
כי הקטע עם המורה נהיגה שלי, הוא הגיש אותי בדיוק 3 שבועות אחרי הכישלון הראשון כלומר הוא לא נותן לי לחכות יותר מידי. מגיש אותי מהר.
אבל מבחינת הכביש הוא לא טורח לתקן לי טעויות או שם לב אליי יותר מידי. הוא יוצא איתי לכביש וזה אבל לא שם לב לכלום חוץ מזה שאני נוסע בנתיב שלו.
אני פשוט מנסה ללמו מההערות שקיבלתי בתוצאות מבחן. המורה שלכם היה נחמד מספיק להגיש אותכם בדיוק 3 שבועות אחרי הכישלון הראשון?
...אה נכון סליחה, אתם הייתם חיים בתקופה המדהימה ההיא שבה היו צריכים להמתין 2 שבועות ולא שלושה. איזה כיף לכם(לא צוחק, שבוע נוסף זה ממש מייאש לחכות).
לפי דעתי צריכים לעשות שבוע 1 המתנה לא יותר. הגזימו פה בכוונה כדי לעכב תלמידים...
ופעם האלף אני לא טרול... אתם לא רוצים לענות יפה ולעזור לא חייבים...אני מנסה לעבור טסט וחשבתי לקחת עצות מכאלה שכבר עם רישיון בידיים
אתה לא טרול, נכון..
אז בגלל זה ארבעת השרשורים האחרונים ובכלל חצי תת פורום 'הרוכב המתחיל' הם שלך?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
אז נגיד שאתה לא טרול.
ונגיד שהצלחת ללמוד מההערות של הבוחן מספיק כדי לעבור טסט, כי המורה שלך לא ממש מלמד.
אז, תוך כמה זמן תפתח שירשור ״התרסקתי״ מקבלת הרשיון?
Sent from my iPad using Tapatalk
BMW F800 GSA
אם זה כלכך מדאיג אותך ואת כולם אתם מוזמנים לבקש ממנהל פורום אם הוא יכול למחוק אותם...אני לא קובע מה קורה בפורום, אני רק פתחתי אשכולות לקבל ייעוץ, וכמה חבר'ה פה החליטו לפדח אותי ליד כולם...אני לא התחלתי כלום עם אף אחד
מה בדיוק אוסר עליי מלפתוח אשכולות חדשים? אם זה לא חוקי אז שמנהל פורום יבוא ויגיד לי "שמע אסור לך לפתוח יותר מידי אשכולות, אחרת תקבל באן". אני לא פתחתי בשביל שום דבר אחר חוץ מלקבל ייעוץ פה מאנשים, כדי לעזור לי לעבור טסט.
אבל הוא באמת בן 70 שותה בירה ומעשן כל היום במגרש. זאת האמת. מה "טרול" בלציין את זה?
נערך לאחרונה על ידי אבירם*; 20-12-2015 בשעה 09:27.
אם זאת האמת, היית צריך ממזמן להחליף מורה.