עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 26 מ 26

אשכול: עזרה בבחירת קטנוע מתוך 3 דגמים

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי Gal.r צפיה בהודעה
    הסחירות של איקס איבו הכי טובה, גם בנושא חלפים.
    הרבה יותר פרקטי מהאחרים.
    ואת זה אתה אומר על סמך מה?

Member
    חברים עוד התייעצות קטנה,תוך כדי חיפוש מצאתי מודעה על הונדה פורזה 250 שנת 2008 56k קילומטר,
    בדקתי קצת והבנתי שאין הרבה כאלו בשוק בגלל מחיר מופרז של הונדה כשהכלים האלו היו חדשים לכן השאלה שלי האם יש בעיה של זמינות חלפים /מחירים מופקעים בגלל המותג,ובכלל דעתכם/ן על הקטנוע הספציפי.
    תנקס

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    מחירים מופקעים.
    זמינות אולי,יותר הייתי מודאג מהמחיר.

Member
    עדכון:
    אז התחדשתי ועקב מגבלות התקציב לא מצאתי קטנוע מבין 3 הדגמים שחיפשתי,מה שכן מצאתי זה דיאלים s3 שנת 2013 במצב טוב.
    כל הימהות היו עם בלאי לא סביר למשל כולם היו עם מפלט חלוד לגמרי כמו כן גם הקפיצים האחוריים היו חלודים ברוב הכלים שראיתי בחלק ניכר מהכלים היו נזילות משמעותיות ועוד ריג'קטים,
    הפיאג'ואים היו עם פחות ריג'קטים נראים לעיין בדקתי 3 כלים ולכולם היתה נזילה מאיזור אטם הראש וכולם באיזור ה50K ק"מ היו עוד כלים אך המחירים עבור שנים 2008/9 האמירו הרבה מעבר לתקציב שלי שהיה בין 7ל 8 אלף,
    תכלס בתקציב שלי מצאתי כאמור דיאלים s3 שנת 2013 מטופל היטב ולאחר בדיקה במוסך הוא הפך לשלי,מקווה שישרת אותי נאמנה,
    אגב אני מחפש כבר כמה ימים ספר מכונאים עבור הדגם הזה ללא הצלחה אז אם למשהו יש מושג זה יעזור מאוד.
    אשתדל להעלות רשמים וסקירה על הדגם בהמשך.(בטח עוד אחפור לכם בפורום הטכני).
    ישראל

Member
    תתחדש, ותמשיך לכתוב. כמה ק"מ בסוף קנית? זה היה גורם חשוב לך

Sent from my Elephone P6000 using Tapatalk

Member
    תודה
    26k, ק"מ מעט גבוה לשנתון אך עדיין לא מוגזם, אבל זאת היתה העילה למחיר הנמוך יחסית.
    מקווה שיחזיק מעמד,היה של אדם מבוגר שעשה איתו נסיעה יומית מראשון לציון לשוהם וחזרה טיפל בו במורשה עם הסטוריה מלאה, באמת כולי תקווה שיחזיק מעמד אני בכל מקרה שומר על הכלים שלי בקנאות כך שאם זה תלוי בי הוא יחזיק מעמד.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    מתוך סקרנות למה לא אופנוע?
    בייחוד אם אתה רוכב ממעלה אדומים לירושלים שזו בכל זאת רכיבה על כביש יחסית מהיר ועלייה תלולה עד ירושלים.

Member
    הוצאות קניה/תחזוקה ושיקולי נוחות אני עושה קניות בירושלים וצריך כלי עם נפח אחסון גדול יותר,אבל גם זה יגיע, חלום קטן שייתגשם מתי שהוא.

Senior Member
    היי ישראל,

רכבתי במצטבר 4 שנים על איקס מקס 125 ו- 250, וניסיון מועט על אקסיבו שלא היה שלי.

הייתי מרוצה מאוד מהאיקס מקס, אמין מאוד, חזק, נוח ואיכותי, תא מטען ע-נ-ק (צקום לשתי קסדות מלאות).
    מההתרשמות קצרה על האקסיבו-יותר נוח ומרווח, גם כן תא מטען גדול (מתחת לכסא ותא אחורי) הוריאטור הרגיש לי יותר נמרץ וחלק מהיאמהה.

סה"כ לדעתי גם היאמהה והפיאג'ו מעולים, תשקול את ההבדלים באמינות, עלויות טיפולים וסחירות.
    למה לא לבדוק גם הונדה פורזה או sh ?

בהצלחה!

***עריכה***

לא שמתי לב שקנית כבר דיאלים.
    אני משאיר את ההודעה לחיפוש עתידי בפורום.

תתחדש!
    Tracer 900

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי Paz צפיה בהודעה
    לא שמתי לב שקנית כבר דיאלים.
    אני משאיר את ההודעה לחיפוש עתידי בפורום.

תתחדש!
    ככה זה כשמעדכנים שרשור עם נושא מסויים...

ישראל, תתחדש ותרגיש חופשי לעדכן אותנו אבל אם יש לך שאלות נוספות - אתה מוזמן לפתוח שרשור חדש.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי israel צפיה בהודעה
    עדכון:
    אז התחדשתי ועקב מגבלות התקציב לא מצאתי קטנוע מבין 3 הדגמים שחיפשתי,מה שכן מצאתי זה דיאלים s3 שנת 2013 במצב טוב.
    כל הימהות היו עם בלאי לא סביר למשל כולם היו עם מפלט חלוד לגמרי כמו כן גם הקפיצים האחוריים היו חלודים ברוב הכלים שראיתי בחלק ניכר מהכלים היו נזילות משמעותיות ועוד ריג'קטים,
    הפיאג'ואים היו עם פחות ריג'קטים נראים לעיין בדקתי 3 כלים ולכולם היתה נזילה מאיזור אטם הראש וכולם באיזור ה50K ק"מ היו עוד כלים אך המחירים עבור שנים 2008/9 האמירו הרבה מעבר לתקציב שלי שהיה בין 7ל 8 אלף,
    תכלס בתקציב שלי מצאתי כאמור דיאלים s3 שנת 2013 מטופל היטב ולאחר בדיקה במוסך הוא הפך לשלי,מקווה שישרת אותי נאמנה,
    אגב אני מחפש כבר כמה ימים ספר מכונאים עבור הדגם הזה ללא הצלחה אז אם למשהו יש מושג זה יעזור מאוד.
    אשתדל להעלות רשמים וסקירה על הדגם בהמשך.(בטח עוד אחפור לכם בפורום הטכני).
    ישראל
    תתחדש אחשלי
    בסה"כ נראה לי שתהיה דיי מרוצה ממנו. צריכת הדלק שלו ממש טובה עד כמה שאני זוכר והוא לא רואה הרבה מוסך