עם מנעול כזה אני חושב
ואם יש לך נגיד כמו שיש ככה בגויירד :
אתה מעביר תמנעול דרך הקסדה וקושר את זה על הפלסטיקה או משהו ואז ככה אי אפשר להוציא תקסדה... אבל למרות שזה ממש לא מומלץ כי אם יש לך קסדה יקרה יבואו עם משהו שיחותך וידפקו לך תקסדה
אז יש טבעת מתכת על הרצועה וניתן לחבר אותה לאופנוע, אבל מה אם מישהו פשוט יגזור את הרצועה? זה לוקח כמה שניות.
חשבתי כבר על הכל והדרך היחידה שצצה לי היא קדיחת חור במקום שלא נראה לעין, ולחבר בינו לבין האופנוע עם מנעול. לא יודע אם זה חוקי.
האם יש עוד דרך?
עם מנעול כזה אני חושב
ואם יש לך נגיד כמו שיש ככה בגויירד :
אתה מעביר תמנעול דרך הקסדה וקושר את זה על הפלסטיקה או משהו ואז ככה אי אפשר להוציא תקסדה... אבל למרות שזה ממש לא מומלץ כי אם יש לך קסדה יקרה יבואו עם משהו שיחותך וידפקו לך תקסדה
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal
לצערי, זה לא יעבוד עם קסדה נפתחת.
לקשור קסדה לאופנוע? מעדיף להיסחב אתה להופעה מאשר להשאיר את הקסדה שלי נתונה למזג האוויר,חרקים, חתולים או סתם אנשים שיזיקו לה(חבר חזרה וגילה שהשתינו לו בה) אבל אם אין ברירה ולא קיים ארגז, אז ממליץ לך קבוע לקחת את הקסדת ספייר/ישנה שלך. להיסחב עם שרשרת או שרשרת של מנעול אופניים, לקשור אותה לגלגל להקפיד שהיא תהיה מונחת על הרגלית מורכב ולא על הרצפה וליהנות משתי ידיים חופשיות. זה מה שאני עושה לפחות קבוע.
על הרצועה צריכה להיות טבעת מתכתית מחוברת, מתחת לכיסא תמיד יש וו כזה אתה משחיל חוט פלדה עם 2 טבעות מ2 הצצדים וקושר נועל מעל זה מושב וזה עובד!
זה קיים ברוב המוחלט של הכלים
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
מה גנב יעשה עם קסדה ללא רצועה?
יש כאלה שאוהבים להרוס לאחרים.. גם אם זה לא מביא תועלת לעצמם. לצערנו.
ונדליזם, ילדים לא חייבים מטרה ספציפית בשביל להרוס משהו.
מה, אתה רציני? אני מסתכל על הקסדה מולי עכשיו.
בסה"כ רצועה סטנדרטית בעובי של רצועה של קסדה של אופניים. כל חייט יכול לתפור רצועה כזו דקה. אפילו אני יכול עם תפירה דו-צדדית אם היה לי את המכשור.
אתה יכול היום להלחים מתכת לאלומיניום ואתה אומר לי שרצועה דקה מבד אי אפשר? לא מסכים להמר על זה עם קסדה בשווי 1,500 ש"ח.
תפירה של רצועה או תפגע בחוזק או תפגע בספיגת אנרגיה . זה לא רצועה פשוטה הטריק בה שהסיבים שזורים בצורה מיוחדת שגורם לרצועה להיות קפיצית ולבחון אנרגיה.
אותה הטכנולוגיה שיש בחגורות בטיחות של רכב.
אפשר לתפור אפשר גם להחליף רצועה אפשר הרבה דברים. אפשר גם לחתוך את הסנטר ולהדביק חזרה
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor