red זה מותג מקומי של היבואן. אני חושב שבסכום של 300 שקלים יש אופציות עדיפות בשוק, למשל כמו שציינו בהמשך כפפות של rst (לא זוכר את הדגם הספציפי) בערך בטווח המחיר הזה (פלוס מינוס 50 שקלים). ביומיים הקרובים עורכים מכירות סוף שנה גם בכלבוטקס ונדמה לי שגם ב-ad מוטוספורט - שווה לבדוק ולקפוץ לראות מה יש במבצע.
כאמור, בתקציב שלך יש כבר מגוון גדול יותר של אופציות.
באבזריון יש כפפות חורף של five עם בטנת חימום מאוד משמעותית ועדיין יחסית לא מאוד מסורבלת וממוגנת באופן סביר באזור ה-600 שקלים +- (ראה בוידאו שבלינק בערך בדקה 4:30 והלאה). יש ל-rst כפפת עור ספורטיבית עמידה לגשם ומבודדת (גם בוידאו) - מנסיון, היא מבודדת למדי ומציעה רגש סביר אחרי שקצת מתרככת ועמידה לגשם גם לאורך זמן (למרות שאחרי נסיעה במבול כבד במהירות גבוהה לאורך זמן מורגשת לחות בכפפה, מה שמוריד את הטמפ' המורגשת ביד - אבל זה קרה בערך פעמיים בשלוש שנים).
בתקציב הזה יש כמעט לכל חנות דברים איכותיים למדי אם אתה לא מעונין להמתין למשלוח ואם אין לך בעיה להמתין אז יש כבר המון מבחר של כפפות מאוד איכותיות.