
 נכתב במקור על ידי 
KKatkov
					
				 
				בכיף. 
קודם כל - חשוב לי לציין שכל הכתוב הינו בגדר ביקורת בונה, שמקורה בדאגתי להצלחת הפרוייקט.
הכתבה הנ"ל הינה שיטחית, עמוסה בסטריוטיפים ("מנועי 4 בשורה, בעיקר היפנים ובעיקר מהשנים האחרונות, הם אמנם יעילים, חזקים וכו', אבל הם משעממים."), מלאה בביטויים מאוסים שחוזרים על עצמם מכתבה לכתבה ("ערימות של אופי", "ים של כוח"), ומסכמת כל פריט בכמה משפטי תיאור, בתוספת מספרים שניתן למצוא בשני קליקים בגוגל.
אין בכתבה הזאת מידע חדש. היא לא מהווה תוצאה של מחקר מעמיק, או של התרשמות טריה. בסך הכל, זה אוסף די רנדומאלי של פריטי מידע שזמינים לכל דורש, בחיפוש קצר.
מבחינתי, עיתונות אופנועים, בשפה העברית, צריכה לשאוף לרמה של מגזין "מוטו", מהתקופה שבה נערך ע"י טל שביט, ואחריו גידי פרדר. מגזין שמלא בכתבות מעמיקות, מחקריות (מספיק להיזכר בכתבה על אופי של מנועים שונים, שנפרסה על כמה גיליונות, וכללה אינספור מספרים, גרפים ודוגמאות), ועל הדרך, התהדר בכתיבה זורמת, יפה ומקורית. אני מאמין, שמגזין אופנועים טוב צריך לייצר מידע, ולא למחזר מידע - רק אז, הוא יהווה מקור העשרה והשראה לציבור הרוכבים.
כל האמור לעיל הינו בגדר דעתי האישית, ואני מודע לכך, שבסבירות גבוהה, צוות wheelz לא רואה את הדברים באותה צורה. אני מכבד את העשייה שלכם בכל מקרה.