אחרי חודשיים וחצי הגיעו המגפיים- xpd boots
שמח ומאושר שמתי מכנס רכיבה, נעלתי תמגפיים והנה אני רואה שהריצרץ עובד על ריק והוא בכלל לא רוכס את המגף.
ניסיתי לרצרץ למעלה ולמטה פעם ופעמיים אבל האלמנט החליט שהוא נשאר על צד אחד, והנה, כאילו יש לי מלא זמן פנוי, עכשיו אני צריך להתעסק עם ריצרוצים:
1. להחזיר להם תמגפיים ולהיכנס לדאגה חדשה שאני ממש לא יודע איך אני אצא ממנה, מה שכן, מובטח שלא אראה מגפיים לחודשיים נוספים. מינימום.
2. לקחת אותם לסנדלר. מהמבוגרים החמודים שנולדו כסנדלרים. במצב כזה יכול להיות שהוא ידפוק לי את הריצרץ וגם את האחריות ואז נדפקתי, באורח פלא.
3. לפנות לבחור בשם מריו באום, שלפי השמועה הוא איטלקי ומתעסק בתפירה של דברים שעשויים מעור. לפי השם שלו אני מניח שהוא מקבל אך ורק ביורו ובמצב כזה אני הולך להידפק גם כן.
מה דעתכם?
תפנה למריו באום בפייסבוק, הוא עונה מהר, וגם יגיד לך כמה זה ייעלה, ב₪.
הוא נשמע דיי הוגן במחיר מבירור שעשיתי איתו לגבי עבודה אחרת.
מה זה מגף תקול?
לפני שאתה פונה לסנדלר, נסה להכניס את הריץ' רץ' לחלק המחבר ולסגור. חפש ביו טיוב סרטונים.
אין סיבה שזה יעלה יותר מכמה עשרות שקלים, לא דרושה שם שום החלפה של ריצ'רצ' או של הסוגר שלו, צריך רק לפתוח את הריצ'רצ' ולסגור אותו חזרה על 2 המסילות שלו (אתה יכול לעשות לבד, יוטיוב כאמור אם אתה לא יודע איך) אבל אם מישהו מקצועי שיעשה את זה בשבילך בשביל כמה שקלים ירגיע אותך למה לא.