אהלן,

כבר המון שנים שאני מזמין ציוד מחו"ל- ואני מדבר על המון קסדות, מעילים, תיקים, כפפות וכו'.
לפני שנה ראיתי דיל על מעיל חורף מהאתר הגרמני MOTOIN. ביצעתי הזמנה של המעיל באזור ספטמבר 2014 לאותו מעיל. עבר זמן, המון זמן.
בהתכתבות עם החברה הסכמתי לחכות, חיכיתי וחיכיתי. ראיתי שאין חדש באופק והגשתי תלונה לפייפאל. אלו בדקו את הסיפור ובסוף דצמבר 2014 החליטו
לזכות אותי במלוא הסכום כיוון שבאמת המעיל "נעלם".

בתחילת שנה שעברה קיבלתי מכתבי "איום" מהחברה. שבו נכתב שהם כועסים על זה שביטלתי את ההזמנה ואני חייב להם את ה150 יורו (פחות או יותר)
של המעיל. לא הגבתי- מבחינתי פייפאל חקרו את הנושא והגיעו למסקנה שאני צודק, ובזה נגמר הסיפור מבחינתי.

שבוע שעבר קיבלתי מכתב מנציג שלהם, ככל הנראה מאיזה חברה של עורכי דין- בו הוא מזכיר לי שיש לי חוב שעומד היום על 222 יורו, אם לא אחזיר אותו
הם יפנו לעמיתיהם בארץ על מנת "למצות איתי את הדין". אם לא אחזיר את החוב תוך שבוע לא תהיה לי עוד הזדמנות.

פייפאל קיבלו את הסיפור הזה ואמרו לי שבבדיקה חוזרת אני עדיין צודק- הם זיכו אותי, בזה נגמר הסיפור.

עכשיו לשאלה- האם מישהו נתקל בסיפור כזה? אם כן אשמח לשמוע פרטים.

ואזהרה- לא לקנות דרך האתר הזה, חבורה של גנבים שלא נותנים לא שירות ולא אחריות- ראו אוזהרתם.

שמו של הנציג אגב הוא זין של זאב..נשבע לכם אם אתם לא מאמינים Dick Wolff Management