מייזו m2? אפילו בבאג ייעלה לך 800₪ בערך.
טוב, אז בתי כרגע עם Xiaome red rice S1 (זה גם מה שיש לי) שהתחיל לזייף. מדי פעם הוא כבה בעצמו. החלפת סוללה עם המכשיר שלי וביצוע factory settting לא ממש עזרו. לא הייתי שוקל להחליף אם הטלפון לא היה עם הבעיות המתוארות, כך שאתם מבינים שהדרישות מהמכשיר אינן גבוהות במיוחד.
מבקש עצתכם לגבי מכשיר. קנייה ב-e-bay או בחנות רשת היא אופציה עדיפה. הגודל - הכי רצוי 5 אינץ' (הילדה התגייסה לפני שבוע ולא יכולה לשאת מכשיר גדול מדי). תקציב - עד 1000 ש"ח. מצלמה סבירה (זאת שיש לה עכשיו על ה-S1 מספקת בהחלט).
אשמח לרעיונות. תודה.
מייזו m2? אפילו בבאג ייעלה לך 800₪ בערך.
למה לא להמשיך עם שיאומי? http://www.glouds.com/phone/#e643428e55836c722
מנצ"ש
גם לבן שלי נהרס בדיוק טלפון זהה (במקרה שלו שקע טעינה התקלקל)
האם ה moto g דור iii יהיה עדיף על המיזו 2 מבאג?
מייזו טוב.
גם הוואוי.
לדעתי חפשו זנפון 5.
תודה על ההמלצות.
אם התקציב הוא 1000 ש"ח אז קצת עדיף לך את הmeizu m2 note, סך הכל 200 שקל יותר מהמייזו m2 אבל המכשיר 5.5 אינץ' לעומת 5.0 אינץ' והמסך גם יותר איכותי
עזוב שטויות, כנס לפה - http://www.glouds.com/phone/
ותמצא את האחד שהכי מתאים לך![]()
כן אבל 4s אפשר למצוא ב400 שקלים, ויש אנשים שאוהבים ios.
זה 400₪ לפח, אל תשכח דגם ישן+מערכת הפעלה מעודכנת= מכשיר שנתקע כול הזמן.
אין טעם להשקיע 400₪ שקל במכשיר שבמקרה הטוב יחזיק לעוד שנה וזה אם לא תשבור אותו מעצבים.
אוהבים ios ( לא נכנס לשאלה למה) קונים אייפון מתקדם 5 s ומעלה.
ושוב, כול מכשיר סיני אפילו ב800₪ יהיה יותר מתקדם מ4s.
אתה צודק, אני חסיד אנדרויד אבל שוב 400 שקלים זה לא 800.
פות"ש חפש xiaomi redmi note 2
או zenfone 2
אפשר למצוא ב900 שקלים.
מה עם יד 2? או שרק ebay/חנות?
אתה יכול למצוא lg g3 ב-1000 ש"ח... טלפון פצצה
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal
ושוב, תודה לכל מי שייעץ. למעשה הטלפון נקנה מיד אחרי התודה שלי הקודמת (29.12) ומה שנקנה בסופו של דבר (כזכור, זה בשביל הבת שלי) זה ZTE Nubia Z9 כי היא, לאחר שעשתה את הבירורים שלה החליטה שזה הכי מתאים לה.
עוד כמה הערות: ל-ranan90: הבת התגייסה, והיה חשוב לה שהטלפון לא יהיה גדול מדי. 5 אינץ' היה הגבול.
ה-redme note 2 גדול מדי (לבן שלי יש אותו) ובתי לא הייתה ממש מרוצה מהממשק שלהם ובקשה, אם אפשר, לא xiaomi.
ובאשר לאייפון: לאחר שפעם אחת נכוותי (עם הנוטפד II) מוצרי אפל לא נכנסים אלי הביתה. אני לא סובל את המוצרים ועוד פחות את הצורה שבה אפל עובדים. אפילו במתנה אני לא לוקח מוצרים של החברה הזו - אשמח להסביר מדוע אם מישהו מעוניין.