ואיך ה150 אלף נוגד את מה שאמרתי?
כנל אוריאל קומפרסיה זה לא נתון לשחיקת מנוע , זה נתון יותר מתאים לדופים אבל לא משקף הרבה במנוע ארבעה פעימות מודרני.
לדוגמא הפייזר שפתחתי הייתה לו קומפרסיה מושלמת העיניין שהבוכנות והצלינדרים והקראנק והגיר מעבר Service limit
העסק עובד אבל כבר במצב שאם צריך שיפוץ זה צלינדר חדש ושיפוץ קראנק ובוכנות חדשות ורינגים
וגם מיסבי גיר, אז כל עוד עובד הכל טוב אם יש תקלה אין סיבה לנסות לשפץ המנוע גמור מת ביפנים ועדיף להחליף קומפלט.
מאידך פתחתי גם כמה במוו סינגלים בגלל בעיות גיר וראש מנוע והצלינדר היה כמעט חדש בשחיקה לאחר כ200 אלף.
עכשיו השמש לא זורחת מהתחת של במוו וגם היפנים יודעים לייצר מנוע כזה רק שזה יעלה יקר מאוד ולא בטוח שיהיה תחרותי מספיק
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
אוקי בוא ספר לי איך זה כן נתון?
נותן לך מה שנתקלתי בפייזר 600 הבכונות שחוקות הרבה מעבר לסרביס לימיט זה גרם להן לנוע באלכסון ולחרוך את הצלינדרים שזה מה שקורה ברגיל.
איך זה משפיע על הקומפרסיה? כדי שלא תהיה קומפרסיה צריך שהרינגים ישברו, או ישחקו זה לא הגיוני במנוע מרובע פעימות הרבה יותר סיכוי שישחק הבוכנה והצלינדר.
שריטות בחלק שבו הרינגים עובדים? וזה אמור להיות וואחד שריטות כדי שתהיה ירידה רצינית . זה יכול לקרואות רק א
עם חדירת עצם זר למנוע שישרוט הכל בצורה רצינית מאוד.
בקיצור מה אתה בידיוק בודק עם בדיקת קומפרסיה? דליפה ברינגים ושסתומים? מנוע מודרני לא סביר שידלוף שם.
הרוב היום משחק זה מייסבים , בוכנות , קראנקים, צלינדרים וכל זה לא ניתן לדעת עליו עם בדיקת קומפרסיה ואפשר לדעת רק עם בדיקת מעבדה לשמן וגם זה לא מדוייק
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
עם כל הכבוד אם אתה חושב שמישהו פה מדבר שטויות אז רצוי שתסביר גם למה. עוד יותר רצוי שתגבה את ההסברים שלך. למה זה טוב להוריד את הפורום לרמה של ווינט עם תגובות שמזכירות טוקבקים?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ברוב המנועים שאני מכיר הדברים שנשחקים בדר״כ הם הרינגים והשסתומים ולא המייסבים של הקראנק או הצילנדרים.
פתחתי לא מזמן מנוע מודרני יפני 4 בשורה עם 180k,אחרי פירוק לגורמים הדבר היחיד שהיה צריך החלפה היה הרינגים,
לא צילינדרים ולא בוכנות אותו דבר גם לגבי sv650 עם 110K,שני המנועים נפתחו לאחר שחלה ירידה בהספק ובבדיקת קומפרסיה שניהם נמצאו מתחת למינימום.
כנ״ל לגבי רוב המנועים שיפנים שנתקלתי בהם מלבד קוואסאקי ששם משאבת שמן שובקת מתי שבא לה (4צילנדר)
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
נו ו? מה הקשר בין מנועים ש-אתה- פתחת לבין מה שנכתב כאן קודם?....
Sent from my LG-D802 using Tapatalk