נוסע לכיוון הדאנג'ן בתל אביב ?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
תהיה שעלתה לי מה עושים אם אני לובש מעיל ומכנס עור והתחיל לרדת גשם?
מה עושים כשקר? העסק לא מגן מקור
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
נוסע לכיוון הדאנג'ן בתל אביב ?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי strelok89; 27-12-2015 בשעה 11:41.
השאלה שלי נובעת מזה שנמאס לי להחליף ציוד כל שנה לערך הציוד טקסטיל שלי מתבלה מאווד מהר.
הומלץ לי על ידי כמה מוכרי ציוד לקנות ציוד מיגון עור שיחזיק שנים וניתן לתיקונים בניגוד לטקסטיל שלרוב התיקון לא מתאפשר.
אבל אז עלתה לי תהייה אני רוכב ספורט תיור אני מחפש נוחות איך מסתדרים עם ציוד עור? נגיד וקניתי מעיל תפירה אישיר שיושב בול עליי גם הצמדתי לו ביטנה טרמית פריקה לימים הקרים שנשמע לי כמו משהוא שאפשרי לבצע
עד כמה זה פרקטי? על כמה מחמם? עד כמה צריך שכבות מתחת ומה עושים כשיש גשם?
אם אפשר לחבר ביטנה תרמית, אז מעולה, אני מניח שחולצה רגילה+בטנה+המעיל אמורים לבודד אותך מספיק, אם לא תמיד אפשר להוסיף לבוש תרמי מתחת למעיל.
לגבי הגשם, תקנה חלפ"ס. היתרונות:זול,מגן מגשם וגם מבודד אז יהיה לך עוד יותר חם.
החסרונות: זה זול, ובדרכ אחרי עונה מקסימום שתיים מתחילים לחוות נזילות, מה שכן זה זול אז אפשר לקנות עוד אחת.
במילא כמות ימי הגשם פה נמוכה, אני מניח שהקור יותר בעייתי.
נערך לאחרונה על ידי matanbar26; 27-12-2015 בשעה 12:58.
אני אגיד לך מה אני עושה עם מעיל העור שלי כשיש גשם - משאיר אותו בארון. מקור אני לא מאוד סובל כי למעיל (דיינז) יש בטנה מתפרקת שכשהיא מורכבת היא מאוד מחממת. אבל כשיש גשם אין לעור מקום ואני עובר למעיל הגור טקס שלי שמשרת אותי בנאמנות כבר חורף חמישי ולא מראה סימני בלאי מיוחדים (חמסה חמסה).
![]()
וואו כבר עברו חמש שנים? שאפו! אני זוכר כשעוד רק קנית אותו
לפותח השרשור - יש מעילים מבד שהם עמידים מאוד, ועמידים למים, כמו סדרת האדוונצ'ר של klim
הם לא ייקרעו משימוש... אלא אם כן אני לא הבנתי את כוונתך ל"נהרסים משימוש"
ואם בכל זאת חשקה נפשך בציוד עור - יש כמה דגמים לכמה חברות שהם עור שעבר טיפול לאטימה ממים, וגם יש שכבת גורטקס, לrukka, ולalpinestars יש כאלה, אבל זה יהיה מאוד, מאוד יקר
נערך לאחרונה על ידי מיכאל סמטנוב; 27-12-2015 בשעה 17:55.
את קלים לא ניסיתי הביעה עם הציוד top of the line זה או המחיר המטורף שלו בארץ או החוסר דגמים ומידות בארץ ,להזמין מחול? זה סיכון שאני לא מוכן לקחת כי אני מידה בעיתית ולא רוצה להיתקע עם מעיל באלפי שקלים מעלה אבק בבית או מוכר אותו בהפסד עצום.
מאידך מעיל עור תפירה אישית יש להשיג בסביב ה 2500 שקלים בארץ ויש לי אמא ואבא אם המידה לא בסדר ואפשר לתקן מעילי עור בקלות , להרחיב ולהצר גם כן אפשר בקלות יחסית בארץ. בגלל זה נוטה לכיוון העור השאלה מה לעשות בחורף....
אז לימי הגשם המועטים שיש פה תחזיק מעיל ייעודי או חלפס.
לשאר הימים, חוץ מלקנות ציוד תרמי וללבוש מתחת לבגדים אין הרבה.
העלת רעיון של תפירה של בטנה תרמית למעיל עור, תבדוק את העניין יכול להיות פתרון ייחודי.
מציע לך לפנות למריו באום, הבנתי שמדובר בתופר שמתעסק הרבה עם חליפות ומעילי אופנועים מעור, יכול להיות שהוא יכול לחשוב על פתרון עבורך.