המוסך שלך יודע שהוא אמור להתייחס לכלי כג'וי רייד 200 ולא 125 עכשיו? כולל כל חלקי החילוף וההתאמות הנחוצות..
שלום, יש ברשותי קטנוע ג'ויירייד 125 שנת סוף 09 ממש חודש 12. על הקטנוע יש קיט שלפי המוסך אני יודע שזה נותן לו 170 סמק. קניתי את הקטנוע לפני כמה חודשים בערך חצי שנה. חודש וחצי לאחר הקניה לאחר שהמוסך הבטיח לי שהקטנוע מטופל שהוא עבר טיפול במנוע וטיפול כללי החל הקטנוע להראות בעיה של סחיבה ושל הנעה. הסיבה ירדה משמעותית והיה קשה מאוד להניע אותו. המשכתי לנסוע כך שבוע שתוך כדי השבוע הייתי כל יום במוסך ולא מצאו לי פתרון לבעיה שם. לאחר עוד כמה ימים ככה הקטנוע הפסיק להניע ושלחתי אותו שוב למוסך במוסך החליפו לי אגזוז ואטם ראש מנוע. אחרי כל זה חודש לאחר כל הטיפולים החל הקטנוע שוב להתחמם מהר ולא להניע ושוב החליפו לי אטם ראש מנוע. ועכשיו שוב לאחר שבועיים הקטנוע שוב מתחמם לי ושוב קשה להניע. כל טיפול כזה עלה לי 1500 שקל ואת הקטנוע קניתי ב10000 שקל מזומן אני מרגיש שדפקו אותי ושמשקרים לי ואני כבר עובד עצות אם המוסך עובד עלי או שהוא דפק אותי אם קטנוע בעייתי מה לדעתכם הבעיה שלו? והאם יש בזכויותי לתבוע את המוסך? דרך אגב המוסך זה מוסך מורשה וסוכנות מטרו בירושלים.
המוסך שלך יודע שהוא אמור להתייחס לכלי כג'וי רייד 200 ולא 125 עכשיו? כולל כל חלקי החילוף וההתאמות הנחוצות..
צר לי, אינני מכונאי וגם כשלאישתי היה ג'וירייד 200 לא נתקלנו בבעיות המתוארות (או בבעיות בכלל)
שתי הבעיות שלך הן כלליות מאוד:
לחימום יכול להיות שהטרמוסטט לא תקין או שצלעות הקירור סתומות
לגבי ההנעה אולי אין טעינה או סטארטר מקולקל
אבל שוב, אני לא מכונאי ולא ראיתי את הקטנוע שלך בכלל.