אני נמנע כמה שיותר מלהיות בשטח מת של רכבים, אם אני מביט במראה שלהם ורואה את העיניים שלהם סימן שהם יראו אותי, אבל עדיין אני נמנע מלנסוע ליד רכבים. אם צריך לעקוף זה בהשתדלות להיות בחלק הרחוק יותר של הנתיב מהרכב שאני עוקף, ובשניות שאני ב'שטח המת' אני נותן גז ולא מתעכב.
יש לי הרבה מאוד ניסיון בנהיגה על 4 גלגלים אם זה כל סוג של נהיגה ספורטיבית במסלול אספלט, ראלי, קארטינג - מה לא. וגם נותן בראש בזמנים.
אבל דו"ג זה פשוט עולם אחר - אין דבר כזה לנהוג בצורה נינוחה ורגועה '100 קמ"ש שתי הידיים על ההגה', זה תמיד אינטנסיבי ו'מלחמה'. אני משתדל להיראות כמה שיותר (וסט זוהר, אם אני נוסע בשול אז אור גבוה + 2 וינקרים) ועם זאת להתנהג כמה שאפשר כמו בלתי נראה ולהיות מוכן לכל הסיטואציות. תמיד בוחן את עצמי אם עשיתי טעות או התנהגתי בצורה פזיזה. וגם כשזה עלול קצת להפחיד, לרכוב עם ביטחון - לא גבוה מדי, אבל לא בחוסר ביטחון. לכלי הזה יש עקומת למידה לא קטנה בכלל וההתחלה הכי מסוכנת, אבל עם הזמן אצבור עוד ניסיון ואתחיל לעבור קורסים לשליטה מתקדמת אז נקווה לטוב
כרגע מאוד נהנה מהחופש שהכלי מעניק לי - לתכנן את הלו"ז של עצמי ולא להיות תלוי בלו"ז של אחרים.
עוד שתי שאלות: חשבתי על זה, ובכביש מהיר, לעבור בין שתי מכוניות - יכול להיות שזה דווקא בטוח יחסית דווקא מהסיבה שהרכבים רואים אחד את השני וסיכוי קטן שהם יסטו אחד לתוך השני?
שאלה שניה - נסעתי בפקק בין מכוניות ובטעות הגעתי למצב שבו אני בין שתי מכוניות עומדות וקולט שבניגוד למה שחשבתי - אני לא מצליח לעבור ביניהן. ואז הן התחילו לנסוע וזה פחד מוות שלא ידרסו לי את כפות הרגליים. אז, דרך ללמוד את המימדים של הכלי בצורה יותר חכמה מאשר 'על החיים ועל המוות'? ה MP3 הזה די רחב.