תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: חוות דעת על vjf250

Junior Member

חוות דעת על vjf250

שלום לכולם,
    בשעה טובה התחדשתי ברישיון A1 אחרי כמעט עשור על A2.

אני מחפש אופנוע בתקציב דיי מוגבל של עד 13k, כמובן שמיגון יש לי וגם ביטוח על הקטנוע הקטן שברשותי.

2 האופציות הריאליות הן הדיוק 200 ו Vjf250, את הראשון כמעט אי אפשר למצוא במחיר שאליו אני יכול להגיע והשני דווקא כן.

הבעיה שלי היא שאני לא מכיר את ה vjf וגם אני לא מצליח למצוא חוות דעת עליו, אני מתכנן לעשות עליו נסיעת מבחן, אבל חשוב לי לדעת כמה דברים בסיסיים:
    1. האם הכלי אמין?
    2.מה עלות הטיפולים וכל כמה קילומטרים?
    3. האם יש לו מחלות כלשהן? למרות שהוא דיי חדש בשוק אז קצת קשה לדעת
    4. האם הוא מומלץ כאופנוע ראשון?

תודה לכל העוזרים.
    דן

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Member
    מצתרף לדיון, אני גם חושב לרכוש את האופנוע הנ"ל.
    מבחינת אמינות קראתי ביקורות לכאן ולכאן באתרים בחו"ל.
    רובן הגדול של הביקורות עליו הן דווקא על הביצועים הנחותים שלו יחסית למתחרים הישירים שלו (נינג'ה וcbr) .
    בפן הטכני רוב הביקורות מהללות את העובדה שהוא זול, ויש לו 3 שנים אחריות (בארץ רק שנתיים) ורוב האנשים לא נתקלו בבעיות חמורות.
    אבל אחד ל... מביעים ביקורות חריפות ממש, ברמה של האופנוע לא מפסיק להתקלקל וחוזר למוסך כל יומיים.
    אמנם זה חלק קטן מכל הביקורות, אבל מה שמפתיע אותי הוא שכמעט ואין ביקורות פושרות. רק הילולים או קטילות, אין משהו באמצע.
    וזה משהו שקצת מעלה לי חשדות.
    מה גם שבאוסטרליה ואירופה האופנוע הזה גם יחסית חדש, אז אין עדיין דרך לקבל נתונים סטטיסטיים אמיתיים לגבי אמינות לאורך שנים,
    אלא אם אתה דובר קוריאנית ויכול לקרוא ביקורות מהשוק המקומי.

מקווה ששפכתי לך קצת אור מהידע המועט שיש לי

Member
    כשהתחילו לדבר על האופנוע הזה פה קראתי עליו כמה דברים, וזאת הכתבה ששכנעה אותי שמדובר באופנוע טוב:
    http://www.telegraph.co.uk/motoring/...50-review.html

מעולם לא הייתי בעלים של אחד בעצמי מהסיבה הפשוטה שמאז שהתחילו למכור אותו בארץ לא החלפתי אופנוע (וכשזה יקרה אני הולך על הארלי) אבל כן נסעתי עליו כמה פעמים. יחסית למחיר מקבלים אופנוע מאד מאוזן, אומנם לא הכי מהיר בעולם אבל זה לא כזה ביג דיל לדעתי (במיוחד כי זה אופנוע ראשון).
    כבר כתבת שאתה מתכנן לקחת לנסיעת מבחן ולדעתי זה הדבר הכי חכם שאתה יכול לעשות - בסופו של דבר זה יכול להיות האופנוע הכי טוב בעולם, אבל זה לא משנה - הוא צריך להתאים לך, לא לי.

Junior Member
    לדעתי זה אופנוע טוב לקטגוריה שלו היה לי אותו למשך שנתיים ואז השתדרגתי ברשיון , יש לו עיצוב יפה ויציבות טובה על הכביש , עלות הטיפולים לא מצריכה ממך לפתוח קופות גמל, אל תדאג , ככל הכלים הוא זקוק לטיפולים רגילים תקופתיים , כאופנוע ראשון הוא יתן לך תחושת אנדרנלין על הכביש אבל זה כלי מעבר למשהו יותר טוב , חזק יותר , אולי כמו הארלי כמו שnadavk רוצה ..

Member
    יכול לענות לך רק על השאלה הרביעית - בתור רוכב חדש אני רוכב עליו בערך שלושה חודשים ונהנה מאוד.
    לגבי אמינות, חפש שרשורים במשתמש שלי, שאלתי את אותן שאלות.

Member
    ש לי gd250 אופנוע עם 28.5 כ"ס , נראה טוב ויש לו התנהגות כביש טובה. השאלה אם אתה מחפש נייקד או פרינג, טעם אישי.

גילוי נאות: מוכר את שלי שנת 2015