עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 60

אשכול: שרשור חוות דעת על צמיגים

Member

שרשור חוות דעת על צמיגים

שלום לכולם

בעבר היה שרשור מאוד גדול של סטרלוק על צמיגים אני יתחיל אותו בתקווה שאנשים ימשיכו אותי וישלימו.

כדי להקפיד למי שרוצה לעזור על רישום של סוג הרכיבה (ספורט, שטח, טיורינג) סוג האופנוע, ק"מ וכמה מילים הפורמט הוא פתוח ואם יש הצעות לשיפורים אז בכייף.

pirelli scorpion trail 1

הצמיגים הם 90% כביש 10% שטח תכלס לא מעבר לשבילים לבנים.
    האופנוע cb500X, רוב הנסיעות נעשו עם 3 ארגזים אז יש קצת משקל.
    יצא לי לעשות איתם בשנה וקצת כמעט 23K שלקראת הסוף כתוצאה מנסיעה מרובה בכביש 6 ממש נוצר פרופיל מלבני שהקשה מעט על הטיות ובנוסף התחיל לזרוק לי בכניסה לפניה, סדקים החלו להופיע מיובש.
    כעיקרון אני נוסע רגוע (כביש 6 130 -140 חצילים, ואם יש איזה כביש נחמד עם עיקולים יפים אז אני מרשה לעצמי להתפנק), ובימי אופנוען מאומן ובטיולים משתדל להנות מהאופנוע ולתת בגז. רוב הנסיעות הם מחוץ לעיר.
    אני חושב שסה"כ הצמיגים בסדר כאלה כולבוינקים, לא דביקים ברמה מטורפת (והם גם לא אמורים היות ומדובר על איזה שיקוץ של טיורינג) וכן לא נוסכים ביטחון מטורף, אבל עושים את העבודה.
    ע"פ פורמים בחו"ל עם האופנוע הנ"ל הצלחתי להגיע לקילומטראז דיי מכובד.

הצמיגים הוחלפו בפירלי אנג'ל GT (צמיגי טיורינג 100% כביש) שמרגישים יותר דביקים ומספקים יותר ביטחון לרדת נמוך ומרגיש שאפשר גם לרדת קצת יותר איתם (עם הטראיל הצלחתי לרדת עד הסוף).
    בהמשך אני יתן סיקור יותר נרחב על החדשים שנכיר אותם יותר לעומק.
    כעיקרון כצמיגים חדשים רציתי את הרוד 4 של מישלין היות ויש להם הרבה מאוד מחמאות בפורומים בחול גם על אחיזה ביבש וגם ברטוב אך לאורן זיתוני לא היה.
    אם כבר און זיתוני אני רוצה לתת כמה מחמאות הבחור עובד ממש יפה, בצורה יסודית היה כייף לראות אותו ככה דואג ואכפתי, אחלה מקום להחלפת צמיגים.

כמו שכתבתי למעלה שיפורים או מידע שלפי דעתכם רלוונטי וחסר תגידו ואני יוסיף.

Member הסמל האישי של shay-p
    צמיג: מישלין Pilot Power 2CT
    אופנוע: אפריליה טואונו
    צמיג בעל שתי תרכובות, כאשר במרכז שכבת גומי עמידה יותר, ובצדדים גומי רך יותר לאחיזה טובה.
    כבר בסט השלישי שלי על האפריליה, רוכב איתם דיי חזק ולעיתים גם נסיעות ארוכות,
    ועדיין הצמיג לא מקבל צורה מרובעת מהר, לוקח לו זמן להגמר (כ-10000 ק"מ לאחורי, קדמי כ17000)
    אחיזה מצוינת, מתחממים מצוין, יש בטחון על האופנוע בפניות.
    לא רואה סיבה להחליף את הצמיג עם היחס מחיר/טווח/התנהגות שיש לו לעומת צמיגים אחרים.
    עלות סט - 1900 ש"ח כולל הרכבבה ואיזון.
    Aprilia Tuono APRC 2013

APRILIA

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    ציטוט נכתב במקור על ידי shay-p צפיה בהודעה
    צמיג: מישלין Pilot Power 2CT
    אופנוע: אפריליה טואונו
    צמיג בעל שתי תרכובות, כאשר במרכז שכבת גומי עמידה יותר, ובצדדים גומי רך יותר לאחיזה טובה.
    כבר בסט השלישי שלי על האפריליה, רוכב איתם דיי חזק ולעיתים גם נסיעות ארוכות,
    ועדיין הצמיג לא מקבל צורה מרובעת מהר, לוקח לו זמן להגמר (כ-10000 ק"מ לאחורי, קדמי כ17000)
    אחיזה מצוינת, מתחממים מצוין, יש בטחון על האופנוע בפניות.
    לא רואה סיבה להחליף את הצמיג עם היחס מחיר/טווח/התנהגות שיש לו לעומת צמיגים אחרים.
    עלות סט - 1900 ש"ח כולל הרכבבה ואיזון.
    לא מדוייק מאוד מה שאמרתה הפילוט פאוור אל מול הפילוט פאוור 2 תרכובות נבדל רק בגומי שבצדדים.
    הפאוור הרגיל שהוא תרכובת אחת לכל הצמיג
    השתי תרכובות הוא תרכובות כמו בדגם של האחד ב70% מהצמיג ורק בממש קצוות זה גומי עוד יותר רך.
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Junior Member
    רוכב על פירלי דיאבלו רוסו 2 על נייקד חזק - ציון 80%
    הקודמים היו רוסו קורסה - מצויינים ומתחממים מאד מהר - ציון 95%
    היו לי גם קונטי ספורט קונטקט 2, אורך חיים ארוך כמו של הרוסו, אחיזה מתקרבת לקורסה - 100%
    ממתין להשקת המחליף של הרוסו 2, שייקרא מן הסתם רוסו 3 ואמור לצאת ממש עכשיו

ליאור

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי liorbn צפיה בהודעה
    רוכב על פירלי דיאבלו רוסו 2 על נייקד חזק - ציון 80%
    הקודמים היו רוסו קורסה - מצויינים ומתחממים מאד מהר - ציון 95%
    היו לי גם קונטי ספורט קונטקט 2, אורך חיים ארוך כמו של הרוסו, אחיזה מתקרבת לקורסה - 100%
    ממתין להשקת המחליף של הרוסו 2, שייקרא מן הסתם רוסו 3 ואמור לצאת ממש עכשיו

ליאור
    אפשר הסבר קצת יותר מפורט על הצמיגים פירלי דיאבלו רוסו 2? אני מתכנן לקנות אותם גם כן לנייקד (דיוק 200). איך האחיזה, האחיזה על כביש רטוב, אופן התחממות הצמיג, מרגיש איתם בבטחון בפניות ובכלל ועד כמה מהר הם נשחקים\נגמרים? תודה רבה.

Senior Member
    Duro dm1111 dm1112
    צמיגים 100% שטח עם תקינת כביש.
    אחיזה טובה בכביש ואחיזה מעולה באדמה קשה,סלעים,חצץ וכו'.
    בוץ גם טוב, חול קצת פחות.
    צמיגים אחורי מחזיק חצי שנה או 6,000 ק"מ בערך וצמיג קדמי כפול מזה.

Member
    אחלה שהשרשור תופס תאוצה ולאנשים אכפת זה יפה בעיניי, אני מבקש משאר חברי הפורום אם אתם רושמים ביקורת כל כלשהי כדי לרשום את סוג הכלי, ואם אתם נותנים ציון או כל דבר
    כזה כדי לפי דעתי לפרט קצת היות על פי מה ניתן מספר זה או אחר, כמו כן כמה קילומטרים עברו, סוג הרכיבה (חזיר גז, רוכב בד"כ עם מורכבת וכו'), אחיזה ביבש רטוב או תנאי שטח אחרים, חסרונות יתרונות וכו'

Senior Member
    אם מנהל יוכל לערוך אז שיוסיף למודעה:
    האופנוע אפריליה rx 125.
    תמיד עם מורכבת, חזיר על הגז לפעמים ורק לבד, הצמיגים מחזיקים המון זמן לדעתי ואני שוחק אותם חזק כי 80% מהנסיעות הן בכביש..
    האחיזה על רטוב בסדר גמור, על כביש יבש היא מעולה יחסית לצמיג שטח, אפשר להשכיב עד הרגלית.
    עכשיו אני עם אחד שעשה 7,000 ק"מ +- והוא דיי גמור, מה שמצחיק שבכביש לא מורגש איבוד אחיזה, בשטח מאוד מורגש.. הקוביות באמצע נמחקו.
    היה לי d606 של דאנלופ והדורו גם יותר טוב באחיזה, גם מחזיק 2000 ק"מ יותר וגם סט דורו עולה כמו דאנלופ אחד, והקדמי של דורו לא נגמר לעולם.

Member הסמל האישי של guyt
    מה המחיר של סט דורו?
    SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
    Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
    Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
    Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
    Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R

Senior Member
    אפשר למצוא ב500-600 ש"ח סט דורו.
    דאנלופ עם התאמצות אפשר למצוא ב1000-1100 ש"ח.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
    לא מדוייק מאוד מה שאמרתה הפילוט פאוור אל מול הפילוט פאוור 2 תרכובות נבדל רק בגומי שבצדדים.
    הפאוור הרגיל שהוא תרכובת אחת לכל הצמיג
    השתי תרכובות הוא תרכובות כמו בדגם של האחד ב70% מהצמיג ורק בממש קצוות זה גומי עוד יותר רך.

יש שני סוגים של pilot power
    הרגיל, צמיג משנת 2004 והוא בעל תרכובת אחת.
    ה pilot power 2ct שיצא באזור 2008 שהוא בעל תרכובת גומי קשה יותר במרכז ורכה יותר בצדדים.
    לפני מספר שנים יצא ה pilot power III שהוא גרסה חדישה יותר וגם היא מוגדרת כ 2CT

Member
    שאלה, אני צריך צמיג אחורי 140/70-17, מצאתי צמיג Duro HF-918, האם חברה זו נחשבת טובה? אשמח להמלצה לצמיג במידה הזו. ואיך עובד קודי העומס? כי המספרים לא ברורים לי. תודה.

Member הסמל האישי של Zvika
    בקרוב אצטרך להחליף אחורי ומתלבט בין ה Pirelli Diablo Rosso II "המקורי", ובין אופציות אחרות כגון Metzeler M7 RR או Michelin Pilot Road 4 או בכלל משהו אחר כמו ברידג'סטון מאחד מהדגמים.

מדובר בהיפרמוטארד 821 חדש בן חודשיים ואחרי 6KKM.
    180/55/17

למרות שאני לא מעט על הצד, השחיקה המירבית היא באמצע הצמיג (לחזור כל פעם מהטיולים דרך כביש 6...)

סגנון רכיבה משולב. גם לוחץ ומתחזר, גם מטייל סופ"שים מאות ק"מ וגם משאיר את הרכבים בבית ורוכב לעסק עם זה.

סדר חשיבות יורד;

• אחיזה
    • אורך חיים
    • תקציב

אשמח לחוו"ד והמלצות.
    Aprilia Tuono V4 1100 Factory

be a racer club

Member הסמל האישי של URIEL
    ציטוט נכתב במקור על ידי zvika צפיה בהודעה
    בקרוב אצטרך להחליף אחורי ומתלבט בין ה pirelli diablo rosso ii "המקורי", ובין אופציות אחרות כגון metzeler m7 rr או michelin pilot road 4 או בכלל משהו אחר כמו ברידג'סטון מאחד מהדגמים.

מדובר בהיפרמוטארד 821 חדש בן חודשיים ואחרי 6kkm.
    180/55/17

למרות שאני לא מעט על הצד, השחיקה המירבית היא באמצע הצמיג (לחזור כל פעם מהטיולים דרך כביש 6...)

סגנון רכיבה משולב. גם לוחץ ומתחזר, גם מטייל סופ"שים מאות ק"מ וגם משאיר את הרכבים בבית ורוכב לעסק עם זה.

סדר חשיבות יורד;

• אחיזה
    • אורך חיים
    • תקציב

אשמח לחוו"ד והמלצות.
    התבלבלת צביקה
    אם לא סקירה אולי לפחות תכתוב איזה צמיג גמרת ב6kkm?

Member הסמל האישי של Zvika
    ציטוט נכתב במקור על ידי URIEL צפיה בהודעה
    התבלבלת צביקה
    אם לא סקירה אולי לפחות תכתוב איזה צמיג גמרת ב6kkm?
    עדיין לא נגמר, אבל בדרך..
    כתבתי שהמקורי הוא הפירלי דיאבלו רוסו 2.
    למעשה מלבד אורך חיים אין לי יותר מדי תלונות, או בכלל.
    אין מה לעשות, רכיבה על היפר היא היפראקטיבית.. די צפוי שיהיה לזה מחיר בדמות שחיקת צמיגים. זה לא המונסטר שנתן לי 12KKM+, וזה גם לא הצמיגים של המונסטר ה Pirelli Angel ST.
    הרוסוו II נותנים אחיזה מצויינת והרבה פידבק, פשוט חשבתי לגוון ואולי על הדרך לקבל אורך חיים גבוה יותר. לא בא לי להחליף צמיגים כל חודשיים..
    Aprilia Tuono V4 1100 Factory

be a racer club