מתעניין גם...
ראיתי במפרט שהם לא מוזרקים ושדרגת הזיהום שלהם היא 7! לא נשמע כמו אופנוע חדיש כל כך
יש כאן מישהו שרכש את אחד מהדרוזים החדשים?
אשמח לשמוע חוות דעת כמו יכולות שטח,מהירות שיוט,נוחות, כמה הם פרמיטיבים והאם ייתכן והם העסקה המשתלמת ביותר למחפשי דו"שים?
מתעניין גם...
ראיתי במפרט שהם לא מוזרקים ושדרגת הזיהום שלהם היא 7! לא נשמע כמו אופנוע חדיש כל כך
גם אם 100 דיארים יטיילו יחדיו זה לא ישתווה למשאית דיזל ישנה אחת.
רוצה להיות ירוק? יש לך אופנועים חשמליים.
לא מוזרק זה טוב, קרבורטור הן זול יותר ונגיש יותר לטיפול באם ו-קרתה תקלה במערכת הדלק.
הזרקה זה קצת יותר חסכוני ולא צריך צ'וק בימים קרים, אה גם לא ישפך דלק אם תיפול על הצד.. מצד שני תקלה במערכת הזרקה יכולה לעלות ביוקר.
אני לא אומר שיש יותר תקלות או פחות, אני בטוח שתקלה במערכת הזרקה יכולה לעלות בהרבה יותר מקרבורטור שלם חדש.
נערך לאחרונה על ידי JohnnyDee; 31-12-2015 בשעה 17:21.
היתרון והחסרון שלהם שהם לא השתנו כמעט בחמש עשרה שנים האחרונות. אמינות מצויינת ופשרה סבירה בין כביש לשטח
http://www.suzukicycles.org/DR-serie...shtml~isoraami
נראה שאין שינוי מ-2007?
אני מכיר את הדרוזים החדשים טוב מאוד, הם כבר לא באמת מכינים את הלבנה שבבסטות בדלית אל כרמל, זה הכל מקופסאות של שטראוס.
אתה צודק לגמרי אבל זה כינוי שנדבק.
אפילו הדרוזים קוראים לאופנוע דרוזי.
לעיניינו אם זה פוגע אז drz-400.
הכוונה הייתה לdr-z400s ו drz-650 se כמובן..
יהיה נחמד לשמוע ממישהו שרכש כאן את ה-400.
דרך אגב, יש צבעים אחרים חוץ מצהוב?
אם זה יעזור אני מת על הדרוזים :d(האופנועים והעם)
ולגבי הצביעה ממה שראיתי יש צהוב,שחור,לבן
בעולם האופנועים, שבו הכל התמקצע לאופנועי נישה ותתי נישה ה drים הם סוג של דינוזאור. אופנועי דו"ש על באמת עם כל חבילת הפשרות, היתרונות והחסרונות. עברתי את משפחת dr עם ה 250 וה 600 ואת משפחת xr עם ה 250 ןה 650. לטעמי, היתרון האבסולוטי שלהם הוא שהכביש נגמר הם ממשיכים. וממשיכים. וממשיכים. הם נגישים למי שרוצה לטפל בעצמו, שהיום זה יתרון. השאר, זה אין סוף חסרונות קטנים.
איללכא...וסובבו בגז
יש כאן נסיך כלשהו שאשכרה רכש אחד מהם? כמה נמכרו מישהו יודע?
מה העלויות של הטיפולים וכל כמה זמן? האם ה650 שזול מה400 יכול לסוע בשטח? לא שבילים אלא שטח קצת יותר קשוח?
כל מי שמגיע לסוכנות שלהם שומע סיפורי אגדות על אלפי כלים שנמכרו ושכל המשלוחים שלהם לעשר שנים הבאות תפוסים. שיטת שיווק הכי ישנה בספר.
בינתיים לא ראיתי אחד כזה על הכביש.
למה אתה צריך חוות דעת ספציפית ממי שקנה את החדשים?
החדשים שנמכרים זהים לישנים שנמכרו בהמוניהם ויש עליהם המון פוסטים בכל הפורומים.