מה התקציב שלך?
לאחר בדיקות לגבי הכלי הגעתי למסקנה שהוא יכול להיות ומתאים לצרכים שלי. כנראה שאקנה שנת 2014/2015 אך לא חדש. חוץ מעניין הוויברציות שנעלמות או מתרגלים אליהם עם הזמן בסך הכל נראה תמורה טובה לכסף. אני מבקש ממי שמכיר את הכלי או רוכב/רכב עליו המלצות האם כדאי ?
החלופה היא קטנוע 300, במידה ואחליט שלא.
הבנתי שלמקסים 400 כושר שיוט בכביש מהיר יותר גבוה , ומבחינת נוחות ואחסון אין מה לדבר ידו על העליונה. הוא טיפה כבד ביציאה מרמזור אבל אני לא מחפש משהו מהיר, אלא פרקטי.
תודה למגיבים
מה התקציב שלך?
התקציב 20-25 אש"ח. לפי יד2 מתאים לשנתוני 2014-2013
למה לא סילבר ווינג?
היה לי כזה, חצי שנה ו-8,000 ק"מ. רכבתי עליו גם נסיעות בינעירוניות ארוכות של 80-100 ק"מ לכל כיוון מדי פעם והרבה פרבריות.
נוח מאוד, הרבה מקום למטען במיוחד עם ארגז. הויברציות מורגשות בעיקר ב-3000 סל"ד, סיבובי מנוע שממילא רק עוברים דרכם בדרך למעלה
ולא סובלים מויברציות רוב הזמן.
בולם אחורי קשוח בעיקר במעבר בבורות, מעבר לזה לא מצאתי חסרונות. תמורה טובה לכסף, ובשל שוק לא משהו, קניה זולה וטובה.
אגב, רכבתי על ה-600 חצי יום, ממש הופתעתי לטובה-אין ויברציות כלל, מרגיש חזק משמעותית וחלק באופן פלאי-אף יצרן אחר לא הצליח ליצור
דו-גלגלי עם מנוע חד צילינדרי גדול ללא ויברציות, אפילו לא הונדה הגדולה. שאפו לסאן-יאנג..
היה לי קטנוע כזה בערך שנתיים.
רכבתי עליו כל יום כ - 50 ק"מ + פעמיים בשבוע מהצפון למרכז ובחזרה.
קטנוע מעולה. מאד נעים לנסיעה, מרגיש גדול ומתנהג ממש כמו אופנוע אוטומטי. זריז בפקקים וגם מהיר בכביש פתוח (מגיע גם ל - 170 , למרות שמאד לא מומלץ, בטח לא לאורך זמן).
מלא מקום לאחסון.
אם אתה קונה אז רק תשים לב לסגור את המושב טוב כשהקסדה בפנים כי אם לא אז יש נורה פנימית שמרוקנת את המצבר.
אני מאד ממליץ.
רוכב על 2
מה הצריכת דלק של המקסים 400 ועלויות טיפולים בערך?
ומה מהירות השיוט בכביש מהיר בלי להגיע לסל"ד אדום (8000 טור )
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
צריכת דלק אמיתית - 22-23 תלוי כמה אתה רגוע.
טיפולים עושים כל 5000: קטן, בינוני, קטן, גדול. העלות של קטן הייתה סביב ה - 400 והגדולים יותר אם אני זוכר נכון סביב ה - 1000-1200. בכל מקרה לא היסטרי.
לגבי מהירות - הוא נוסע 140 בלי שום בעיה (אם אני זוכר נכון בערך על סל"ד 6500-7000) ויכול כפי שכתבתי למעלה להגיע בקלות ליותר.