נכתב במקור על ידי Ser Jorah Mormont דינמומטר ביד אליהו עשו לי בעיות רק פעם אחת ב7 השנים האחרונות. הפסקתי מזמן ללכת לדינמומטר הוא אחד המחמירים שיש. והוא נמצא במרחק הליכה מהבית שלי.
נכתב במקור על ידי rider הפסקתי מזמן ללכת לדינמומטר הוא אחד המחמירים שיש. והוא נמצא במרחק הליכה מהבית שלי. מעניין.. אולי הם מחמירים יותר עם אופנועים מאשר עם קטנועים? כי כאמור, אני לא נתקלתי ביותר מידי בעיות עם הקטנוע שלי.
נכתב במקור על ידי Ser Jorah Mormont מעניין.. אולי הם מחמירים יותר עם אופנועים מאשר עם קטנועים? כי כאמור, אני לא נתקלתי ביותר מידי בעיות עם הקטנוע שלי. זה היה גם עם אופנוע וגם קטנוע שביקשו ממני וסט זוהר. כמו כן דרשו ממני מדבקה מחזירת אור על המספר, בתשלום כמובן.
נכתב במקור על ידי rider זה היה גם עם אופנוע וגם קטנוע שביקשו ממני וסט זוהר. כמו כן דרשו ממני מדבקה מחזירת אור על המספר, בתשלום כמובן. וסט זוהר זו דרישה מופרזת? זה לפי חוק.. לא? מדבקה זה באמת מרגיז אבל זה עולה בערך 8 שקלים.
נכתב במקור על ידי Ser Jorah Mormont וסט זוהר זו דרישה מופרזת? זה לפי חוק.. לא? מדבקה זה באמת מרגיז אבל זה עולה בערך 8 שקלים. יש מכונים שלא דורשים מאופנוע עם מקום לכרטיס אשראי מתחת למושב לבוא עם וסט (גם לא מקטנוע) והמדבקה בחינם.
חוקי הפורום