אני אגיד ככה. גופרו גורמת לי לנהוג זהיר כי אני לא רוצה להצטרף לטמבלים שמתרסקים ביו טיוב.
במקום לשנות ללשון נקבה אפשר להוסיף לטקסט המקורי "כתוב בלשון זכר אך מתייחס לשני המינים"...
אני נתקלת בנהגים ברברים משני המינים.
ולנושא השרשור: כן, יש לי מצלמה ויש נהגים ששמים לב אליה (בעיקר בעמידה ברמזור).
זה מרגיש הרבה יותר בטוח לרכב ככה, גם אם יש נהגים ששמים לב לזה וגם בגלל שוטרים.
אני אגיד ככה. גופרו גורמת לי לנהוג זהיר כי אני לא רוצה להצטרף לטמבלים שמתרסקים ביו טיוב.
אבל זה חובה.
1+
כבר יצא לי מקרה אחד לפחות שנהג מונית סוג של דחף אותי מהנתיב (הוא ממש עבר נתיב כאשר אני נמצא סמוך לדלת שלו),
הצלחתי להתחמק וברמזור לאחר מכן ניגשתי אליו בצורה מנומסת לחלון, וביקשתי שלהבא יפתח עיניים וישתדל להשים לב לדו גלגלי.
הנהג הכחיש (למרות שהראיתי לו את המצלמה ואמרתי לו שהוא מצולם), ויותר מזה דיבר בצורה מסריחה שהציטוט שידידי כתב מתאר את אותו אדם בצורה מדויקת.
* אני חושב שנהג שלא מודע לאופנוע שנמצא לידו , לא ישים לב למצלמת קסדה.
בישראל עוד לא הייתי מתפלא אם כשתרכב בשכונה רעה עוד ידרסו אותך בשביל לגנוב את המצלמה.
מצלמה מרתיעה את רוב הטמבלים ששמים לב אליה.
ומצלמה היא לא רק על מנת שיראו אותה וירתעו, אלא בעיקר כיסוי תחת כנגד השוטר שמשקר בדו"ח וכנגד האידיוט שמשקר שהוא לא אשם בתאונה.
שהיית רוכב על ה nc700 לבן עם ארגזי צד , ומעיל בצבע אפור נהגים חושבים שאתה שוטר, הכי משעשע לראות נהגים זורקים את הטלפון הנייד תוך כדי שיחה.
קודם כל, תודה רבה על התגובות.
גם אותי כמובן מטרידה המחשבה שאני רוצה לקנות כי אנשים לא מפחדים מהעובדה שהם יכולים להרוג אותי, אלא מפחדים יותר מהעובדה שהם מצולמים (אבסורד).
אבל לצערי כך נראה המצב בארץ.
בכלל לא חשבתי על העניין מול השוטרים (אף פעם לא עצרו אותי על הקטנוע, רק עם הרכב) - מצלמה נראית כמו פתרון מעולה.
ובמחיר בקישור הנ"ל זה אפילו לא יקר.
יש דגמים ספציפיים שאתם ממליצים עליהם?
אני משתמש ב GOPRO HERO 3+ SILVER EDITION ואני מאוד מרוצה. ב 1080p רואים מצוין.