שואי נאוטק או שוברט c3 pro. אי אפשר לטעות כשהולכים על הטוב ביותר.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
הייתי כבר בחמש חנויות של אביזרי אופנועים ומדדתי יותר מ10 קסדות.
בגדול, אני לא ממש רואה הבדל בינהן.
אז יש למישהו המלצה?
שואי נאוטק או שוברט c3 pro. אי אפשר לטעות כשהולכים על הטוב ביותר.
אם אקנה את הקסדות הללו לא ישאר לי כסף למשכנתא, ככה שזו נראית לי גם טעות.
משהו מתחת ל1,500 ש"ח בבקשה.
אז תגיד מה התקציב אנחנו לא אמורים לנחש... אני עם קברג דיוק. קסדה בינונית אבל נותנת תמורה למחיר ובנוסף יש לה חמישה כוכבי בטיחות בשרפ. ויש לה צביעת היי ויז. ..
נערך לאחרונה על ידי uriar; 04-01-2016 בשעה 08:32.
קברג מומלצת המחירים האלה
נו אבל כבר רשמתי את התקציב..
טוב, אז נראה לי שזה כרגע בין:
1.)MDS MD200 - עולה 750 ש"ח ולפי דעתי הכי יפה.
2.) Caberg Duke - עולה 1,100 ש"ח.
3.) AGV Compact - עולה 1,500 ש"ח והכי נוחה.
את שתי הראשונות עדיף לקנות בארץ כי עם מחיר משלוח זה כבר יוצא יותר יקר.
את הAGV, שאני די נוטה אליה, ניתן למצוא ב200-300 ש"ח פחות בחו"ל עם משלוח אבל השאלה היא האם שווה לוותר על האחריות.
לי היתה בעיה עם ה agv - אחד הקליפסים של הריפודים היה מתנתק כל הזמן. סידרו לי את זה בחנות.
האם המחיר שאמרת שנמוך ב200-300 - כולל מיסים ועמילות מכס וכל השיט הזה? אם לא, קנה בארץ וחסוך כאב ראש.
נו, אז תרשום מה ההמצלה שלך. אני לא אמור לנחש.
זהו שדיברתי עם מישהו מאופנו-סנטר שהם היבואנים של agv והוא אמר לי שכל קסדה שיבאים ארצה חייבת לעבור איזשהו תהליך יקר במכס שיעלה כנראה הרבה יותר ממה שאני יכול לחסוך.
כמובן שהמצב הנורמלי הוא שרושמים 50 דולר וככה זה לא נתקל במכס. עובד ברב הגדול של המקרים.
אם אתה רוצה ללכת על קסדה תקציבית, תקנה ls2 אם אתה רוצה קסדת פרימיום טיפה גבוהה יותר שהריפודים יחזיקו לך לתקופה גבוהה יותר תקנה את הagv ששמעתי עלייה הרבה חוות דעת טובות מחברים שאיתה.
ממליץ על caberg
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
כי רוב הקסדות הזולות בטווח המחירים שאתה מחפש זהות כמעט לחלוטין, ואת ההבדלים תרגיש בעיקר בקסדות היקרות יותר
בעיקר תרגיש את זה במשקל שלהן ובתפעול של המנגנונים, יהיה להן גם pinlock נגד אדים (אל תרכוש כזו שזה מובנה במשקף)
לקסדות היקרות תאלץ לשחרר קצת מעל 2000 ש"ח.
קח בחשבון שרוב הנפתחות רועשות וכבדות (אם חשוב לך) אני האמת לא מצאתי הבדל בין קסדות נפתחות של 600 ש"ח לבין אלו ב 1200 ש"ח
המשקל זהה הרעש זהה (אם כי משתנה מעט) הן אפילו נראות מאד דומות במכלולים.... אז תתפקס בזו שיושבת לך הכי נוח על הראש ושהעיצוב לטעמת והמחיר ידידותי
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162