תמיד עם שרשרת.
שיהיה במקום הומה, שיהיה בחור.
אוכל לספר לך על בחור באזור שנעל קטנוע בנעילת כידון ומנעול דיסק וכשהגיע מהריצה קטנוע לא מצא.
לילה טוב,
יש לי מנעול שרשרת ונוח דיסק, ושמתי לב שלוקח לי המון זמן כל ההתעסקות עם הנעילה והשחרור של הקטנוע. חשבתי להשאיר את השרשרת בבית ולהסתמך על הדיסק למשך היום.
האם לדעתכם מנעול דיסק מספיק כדי לשמור על הקטנוע בהמשך היום?
תמיד עם שרשרת.
שיהיה במקום הומה, שיהיה בחור.
אוכל לספר לך על בחור באזור שנעל קטנוע בנעילת כידון ומנעול דיסק וכשהגיע מהריצה קטנוע לא מצא.
תמיד שרשרת ומנעול דיסק וגם הייתי ממליץ על כיסוי ואזעקה, אבל יש שיגידו שזה קיצוני, כמעט כמו מגיני בירכיים
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
מנעול דיסק בשנייה חותכים וגם אפשר להרים תכלי שלך... מנעולים ונעילת כידון לא יגן לך על הכלי ב100% זה יגן לך עליו ב50% כי זה רק מקשה על הגנבים לגנוב...את כל זה הם חותכים בדקה... אבל הכי טוב זה מנעול שרשרת לי הוא תמיד נמצא מתחת לכיסא
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal
ולמי שיש אופנוע ואין לו איך להתנייד עם שרשרת, מה עושה? בשביל זה יש מנעול דיסק. אני מאמין שמנעולי דיסק מהפשוטים פורצים אותם ממש מהר, אבל יש מנעול דיסק של abus, אמנם מאוד יקרים אבל שווים את השקט הנפשי.
מנעול דיסק ושרשרת, לא שווה לראות חניה ללא אופנוע בבוקר או בערב.
ת׳שמע בסופו של דבר לא משנה מה... מי שירצה לגנוב לך את האופנוע בסוף יצליח... הרעיון הכללי הוא להקשות על הגנבים עד כמה שאפשר...
לא מזמן ראיתי פוסט של מישהו בפייסבוק שגנבו לו נינגה 250 שהיה נעול עם שרשרת 12 מ״מ ומנעול לשרשרת, עם מנעול דיסק, נעילת הגה.. וכל זה בחניה של הבית שלו.
שורה תחתונה, תמגן את האופנוע כמה שרק אפשר כדי שיעדיפו לגנוב את האופנוע שמחנה לייד שלך.
^^^^
תודה לעונים.
למען האמת די ידעתי מה יהיו התגובות כאן, כי כמו עם מיגון לרוכב, אף פעם אין יותר מידי, ואם אפשר אז עדיף למגן יותר גם אם זה מעכב בעוד כמה דקות, ולא להגיע ולראות שהכלי לא נמצא איפה שהחנת אותו (לצערי הרב זה כבר קרה לי אישית עם 2 קטנועים 50 סמ"ק ברחבי באר-המערב הפרוע-שבע...).
אולי אני אקנה מתישהו עוד שרשרת ואז אוכל לחסוך לי את הצורך להכניס ולהוציא את השרשרת מהקטנוע (רלוונטי בעיקר לחורף, כשהשרשרת רטובה ומלאה בבוץ).
האם שרשרת ומנעול רגילים, לא ייעודיים לדו"ג עם הכיסוי בד, יעשו את העבודה באותה מידה?
בבאר שבע בד"כ כלים קטני נפח נגנבים על ידי ילדים חראות שמשעמם להם, אז אם תשים מיגון שיראה מרשים הם יעברו לקטנוע שליחויות הבא, בין עם זה כיסוי או שרשרת בטח שמדובר בכלי בנפח 50 סמ"ק שאפשר להרים אותו בן אדם אחד.
בדיוק מה שבאתי לרשום, רוב הזמן זה ילדים קטנים משועממים ואם תחפש טוב באזור הגניבה (מקלטים בלוקים וכו') בטוח שתמצא את האבדה..
איך מונעים? שרשרת.
להרים 50 סמ"ק בווילי עם עוד מישהו זו לא בעיה, וגם מנעול דיסק ונעילת הגה לא יעזרו.
^^^^
... ואכך, זה בדיוק מה שקרה לי בפעמיים האלו (ובפעם נוספת לאחותי).
עכשיו המצב קצת שונה, קודם כל אני לא בב''ש יותר. בנוסף, ויותר קונקרטי, הקטנוע הוא דיאלים s3 125,והוא כבד החר# 😉
גם הלוקיינשים הרגילים שהקטנוע נמצא בהם הם קצת יותר עמוסים. בינתיים אני אמשיך עם השרשרת, ורק בעצירות קצרות אני אשתמש בדיסק...
אני פשוט אצטרך ללמוד לתפעל את השרשרת מהר יותר.