רגע מה רע בפורום אספנות של קרספורום?
או בחפומוצות גירסה שלוש?
את הקרקר צירפת לשם?
מה לא
השלולית עכורה ואין מספיק מסננים שיפרידו את האיכסה מהטוב.
הבוגרים (בזמן ובוותק, לא בראש!) מדירים רגליהם הענוגות מהמגרש, וגורמי דעא"ש ושלחייהם
משתלטים.
ניתץ פיני מלקרוא את השטויות שנשפכות מעל עמודיו האלקטרוניים של הפורום,
והתנהגויות שהשרשנו וביערנו במו ידינו, מולכות.
חסרונו של השביט מורגש, וכשאין בשמיים ציפור שיר גם התחת(ית) יחשב זמיר.
זה הזמן לקחת אחריות ולהקדיש קצת מהזמן הפנוי לטובת הדור הבא.
בשאר הערוצים הפתוחים עדיין אני עדיין שומע געגוע לסיר הבשר, מצד עכברי הפורום הישן.
אז הגיע הזמן שנפנים: "אין...זה היה!... עכשיו זה רוזנברג וללינפלופ"
אז אם אתם מכירים חבר שהיה ורוצה, או רוצה ואישתו לא מרשה, או אישתו לא מרשה אבל הוא דווקא...
הביאוהו לכאן.
* אם קראת עד כאן ולא הצלחת להבין מה לעזאזל כתוב פה, הרי שלא הכרת את עברך ומי שלא זוכר את עברו עתידו לוט בערפל.
--רן--
נערך לאחרונה על ידי השושנים; 08-01-2016 בשעה 11:59.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
רגע מה רע בפורום אספנות של קרספורום?
או בחפומוצות גירסה שלוש?
את הקרקר צירפת לשם?
מה לא
קסד, יש ערוצים ויש ערוצים, ולפעמים אני מרגיש כמו ילד שההורים שלא לא מסתדרים,
או הילד ההולנדי עם האצבע בסכר...אז פרשתי...
אבל זה לארבע עיניים ושלוש אוזניים.
נשיקות לקסד. לחפרמוצות היה דיון לא מזמן על הגעגועים שאתה כה בז להם. והנה השושן הצחור (עטור הגריז ושמן המכונות) יוזם, כמו תמיד.
לא היית רוצה ערבי על-המנגל אצל יינון עם בירה ונשירה ושיערות בגבב?
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
אני התלקחות ספונטאנית
https://www.youtube.com/watch?v=1QMlh5Pi1dw
הפרידו את השם מההווייה. כאילו הפרידו את הראש מהגוף. טימטום וזה הגורם העיקרי אני מאמין.
(גם אני הייתי חלק מהקהילה של פול גז לשעבר.).
יש פתגם רוסי שאומר " אם לא תיגע בחרא לא יסריח"
עזוב אותך פול גז מת יש ווילז והמצב כאן די עגום ביחס למה שהיה לפחות לדעתי,לנסות לתקן? לדעתי זה כבר fuubar מזמן ואני מעדיף להיסתדר במציאות הקיימת ולא לנסות לשנות לשווא
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
אז מה אתה מציע לאלו שנהנו מקריאה בפול גז בעבר, מכמויות הידע שהיה רץ שם, אבל לא לקחו חלק פעיל בדיונים, וכיום אין להם ממש איפה לקרוא? ווילז לא נותן את המענה. לפחות לא בתצורה שלו כיום - כי כולם עזבו והפורום לא פעיל יותר מדי.
לבוא ולומר ׳זה מה יש׳ זה לא פתרון. וחבל שכרגע לא נראה שזה משתפר.
נשמע יותר גרוע ממילואים :-)
שושני, בגלל שאני מכבד אותך אישית, אני אשים את זה כאן (שוב). כדי להזכיר לך, מה גרם לרבים וטובים לעבור למחוזות אחרים, ולא סביר שתצליח לשכנע אותם לחזור.
http://wheelz.co.il/forums/showthrea...ull=1#post4905
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
תשובה יפה מנוסחת היטב ומבהירה בכבוד את ההסתייגות שלך ממצב האתר כרגע.
האופציה הקלה להיעלם ולהישכח, ככל שאני מתבגר אני מוצא את זה קל יותר לעשייה.
בוא ניקח את הפקלאות ונלך למחוזות אחרים, שם הדשא ירוק יותר הסוכר מתוק יותר והנשים אוו הנשים...
האופציה השנייה היא להתחיל מחדש טוב יותר, לא קל, לא נעים, מתסכל, הזמן שבזבזנו, החומר שאבד,
חוסר הביטחון שזה לא יקרה עוד פעם.
אבל סבתא ננה תמיד אמרה לי "החיים זה לא חברת ביטוח" והמשאב האנושי הוא עיקר העניין כאן. האמת
חלק גדול מחברי המוטוריים, נמצאו מעל מסכי פולגז ז"ל, ידידות וחברות שעמדו במבחני הזמן והמציאות.
היתרון היחסי שאני רואה כרגע, שניתן להתחיל מחדש טוב יותר, עם ניסיון מעשי שצברנו, כשהפעם זה באמת
נתון בידיים שלנו, כן דווקא החולשות שציינת הופכות לטובתנו, יותר חופש פעולה יכולת סינון טובה יותר, לקיחת חלק
פעיל יותר ועיצוב האתר החדש לפי מה שאנחנו רוצים וצריכים.
ההון האנושי פה, זה שהם מרפרפים בסתר בתקוה שאף אחד לא ידע, סבבה. אבל הם פה, בין אם שותקים ובין אם
מבלחים לרגע ונעלמים. יהיו כאלה שלא ירימו את הכפפה עכשיו, יהיו אלה שיצטרפו יותר מאוחר כשהשינוי יורגש,
ויהיו כאלה שיעזרו לעשות את השינוי הנדרש.
אף אחד בעולם (נכון לעכשיו) לא יוכל להחזיר את מה שאבד, אבל אפשר לעשות את זה שוב, אבל זה דורש מאמץ
נכונות, בגרות וגדולה נפשית, זה קשה ומרגיש דפוק אבל זה הדבר הנכון לעשות. לפחות ככה אני חושב! - רן
אני מסכים איתך שושנים. המים עכורים , מכאן אפשר רק לעלות.. [ אן לאן לרדת]
כל העניין עם פולגז הוא מצער , אוצר בלום , הלך פייפן .
העבר והחומר נקבר ומשום מה כל זה ----, מריבה בארגז חול של אנשים שיכולים להיות סבא.
אבל כל זה כבר נטחן מזמן.
השאלה מה הלאה , וזה כבר תלוי בכל אגו מנייק , ירצו יכנסו , לא ירצו יהיו בברוגז.
אני מתגעגע . ואסיים בפתגם הערבי המתאים --" אחסן מינאק ראחו " -{ טובים ממך הלכו קיבינימט}
ש.שלום .
מבקש הסבר על המניפסט. על החזון. לפרוט אותו בבקשה.
כי מלבד הקפדה על עברית נאה נראה שכל אחד מושך לכיוון שונה.
אחד רוצה כתבות עומק רהוטות ומצידו שייסגר העוף והשני דווקא מצדד בחיי חברה תוססים. אחרי הכל זו עדיין מדיה חברתית.
אני אישית לא מבין על מה המהומה. "אוצרות שנגנזו" וכאלה. היום אין שאלה שגוגל לא עונה עליה. ובפן הטכני הכל הפך לצ'יפים ממוחשבים.
והפורום הטכני הפך לטריטוריה של אגומניאק עלוב. (ככה הבאנים אומרים - "העלבת חבר פורום")
לי לדוגמה חבל על כתבות של האל פרזידנטה. אבל הן לא תחזורנה לא בגלל שהוא לא דוגיגי כי הוא כן. אלא בגלל הפרספקטיבה השונה של הקורא.
אז... מה המצע?
מצע כבד אווז רך, עם ביצים קשות מאד.
מה לדעתך היה המצע של פולגז?
הפורום הטכני הוא הפנינה של הפורומים, בעיקר הודות
לג'ק ששומר עליו שלא יהפוך לקרקס של הספמות
ותת רמה.
הלוואי שהוא היה יכול לשכפל את עצמו ולעשות סדר
גם מחוץ לטכני.
הF650 להחלפה בדו"ש
מילים הן כמו משחת שיניים,
ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.