אופסי, גם לי[/QUOTE]
שלך יותר צבע של חלף עם הרוח
יצאתי לפגרת חורף מחוסר תקציב
אשוב בקרוב
⚡️![]()
ולשאלת השאלות:
הגעתם עד לשם ועליתם לסיור למעלה או שכמו
במסע ראש השנה מגיעים עד להר נבו ונעצרים
רגע לפני?
כן, אני יודע אני טיפוס מעצבן.
ולכם יש אופנועים בצבע של בנות!
אופסי, גם לי![]()
הF650 להחלפה בדו"ש
מילים הן כמו משחת שיניים,
ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.
אופסי, גם לי[/QUOTE]
שלך יותר צבע של חלף עם הרוח
אשוב בקרוב
⚡️![]()
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
חלפי מרוח
הF650 להחלפה בדו"ש
הלוקי יכול לשמש כרכב ליווי שיכיל שתייה מנגל וכמובן מקום איחסון לקסדות שמטיילים
ותחשבו על זה טוב!
אשוב בקרוב
⚡️![]()
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אשמח להגיע לשם איתכם (ועם מי שרוצה) לאיזה שעתיים על ההר.
מבחינתי להגיע לשם בלי לטפס ולשמוע את הסיפור
זה כמו לשפשף את המנורה בלי שהג'יני ייצא...
אותו הדבר גם עם הר בנטל, לעלות לבנטל בלי הסיפור
של 73 (ולא רק קהלני), זה פספוס ענק.
טוב להתראות, החבר'ה הגיעו לברידג' ובינגו.
נערך לאחרונה על ידי שעיר בגב"ב; 16-01-2016 בשעה 19:47.
הF650 להחלפה בדו"ש
יאללה בלאגן יום, שעה ומי מוביל?
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
מבחינתי כל שבת נורמאלית עד סוף פברואר-
במרץ מתחיל שוב הבית משוגעים עד יולי.
הF650 להחלפה בדו"ש
עוד מעט 6000 צפיות ואת העיקר שכחתם!
טוב, באתי והבנתי, עכשיו מה?
מי מביא מה? ומי עושה מה?
איך הופכים את האתר הזה על כל נדבכיו, לדבר הבא בתחום האופנוענות והמוטוריקה בישראל?
מה חסר? מה נחוץ? וכמה אתם מוכנים להתאמץ בשביל זה.
ולא, אני לא באמת חושב שתעשו משהו, אבל אני אוהב להתבכיין.
אני מצביע ksd
שמישהו יקרא לאברהמי שיראה מה הולך פה ואולי ייתן כתף.
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
הפוך גוטה, הפוך!
אנחנו צריכים לתת כתף לאברהמי, לא הוא לנו.
יש פלטפורמה, יש אתר, את ההשקעה שלו בזמן וכסף הוא נותן ובגדול!
עכשיו תורנו לתת מאמץ קבוצתי ולדחוף את הנושא קדימה.
קבוצה בלי אוהדים לא שווה כלום, רק שרוב האוהדים לקבוצת האופנוענות,
הם או, יושבים על הגדר, או משחקים משחקי אגו, או עצלנים שרק מדברים,
או שניטל מהם הדחף כי הם חושבים שאם הם התאכזבו פעם, הם עלולים להתאכזב שוב.
בשורה התחתונה, זה תמיד חוזר לכמה נוח לראות איש אחר עובד.
אוקיי, אשקיע עוד 20 דקות מהחיים שלי על כלום. ככה:
למרות מה ש-ROG כתב עליי (תודה ROG, מחמיא, אולי קצת יותר מדי) - האווירה בפורום משפיעה גם עליי. השוני הוא שבפולגז היה מוגדר גם הניהול - בזמנו של טל"ז עשינו פגישות ובעצם נוצרה ההקשחה בכללים, הדבר הזה שמנע מפולגז להיות FXP. זה דרש צוות ניהול לא קטן, עם הרבה רצון - כי ככל שקובעים כללים יותר נוקשים, יש צורך ביותר התערבות כדי לקיים אותם.
כשטל"ז עזב, הכל התחיל להתרופף. מלחמות משתמשים, טרולים וכו' היו גם פעם - רק שאז, כאמור, משתמשים "צבעוניים" שתורמים בערך 0 לתוכן האתר לא היו שורדים הרבה - היו עפים בלי חשבון. אופטופיק לא היה גולש, כל המלחמות היו מתרכזות בו, ובמידת הצורך שני הצדדים היו עפים - כי לרוב, היסטורית, אופטופיק גם היה מרכז כאלה שלא ממש אכפת להעיף אותם, כי תרומתם לשאר הפורום לא היה גדולה, אם בכלל. מה שמביא אותי לחזור על מה שכתבתי כבר בפולגז פעם או פעמיים:
אותם היוזרים ה"פעילים חברתית", שחלקם הלא קטן מופיע כאן בשרשור, הם היוזרים לא ממש מועילים לפורום.
למה?
בגלל המעגל הבא:
מגיע יוזר חדש לפורום, בד"כ עם שאלה או דרך חיפוש. מתחיל להתעניין, נשאר לקרוא, מתישהו פותח יוזר בשביל לכתוב וכותב - בנושאים הטכניים.
מתקדם עם יכולת הרכיבה שלו, מכיר דרך הפורום איש-שניים-שלושה, ובסוף מתחבר לאיזו חמולה.
עם אותה החמולה הוא מנהל סדרת מפגשים\מנגלים\טיולים\וכו', ואחרי כשנה וחצי עד שנתיים לרוב התרומה הפעילה שלו לפורום, אם היתה בכלל, מסתיימת. הפורום הופך להיות סוג של פייסבוק\ווטסאפ, לכתיבת הודעות מטופשות והרצת צחוקים באוף. כשעוד לא היה פייסבוק ווטסאפ, זה היה מובן - היום זה לא.
הבעיה היא שכל חמולה כזאת, ביום מן הימים גדלה מספיק בשביל לטעון לבעלות על הפורום \ נחיצות כל אחד מאנשיה \ נחיצות הקשקשת שלהם מחוץ לאוף. וזה הגורם שמזהם את הפורום ודורש כוחות ניהול לנטרל.
נגמר פולגז, קם ווילז. כאן האוירה היא שונה - בגלל שזה אתר חדש, והמטרה (אני מניח) היתה קליטת כמה שיותר משתמשים של פולגז - הכיוון שונה, ואין כאן את הכללים וכוחות הניהול של פעם. אז המשתמשים הוותיקים יותר של פולגז כבר "מלומדים", אבל החדשים לא. וגם הוותיקים עם הזמן פחות ופחות משקיעים. להערכתי, האוירה הזאת - זה מה שמונע מ-KKATKOV לכתוב ומ-ROG להשתתף, לא ה"אני לא בטוח שהכל שוב לא יילך לפח". ואת האווירה הזאת לא משקמים עם שרשור קריאה לוותיקי פולגז - בגלל שזה לא פוגע במקום הנכון, אלא בפניות להנהלה בהצעות לשינוי התנהלות הפורום - הקשחת עמדות, הסדרת שפה, וכו'. זה דורש אנשים שרוצים ומוכנים להשקיע מזמנם לשבת ולנקות את הפורום מדברים כאלה - גם אם זה אומר לזרוק לפח משתמש אחד "צבעוני" ולא מועיל ומשתמש אחד מועיל ותורם. זה עניין של מדיניות, של סדר עדיפויות ברור. אין את זה היום.
ולמה אני בעצמי לא עושה את זה? כי אני עייף ושחוק. באמת, גם לשמור על הפורום הטכני זה לא קל, מזל שיש לי הילה מפחידה מספיק סביבי שחוסכת ממני חלק מההתעסקות. זה מה שעשיתי ב-2006 (או שזה היה ב-2007? לא זוכר) כשפניתי להנהלת פולגז דאז, בתור משתמש, וזה גם מתבקש היום.
כל זה דעתי, כן? אני לא נביא, רק חושב שאני צודק.
ג'ק להבנתי הדלה הנך צעיר ממני.
אז עברתי את פרעה, אעבור גם אותך.
נאו לט מי גיב איט טויו אין אינגליש -
סומטיימז אין דה פיוצ'ר ....