אני לא נמצא בפייסבוק.
אני מאמין שהפורום ממשיך לספק פלטפורמה יעילה לשיתוף מידע... ומקום שבו אנשים מדברים על מה שמעניין אותם, כל עוד הוא קשור (גם אם בעקיפין) לאופנועים.
דווקא על המגזין יש לי ביקורת - אני חושב שכמות הכתבות ירדה דרסטית בהשוואה לפולגז "הישן", פורמט המבחנים נהיה יותר מדי "קצר וקולע", חסרים מבחנים השוואתיים ובעיקר - מבחני דרכים שנותנים פרספקטיבה אישית. לדעתי גם חסרים מבחנים לכלים שנמצאים בשוליים של השוק, שנמכרים בכמויות קטנות יחסית - בין היתר משום שחסרה להם חשיפה.
הרי לי לעולם לא יהיה סופ"ש שלם עם DR650, SWM 440 או Z1000SX. במקרה הטוב, אוכל להשיג אותם לחצי שעה-שעה של רכיבת מבחן בתל אביב.
אבל הייתי רוצה להרגיש את החוויה של כל אחד מהם - איפה "נגמר" ה-SWM בכביש המהיר? איך זה לרכב בשבילים עם DR650? האם ה-Z1000SX באמת נוח בכביש 6?
את כל אלה, מבחן מעולה ידע להעביר לקורא/צופה (אם מדובר בפורמט וידאו).
הייתי גם שמח לראות לצד חוות הדעת המקצועית של אביעד חוויות של רוכבים פחות מקצועיים (אבל עדיין מביני עניין), שאולי יוכלו להתמקד פחות בכמה האופנוע מוצלח אבסולוטית, ויותר באותה חוויה שהוא מספק.
פורמט שהייתי שמח לראות - "מבחן מדידה", שבו 4-5-6 רוכבים מרקע שונה ורמות ניסיון שונות חולקים את החוויה שלהם עם אופנוע מסויים אחרי שהיה ברשותם יום אחד.
ברור שאני מתנדב לקחת בזה חלק![]()

ציטוט ההודעה בתגובה