ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
יש לי חבר שאמר לי פעם אני לא קונה אופנוע bmw כי אם מתקלקל ה-abs זה עסק נורא יקר לתיקון
ובכלל בגלל רמת המורכבות שלהם, הפיצ'רים ועודף הטכנולוגיה, הם מועדים לפורענות.

אתה תופס?

בגלל ההסתברות שמשהו עלול להתקלקל, הוא מונע מעצמו את החוויה של אופנוע דוגמת ה-bmw.

כאילו, כשאתה גולש באתרי פורנו, ידוע שאלה אתרים מלאי וירוסים ולא בטוחים, אבל זה לא עוצר אותך
כי התענוג עולה על הסיכון?

כן, יש מצב שמישהו יוריד שאלטר, יש מצב שהענן של בזק יתנדף, אנחנו יושבים על השבר הסורי אפריקני
אבל בנינו את מגדלי הולילנד כאילו אין מחר ורעידות אדמה. כאלה אנחנו אוהבי סיכון.

אגב הפורום של מועדון החמש פעיל כבר עשרות שנים, ושרד שדרוגים, תהפוכות, ומהפכות אז מה?

כאופנוענים כולנו יודעים שמרפי באמת קיים, שהברק מכה פעמיים באותו מקום, ואם יש מסמר על הכביש הצמיג
החדש שלי כבר ימצא אותו, אז לא לרכב?

אתה תחליט אם אתה דובי לא לא או דובון אכפת לי...

אגב זה ממש בסדר לא להצטרף, לשבת על הגדר ולא לעשות כלום. - רן
רן, אתה לא מבין את דבריי, כי אתה לא מעוניין להבין אותם. כמו דון קורלאון, שכשאמרו לו "לא" - החריש עד שאמרו לו "כן". מי שכן מבין, כבר שקל מחדש את כדאיות ההשקעה שלו, והתוצאה נמצאת לפניך.
אחרת, היית חוסך את כל הדיבור על מרפי, כי לא מרפי השמיד את פולגז. גם לא ברק ולא השבר הסורי-אפריקאי שהזכרת.

אם כי - אולי אני זה שלא מבין נכון? אולי אתה בעצם מציע לחזור לא כדי לסקור אופנועים וציוד, לדון בסוגיות טכניות, לתת הכוונה למתחילים, עם השקעה שלפעמים מגיע ליותר משעה, אם מדובר בפוסט מובחר - אלא כדי לנהל "חיי חברה" תוססים בפורום, בדיקה שעתית של שרשורי "התחדשתי" ושרשורי "x עשה לי y היום בכביש" - מעין תחליף פייסבוק לאופנוענים? אם כן, אז זה לא מעניין אותי, פשוט כי זה לא מעניין.