רן חברי היקר,
אני מבין מאד לליבך, אך בנוסף למקרה המצער של ירידת פולגז מהאוויר על כל מה שכרוך בכך ישנה מגמה כזו בפורומים כאלו באופן כללי בארץ ובעולם ללא קשר לפולגז.
אני מבין את הרומנטיזציה של פולגז, גם אני לקחתי קשה מאד את נפילתו ואת כל התכנים הרבים שירדו איתו לטמיון. ידע רב צברתי משם - לילות ארוכים של נבירה וקריאה.
א-ב-ל.. כל זה מעט משכיח מאיתנו שגם בתקופה האחרונה של פולגז הוא כבר לא היה כמו בימיו המפוארים. רוב היוזרים ה"וותיקים", כבר לא היו שם מזה זמן ולכן עם כל ההזדהות העמוקה שיש לי עם מה ש KKatkov כתב, זו לא הסיבה לכך חברי פולגז הוותיקים נעדרים מכאן. הם נעדרו כבר משם גם כן.
עולם המדיה עבר שינויים וצריך להפנים את זה ולהשלים עם זה למרות שזה קשה. אני אומר את זה כחבר בעוד פורומים, בעוד נושאים ובעוד תחביבים.
הירידה של פולגז מהאוויר הייתה רק הקש הנוסף..
לצד כל הנ"ל, אני באופן אישי מרבה לבקר כאן, בד"כ כצופה.
אני עדיין מקבל כאן אינפורמציה עדכנית כמו למשל החדשות על חברת הבולמים מרזוקי שהיתה כמעט ז"ל ונרכשה כעת.
הידיעה עלתה כאן כמעט במקביל לאתרים בחו"ל וזה אומר שמישהו כאן עם האצבע על הדופק ודואג לכך.
אצלי האתר הוא לא רק מערכת הפורומים, אלא עמוד הבית שלו עם הידיעות, החדשות והכתבות.
זה קל מאד ליפול למלכודת הקלישאות ולבכות את לכתו של פולגז (שאני כמו כולם מיצר על כך מאד) ולא לראות את מה שכן יש כאן.
האתר הזה הוא יותר מקטע אחד כזה או אחר של אלסיבוני-בלי-מיגון.
אני בכל אופן נותן לו קרדיט, נושם עמוק, ומנסה ליהנות ממה שיש.
אתה גם יכול לקחת אחריות אישית ולייצר תכנים. לפתוח דיונים בעלי ענין, סקרים, שו"ת וכו'.