ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
אם כי - אולי אני זה שלא מבין נכון? אולי אתה בעצם מציע לחזור לא כדי לסקור אופנועים וציוד, לדון בסוגיות טכניות, לתת הכוונה למתחילים, עם השקעה שלפעמים מגיע ליותר משעה, אם מדובר בפוסט מובחר - אלא כדי לנהל "חיי חברה" תוססים בפורום, בדיקה שעתית של שרשורי "התחדשתי" ושרשורי "x עשה לי y היום בכביש" - מעין תחליף פייסבוק לאופנוענים? אם כן, אז זה לא מעניין אותי, פשוט כי זה לא מעניין.

אני מציע שלכל מי שיש לו מה להציע באיכות ולא בכמות שיעשה את זה, אני מציע לחדש פעילות של מביני עניין וחומר.
אני מציע גם להתעורר בפן החברתי שהוא חלק לא מבוטל מהפן המקצועי.
אני מציע להפוך את האתר לבית לא רק של זבי החוטם ושאול ביבר.

ציטוט נכתב במקור על ידי ehudco8 צפיה בהודעה
את שאול ביבר מהפלמח אתם מכירים ?
הוא כתב שיר על הבחור השוויצר מתל מונד
וגם לא אהב את השיר על ילדיי "73" שהבטיחו להם מדינה עם יונה ועליי של זית
פולגז מת יחי wheelz המלך החדש ,יחי יחי יחי
זה סוג התגובה שהיום אתה מקבל על פוסט שנכתב מתוך רצון לקדם, אתה מבין את הקטע?

ציטוט נכתב במקור על ידי ilang צפיה בהודעה
למה לא לבקש כתבות עומק , ומצד שני חיי חבר ה תוססים.

מגוון כותבים גדול יותר. לאן נעלם פרדר ? ולמה אל פרזידנטה ןרענן לא יכולים לכתוב גם שם , וגם פה.?

חוזה המדינה?

והפורום זה כבר תעלומה , מי נכנס , מי יושב על הגדר.

אם כרובי מבקר , לרתום אותו לכתוב בקשה.

מספיק עם החשבונות הקטנטנים.

יש מצע רך , ויש ביצים קשות מאוד , שלפעמים גם כואבות.

ואסיים בפתגם מתאים ----" כול כאלב ביגייומו " [ לכל כלבה יגיע גם יומה }

בוקר.
ממש כך!

ציטוט נכתב במקור על ידי Zvika צפיה בהודעה
רן חברי היקר,

אני מבין מאד לליבך, אך בנוסף למקרה המצער של ירידת פולגז מהאוויר על כל מה שכרוך בכך ישנה מגמה כזו בפורומים כאלו באופן כללי בארץ ובעולם ללא קשר לפולגז.

אני מבין את הרומנטיזציה של פולגז, גם אני לקחתי קשה מאד את נפילתו ואת כל התכנים הרבים שירדו איתו לטמיון. ידע רב צברתי משם - לילות ארוכים של נבירה וקריאה.

א-ב-ל.. כל זה מעט משכיח מאיתנו שגם בתקופה האחרונה של פולגז הוא כבר לא היה כמו בימיו המפוארים. רוב היוזרים ה"וותיקים", כבר לא היו שם מזה זמן ולכן עם כל ההזדהות העמוקה שיש לי עם מה ש KKatkov כתב, זו לא הסיבה לכך חברי פולגז הוותיקים נעדרים מכאן. הם נעדרו כבר משם גם כן.

עולם המדיה עבר שינויים וצריך להפנים את זה ולהשלים עם זה למרות שזה קשה. אני אומר את זה כחבר בעוד פורומים, בעוד נושאים ובעוד תחביבים.

הירידה של פולגז מהאוויר הייתה רק הקש הנוסף..

לצד כל הנ"ל, אני באופן אישי מרבה לבקר כאן, בד"כ כצופה.
אני עדיין מקבל כאן אינפורמציה עדכנית כמו למשל החדשות על חברת הבולמים מרזוקי שהיתה כמעט ז"ל ונרכשה כעת.
הידיעה עלתה כאן כמעט במקביל לאתרים בחו"ל וזה אומר שמישהו כאן עם האצבע על הדופק ודואג לכך.

אצלי האתר הוא לא רק מערכת הפורומים, אלא עמוד הבית שלו עם הידיעות, החדשות והכתבות.

זה קל מאד ליפול למלכודת הקלישאות ולבכות את לכתו של פולגז (שאני כמו כולם מיצר על כך מאד) ולא לראות את מה שכן יש כאן.
האתר הזה הוא יותר מקטע אחד כזה או אחר של אלסיבוני-בלי-מיגון.

אני בכל אופן נותן לו קרדיט, נושם עמוק, ומנסה ליהנות ממה שיש.

אתה גם יכול לקחת אחריות אישית ולייצר תכנים. לפתוח דיונים בעלי ענין, סקרים, שו"ת וכו'.
נכון צביקה יש אמת מרובה בכל מה שכתבת, אבל נוצר כאן מצב של הביצה והתרנגולת, מה קדם למה?
החברה הרציניים והיודעים הפסיקו לכתוב, ואז נהיה משעמם וחסר תוכן, או נהיה חסר תוכן והחברה עזבו?

בקיצור בכדי לשבור את המעגל צריך שכולם או רובם יחזרו לכתוב ולהוסיף תוכן אמתי, ואז מטבע הדברים
המעגל יתרחב ואוצר הידע שאבד יתחיל להתווסף מחדש. ללא בטחונות, ללא תמורה ומתוך רצון ואהבה אמתית.

אגב אולי הלקח נלמד ונתחיל לגבות אוצרות יקרים? - רן