מה "נתון בידיים שלך"?האופציה השנייה היא להתחיל מחדש טוב יותר, לא קל, לא נעים, מתסכל, הזמן שבזבזנו, החומר שאבד,
חוסר הביטחון שזה לא יקרה עוד פעם.
אבל סבתא ננה תמיד אמרה לי "החיים זה לא חברת ביטוח" והמשאב האנושי הוא עיקר העניין כאן. האמת
חלק גדול מחברי המוטוריים, נמצאו מעל מסכי פולגז ז"ל, ידידות וחברות שעמדו במבחני הזמן והמציאות.
היתרון היחסי שאני רואה כרגע, שניתן להתחיל מחדש טוב יותר, עם ניסיון מעשי שצברנו, כשהפעם זה באמת
נתון בידיים שלנו, כן דווקא החולשות שציינת הופכות לטובתנו, יותר חופש פעולה יכולת סינון טובה יותר, לקיחת חלק
פעיל יותר ועיצוב האתר החדש לפי מה שאנחנו רוצים וצריכים.
ההון האנושי פה, זה שהם מרפרפים בסתר בתקוה שאף אחד לא ידע, סבבה. אבל הם פה, בין אם שותקים ובין אם
מבלחים לרגע ונעלמים. יהיו כאלה שלא ירימו את הכפפה עכשיו, יהיו אלה שיצטרפו יותר מאוחר כשהשינוי יורגש,
ויהיו כאלה שיעזרו לעשות את השינוי הנדרש.
אף אחד בעולם (נכון לעכשיו) לא יוכל להחזיר את מה שאבד, אבל אפשר לעשות את זה שוב, אבל זה דורש מאמץ
נכונות, בגרות וגדולה נפשית, זה קשה ומרגיש דפוק אבל זה הדבר הנכון לעשות. לפחות ככה אני חושב! - רן
השרתים אצלך? או שמא, אתה יכול למנוע הורדה נוספת של השאלטר, ברגע שמישהו יראה לנכון לעשות את זה, כי ככה בא לו?
לגבי ה"להחזיר את מה שאבד" - שום דבר לא אבד, או לפחות כך אני מניח. הכל נמצא על איזשהו שרת כבוי. ואותם אנשים שכיבו את השרת, הם אלה שהרימו את הפרוייקט החדש, והם אלה שאמרו "פולגז מת" - כאילו שזה קרה מעצמו, ואין להם שום קשר לזה.
אין לי "בגרות וגדולה נפשית" למלחמה בתחנות רוח, ואני מרגיש שהזמן שלי יקר מדי, כדי לבזבז אותו על פרוייקט שנתון לגחמות של אנשים, שכבר הוכיחו שאין להם שום בעיה לשרוף ברגע אחד את מה שנוצר ע"י מאות אנשים אחרים במשך יותר מעשור. את משבר האמון הזה, אי אפשר לטייח במילים יפות.
חוץ מזה - הנה, חברינו קסד (שלא נראה לי, שטרח אי פעם אחת לכתוב מדריך ראוי, או תשובה טובה, מדוייקת, ומפורטת בפורום לרוכב המתחיל) - טוען שהכל נמצא בגוגל:
אז תחפשו בגוגל, ותפנו לגוגל את המתחילים ששואלים על רכיבה נכונה, בחירת מיגון, והתאמת אופנוע לצרכים - כי רוב מי שנמצא כאן, לא ייתן מענה ראוי, ומרפרוף של פעם בשבוע-שבועיים, אני לא יודע אם לצחוק או לבכות מרמת התשובות שניתנות כאן.אני אישית לא מבין על מה המהומה. "אוצרות שנגנזו" וכאלה. היום אין שאלה שגוגל לא עונה עליה.