לפי ד"ר רוביק רוזנטל הביטוי "חמור קופץ בראש" הוא סוג של
שיבוש או גילגול של המשפט התלמודי "הדיוט קופץ בראש".
http://blog.ravmilim.co.il/2015/06/2...%D7%9C-%D7%9E/
הF650 להחלפה בדו"ש
מילים הן כמו משחת שיניים,
ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.
רן, זאת התגובה האחרונה שלי בשרשור הזה.אני מציע שלכל מי שיש לו מה להציע באיכות ולא בכמות שיעשה את זה, אני מציע לחדש פעילות של מביני עניין וחומר.
אני מציע גם להתעורר בפן החברתי שהוא חלק לא מבוטל מהפן המקצועי.
אני מציע להפוך את האתר לבית לא רק של זבי החוטם ושאול ביבר.
אני מאמין שיש לי מה לכתוב. יש לי אפילו רצון מסויים לכתוב. כמוני יש עוד לא מעטים - לפחות שני חברים מהמעגל הקרוב, שאת הניקים שלהם בפולגז כולם הכירו והעריכו. בדיוק אותם חבר'ה, שאתה מבקש להחזיר - רוכבים מנוסים, מכונאים טובים, משקיענים שעושים פרוייקטים על נבלות ישנות, כותבים רהוטים, ומעל לכל - פשוט אנשים אינטיליגנטיים ומעניינים.
אני באופן עקרוני, לא מוכן לתרום מזמני ומהידע שלי לפרוייקט ווילז. אם אתה רוצה - פתח פורום משלך, עם עוד כמה אנשים אמינים, שלא הולכים לסגור אותו ביום בהיר אחד, עקב אגו מנופח, משחקים פוליטיים או כל סיבה אחרת. עדיף אפילו שתמצא מנגנון משפטי שימנע מהם את האפשרות לעשות כך. ואז אתה מוזמן לקרוא לי, ואני אבוא בכיף, אעלה פרוייקטים, אדריך מתחילים, ומצידי - אתנדב לנהל את פורום המתחילים.
Dixi.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
עצוב . הכל בר חלוף , כתוב היום כי מחר כבר לא תהיה רלבנטי.
ועוד פתגם לחברים הנעלבים - " אנא אמיר ואינתא אמיר ןמין יאסוק אל חאמיר [ אם אני נסיך ואתה נסיך מי ינהג את החמורים.?."}
זה כנראה מה שקרה.
לפי מה שהבנתי, במקור היו 3 בעלי מניות לחברת "מבעד למשקף" שתפעלה את האתר - אביעד, אבי פרידמן וינוקא (מוטי גלברט).
כשהשניים האחרונים עזבו את פולגז, במקום להעביר את המניות שלהם לאביעד, הם העבירו אותן לאחד עו"ד רפי הובר (לא שמעתי עליו, אבל גוגל מכיר אותו טיפה).
מאותו רגע, למעשה הוא הבעלים של הכל, האתר, הפורום, ההכנסות מפרסומות.
כל דבר שאביעד היה עושה בלי רשותו באתר/פורום זה עבירה על חוקי המדינה.
ינוקא כתב איפשהו (לא זוכר אם הפורום הזה או בתפוז) שהשאלטר של האתר הישן אצל אביעד והוא יכול להעלות אותו בשניה, אבל אני חושב שמשפטית זה פשוט לא נכון.
במקביל, רישום ה-DOMAIN של האתר הישן (fullgaz.co.il) היה על שמו של אביעד. למה? לא יודע.
גם אצלי בעבודה הדומיין של המשרד רשום על שם מישהו ולא על שם חברה.
ואז אביעד היה מסוגל משפטית וטכנית להעביר אוטומאטית כל מי שמקיש על fullgaz.co.il לכתובת של WHEELZ.
לכן, מאז אפשר להעלות לכאן רק מבחנים של אביעד/פרדר/זומר/סקוטרמן, כי הם מהאתר הזה, ואין פה אף מבחן או כתבה של ינוקא או פרידמן.
לי הכי כואב על הפורום משקיענים (היו שם מדריכי שיפוץ של ליאור ברוך, לא רק של כלים אלא ספציפית לגבי מכלולים מסויימים), פורום טכני ומבחנים וכתבות מגזינים שהלכו.
חבל.
**עריכה:
הנה אביעד כתב מה שכתבתי בחצי מהמילים![]()
נערך לאחרונה על ידי דינגו; 11-01-2016 בשעה 13:09.
ברשותכם, פרספקטיבה מעט שונה:
ההצלחה של פולגז נבעה משילוב של צורך (תכנים מקצועיים בעברית), פורמאט חדשני לתקופה של מגזין אינטרנטי חינם, יכולת של מספר אנשים מוכשרים ונמרצים, בתוספת במה חברתית (הפורום). הייחודיות של פולגז בראשית דרכו משכה אל האתר את רב אנשי התחום בעלי ידע ויכולת כתיבה, מה שתרם עוד יותר להצלחתו. נוסיף לכך שבעלי האתר עמלו רבות (וכמעט ללא תמורה) כדי להמשיך להתפתח ולשמור על רמה גבוהה. תרמו לכך חברי פורום רבים, ביניהם כמה מהכותבים בשירשור זה.
עם הזמן, צמחו להם עוד אתרים, חלקם טובים, שבאופן טבעי דיללו מעט את שורות פולגז, דווקא בקרב האוכלוסיה הידענית. עוד תמורה הייתה חדירת קבוצות פייסבוק ממוקדות (כדוגמאת מועדון זולו) שגם כן משכו אליהם חלק מאותם אנשים שתרמו מזמנם וידיעותיהם לפולגז. אחרים (ביניהם עבדכם הנאמן) צמצמו נוכחות כתוצאה מנסיבות חיים, פנאי ושאר ירקות.
הפיתרון לאתר Wheelz כניראה אינו טמון בהעלאת נישמתו של פולגז, שהיה זקוק ממילא לריענון, אלא במציאת כיוון חדש ומבדל, מה שאיננו פשוט בכלל בנוף הצפוף של התחום היום.
אני חושב שהמערכת פעלה בכיוון זה, אף כי על פי חלק מהתגובות בשירשור, אולי לא מספיק טוב. אתר דוגיגים מנסה אף הוא להתבדל, גם כאן אני לא יודע להעריך את מידת ההצלחה.
הפורום של האתר הוא נכס יקר ויכול להיות שצריך לחשוב על דרכים חדשות למנף אותו.
נערך לאחרונה על ידי ROG; 11-01-2016 בשעה 14:06.
במה טובה קבוצת פייסבוק?
זה פורמט מאוד לא נוח לאגור בו אינפורמציה
לשתף כן, אבל אחר כך מה? מי יראה את זה שוב?
אני שואל במה טובה קבוצת פייסבוק לעומת פורום
אם מפחדים לפרסם פה כי זה עלול ללכת לאיבוד, בקבוצת פייסבוק זה 100% הולך לאיבוד כי אף אחד לא מחפש שם פוסטים היסטוריים.
הכל נכון, אבל לא כתבתי שצריך לעבור לפייסבוק. כתבתי שקבוצות פייסבוק היו אחת הסיבות (דגש על אחת) לכך שאנשים שבעבר תרמו רבות לפולגז הפסיקו. חלק מתהליך שפגע בייחודיות של פולגז כבמה חברתית.
אני לא מבין בסוגיות המשפטיות וזכויות יוצרים וכל זה.
מה שכן, אותי לימדו שמה שלא נאמר
הוא החלק החשוב. קרא בין השורות.
ונאמרו פה כמה דברים על כך שהפורום כבר לא חשוב
כמספק מידע ושיש הכל אצל הדוד גוגל.
כשזה מגיע יד ביד עם תכנים אסוציאליים ותגובות
כביכול "חתרניות" בסגנון הספסל האחורי באוטובוס
בטיול שנתי (צ'ה גווארה מסמיק), אז מה שבאמת
נאמר כאן זה:
הפורום הוא רק במה להצקות ולהספמות כאלה ואחרות.
אנחנו לא פה בשביל לעזור ולתרום מהידע שלנו, אלא סתם
בשביל להעביר את הזמן ולהדליק שריפות בשביל
הכיף.
כשזה מלווה בתכנים אסוציאליים מופגנים, אז הפורום
הוא גם לא מקום ליצירת קשרים חברתיים.
וזה לדעתי בדיוק מה שהבריח כל כך הרבה דמויות
שבאמת היה מה ללמוד מהן ושתרמו כל כך
הרבה, ושכל כך חסרים עכשיו.
אני חייב המון ללא מעט אנשים מהפורום
של פולגז (שחלקם חברי אמת שלי, שאני בקשר
יומיומי איתם) בעיקר בעזרה בפורום הטכני
אבל לא רק.
אז כן, הפורום כן שווה משהו
בשבילי וחבל לי שרוכבים חדשים לא יהנו ממה שנהנתי אני.
נערך לאחרונה על ידי שעיר בגב"ב; 11-01-2016 בשעה 22:47.
הF650 להחלפה בדו"ש
מילים הן כמו משחת שיניים,
ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.
יושב בצד, מחכה שמישהו יביא משהו שפוגע יותר במרכז ולא מסביב.. סחתיין על השעיר שמתחיל להתקרב למטרה.
מישהו הפליץ פה על החפרמוצות, אולי נישאר בחוץ ו"נחפרמץ" בחוץ כי כבר לא רוצים "זקנים תרחנים"פה יותר![]()
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
" חבל שרוכבים חדשים לא יהנו ממה שנהנתי אני"
וזה בדיוק מה שפותש " שושנים אומר וגם אנוכי חבל..
אז חבר מחזיר חבר שעיר או צעיר . { א. הזקן, גם הוא הלך ...?
"מי שלא הולך קדימה הולך אחורה . "
ירצו יוכלו או שיבוא שוטר.
לא הבנתי. כולם עזבו כי קסד העליב אותם?
אי אפשר יותר לחסום משתמשים, ככה שלא אראה הודעות שלהם אם הם לא באים לי טוב בעין?