אם כבר התחלת... צריך רגולטורים. קשוחים
אם כבר התחלת... צריך רגולטורים. קשוחים
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
תסלח לי על היותי פארטי פופר אבל הייתי ציני -
http://www.carsforum.co.il/vb/showth...=1#post4970225
ואני יותר בעניין של אופן סורס.
גם אני התאפקתי מלהגיב.
אני כבר מגיל 17 גדלתי על האתר פול גז ומי שהכיר אותי ידע כמה הייתי פעיל באתר ונתתי את הנשמה ואף תרמתי... מעבר לכך, הכרתי כבר מגיל צעיר את הנפשות הפועלות.
שנת השיא של פול גז הייתה בערך לפני שטל"ז עזב.
אין ספק שבזמנו השילוב של צלם מקצועי עם תמונות מרהיבות, גיוון של כותבים מקצועיים, סרטוני וידאו, אירועים ועוד גרמו לפול גז להיות המגזין הכי מצליח בזמנו ואף יש אנשים שיגידו שלא ראה את מוטו ממטר ואנשים העריכו את פול גז מאוד - על האמינות, האובייקטיביות והחתירה לעניין את הקורא.
הדבר האחרון שרציתי זה לראות את פול גז בהתפרקות איטית ותמוהה... לפי הגרסאות של המוערבים בעניין קרו שם דברים מאחורי הקלעים שגרמו לפול גז להתפרק.
לי ולאביעד אין שום דבר אישי, אני והוא לא המסוכסכים כאן. ממש לא.
כשעוד פול גז בעט בהחלט עניתי בחיוב לקריאות שלו בוואטסאפ לבוא ולתת מעצמי למבחני קטנועים.
תמיד אביעד היה בחור קריר, קשוח, מקצועי בכתיבתו אך היה דל ביצירתיות כתיבה ובגדול היה לו ראייה צרה וממוקדת. אולי אפשר להגיד - חיי בעולם משל עצמו.
תמיד אמרתי לעצמי בעבר שבא לי מאוד ללמוד מסגנון רכיבתו ומהידע שלו בתחום המכונאות.
עשיתי אופנוען מאומן, התאמנתי ואף ניסיתי להיות פעיל בפול גז ולהרחיב את הידע הכללי שלי.
מבחינת אישיות, באופי אנחנו שונים. לא מתחברים אחד לשני.
אבל כן ידעתי לבוא וללחוץ לבנאדם ת'יד ולהגיד שלום והוא לי. מאוד חברותי אני.
עם הזמן היה נדמה שאביעד מקצין את האופי שלו... לשלוח הודעות בוואטסאפ להתנדב הוא יודע טוב מאוד אבל להגיד שלום וללחוץ ת'יד אין דבר כזה. כאילו אני אדם זר בשבילו.
וגם במקביל, לפני ואחרי, חברי המערכת התחילו לעזוב ת'אתר... חשבתי עניין טבעי, הרגשת מיצוי.
אך התפנית שבו הרגשתי שמשהו חשוד קורה פה זה אחרי הטלת הפצצה.
כשפיתאום פול גז נעלם וקם לו ווילז, אף אחד לא פצה פה בנושא והפתיעו אותנו עם אתר חדש נטול תוכן ומידע.
אחרי כל מיני שאלות הבנתי שהיה סכסוך בלה בלה בלה וכל אחד אומר את גירסתו בעניין.
רק שלא הבנתי דבר אחד... סבבה, הדומיין שלך אבל למה לקחת אותו למרות שאתה מקים אתר חדש?
יש שם חומר שאנשים עבדו ועמלו קשות עליו... הסיבה היחידה שנראית לי לעין זו דרך לנקום באנשים שהסתכסכת איתם ועל הדרך להפנות את כל גולשי פול גז לפה.
זה שהסתכסכת עם חברי המערכת זה לא מעניין אותנו בשיט! רוצה להקים אתר חדש? בשמחה! אבל למה לקחת את הדומיין איתך ועל הדרך לקבור את כל המידע??!!
Are you madness??!!
אנחנו הגולשים שהשקיעו בין היתר לא אמורים לשלם את מחיר הנקמה שלך.
אפשר למכור את הדומיין או לחילופין להשאיר אותו כאתר סטטי.
אם לא מצליחים לגשר על הפערים אז מקסימום מנסים לגייס בנאדם שיחליט בנושא גישור או משהו.
אבל לקום בבוקר ולהתנהג כאילו לא קרה כלום ולדפוק חיוך של "יצאנו לדרך חדשה" אחרי שהטבעתם את הספינה זו ממש לא חוכמה. זה חוסר אחראיות וטיפשות.
ועצם העובדה שאיבדתי את החשק לרשום פה זה בגלל המידע שאבד כל כך מהר, חוסר היציבות (פרדר ואלסיבוני כנראה עזבו? מעניין למה...) וגם שמנהל אותו אדם אחד שמביע עמדה אחת ושלא אכפת לו לזרוע הרס העיקר שזה ישרת את האינטרסים שלו. מה גם שהאתר מתפקד כמו בלוג מאשר מגזין רציני.
חוץ מזה. הכל בסדר, אבל ממש.
ומן הראוי שאם אבי פרידמן הגיב פה אז שלא ימחק את תגובתו אם הוא לא עובר על חוקי הפורום ואם הוא בוחר למחוק אז זכותו, אבל שלא יתפלא אם אנשים חושדים שהוא מנסה להסתיר כל מיני דברים.
והתגובה של קסד למקרה הייתה במקום.
הלוואי ויכולתי להחזיר את הגלגל כמה שנים אחורה...
טלנובלה דרום אמריקאית מה שהולך פה.
תפסיקו להתבכיין/תעבירו את ההתבכיינות למקום אחר. פה עוסקים באופנועים לא בתגובות רגשיות מורכבות על בלה ועל בלה בלה.
מה 1100?
עצוב , אני לעומת כמה חברים כאן ממש לא נהנה . אוסף של אנשים מוכשרים שנעלמו בגלל חוסר תקשורת ועודף אגו .
ראשית לא ראיתי את התגובה של פרידמן , ואם מנהל האתר מחק אותה זה דבר חמור.
מה אנחנו חיים בימי רוסיה הקרה , בעיתון פרוודאה " אמת עלק.
לפרידמן יש המון אבל המון זכויות , זכותו וחובתו להגיב. האיש מלא בכישרון וידע,
חבל שהוא לא כאן יותר.
ונחזור לארגז החול --- הלו קסד ידידי , עזוב במנוחה את נעם ה1 ,
ידיד המחלקה , אני ועוד אחרים יש להם הזכות לקרוא אותו אחרי כל מרוץ.
הידע הנרחב , הכתיבה הקולחת , עזוב אותו במנוחה.
-אני מרגיש את הכאב והכנות שלך , טוב שחזרת .-
. ,,SMI1 ey
אני לא מכיר את הנפשות כאן, אבל אני עוד מגיל 16 הייתי גולש בפול גז ושואב מידע רב וחשוב, ככה מהצד בשקט, נפל עלי כרעם ביום בהיר סגירתו של האתר, תחילה חשבתי שזה פשוט מיתוג חדש. ומאז פשוט אין תוכן ענייני לא בפורום ולא באתר, ואני מוצא את עצמי פשוט נובר באתרים בחו"ל.
אבל שאני קורא את מה שאתם כותבים פה ומבין מהרמיזות שסגירתו של האתר ,עם המבחנים היקרים מפז והפורום שהיה מפוצץ במידע יקר ערך, נגרמה בעקבות אגו וריב אחים, פשוט כואב הלב. ממש מחקו לנו את וויקפדיה. ואם המידע הזה עדיין קיים, אז חובה מוסרית למי שמחזיק בו להעלות אותו כאן חזרה.
מקווה שאיתו יחזרו כל בעלי הידע, שיהיה מה לקרוא.
תמיד הרגיש לי שמי שעמדו מאחורי פול גז עשו זאת מאהבה טהורה לאופנועים ורכיבה. ככה אני נאיבי.
אין לי בעיה לשלם על תוכן איכותי, אבל מי אמר שאם כל אחד פה יזרוק 100 שקל על הבעיה אז פתאום יופיע פה תוכן מהסוג שחסר לנו?
זה לא משהו שאפשר לקנות אותו, זה משהו שצריך ליצור אותו וממה שאני קורא פה, הרבה מהאנשים שיודעים ליצור אותו לא רוצים קשר עם האתר.
הטלנובלה הזאת מעייפת. הבנו: אביעד חרא, פרידמן חרא ושניהם גדולים מהחיים.
נו מה, לא נמאס להתעסק בתככים והמזימות?
סמיילי, אני מעריך אותך מאד ותמיד חיבבתי אותך. אבל שבענו ממילים כנות על אתר ווילז. עכשיו העת לעשות. בו נכתוב יחד. נבחר מה מע יין ונתחיל ליזום.
עוז, כבעבר, אני מהראשונים להתפקד למועדון בתשלום.
אביעד (צא מהמחילה שלך) בוא הנה ותעזור לנו לעזור לך.
רן שושני לא טועה. יש פה פוטנציאל למידה אדיר לכל קהילת הדו"ג בארץ.
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
ידידי,
אתה כמו חור שחור. לא רק שאינך תורם לסביבה כאן, אתה מצליח לשאוב לתהום הנשייה כל טיפה של אור.
אני סמוך ובטוח שאתה נהנה. ואפילו מאד. ישר דרך ותמשיך להחשיך את סביבתך.
אם הייתי יודע את האמת האבסולוטית על מותו של פולגז הייתי מניח אותה כאן. רק, שאיני אחד מאותם מעטים.
לא הייתי מאבות ההצלחה. הייתי חלק ממנה. הכישלון מונח לפתחם של אותם שלושה או ארבעה שדיברתי עליהם.
איללכא...עברנו את פרעה, נעבור גם אותך.
וכמובן, שבוע מבורך.
אתר איכותי בתשלום, שני העמודים האחרונים
רק מחזקים את העניין.
פורום של חברים בלבד עם צ'ופרים לחברים בלבד.
ויש דרכים לצ'פר, מעבר לשיפור יכולת השליטה על
איכות הפורום וסינון רעשי רקע.
נועם, אני בטוח שהרוב המוחלט מעריך את תרומתך, כמו את
תרומת מנהלי הפורומים, שנותנים מזמנם מאהבה
ואכפתיות.
נערך לאחרונה על ידי שעיר בגב"ב; 24-01-2016 בשעה 08:29.
הF650 להחלפה בדו"ש
מילים הן כמו משחת שיניים,
ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.
נושא אתר בתשלום בהחלט יכול לתת חיזוק הן לאתר והן לחברים בו.
ערך מוסף שנקבל באתר כזה הוא היכולת להרים כתבות מושקעות, וכפי שגב"ב רשם מועדון חברים שסביר להניח שאילו שישלמו יהיו אנשים בעלי עניין אמיתי.
אישית לי חשוב שהאתר יהיה מונגש וככזה שיבוא אל החברים ושונה מהפורמט הקיים של מועדון האופנועים הקיים (שאני באופן אישי מרגיש שהוא לא מתאים לי).
לגבי כל ההתבכינות על פול גז מה שהיה נגמר יש להביט קדימה
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
סמיילי, לך ולחברים שחושבים כמוך אני אומר...
מישהו חייב לכם משהו? יש לכם חוזה כתוב?
ל"מגה" יש חובות, לעובדים , ללקוחות ובאופן כללי לציבור כולו!
לאתר פול-גז, לא היו חובות לצרכנים שלו ולדעתי אין חובה שיסביר את עצמו.
נחמד אם כן, אולי כדאי שנדע מה קרה בשביל ה"סקופ" אל לא יותר מזה.
אני לא מחפש לתפוס צד, אני בצד של הלעשות ולא לשבת מהצד ולהסתכל.
לאף אחד מאיתנו אין מנייה בפול-גז וגם לא היתה, אין לאף אחד חובה לומר לך שלום.
לא מתאים לך היחס? סע לשלום - איך כתבת...מי שלא טוב לו, יום טוב לו.
בנוסף, אם אתה חושב שמה שנכתב בפורומים השונים בפול-גז היה לו ערך...אז לא, ממש לא!
למעט הפורום הטכני של ג'ק ואולי עוד כמה שירשורפלצת חיוניים בעלי נושא ועניין -
כל הפורום כולו היה להג אחד גדול שגם אני וגם אתה תרמו לו רבות, אך בל נשכח...להג!
אז די לבכות כמו ילדה קטנה, אתה יכול לעשות ברוגז כמה שאתה רוצה...
אבל לא נראה לי הגיוני, להיות כאן ממאי 2015 ובכל זאת להתבכיין וללכלך כאילו מישהו חייב לך משהו.
למרות שהגישה הזו דווקא מתאימה לך, לאור מקרים מהעבר שאנחנו מכירים.