ציטוט נכתב במקור על ידי MasterOz צפיה בהודעה
תן לחשוב לאן אני יכול להגיע,
תן לי צ'אנס אולי אפתיע.
ג'ק, אני מוכן לעזור לך לתקן את מה שמקולקל.
למד אותי איך כדי שאוכל גם אני לדבר אל יד של מישהו.
סמיילי, לך ולחברים שחושבים כמוך אני אומר...
מישהו חייב לכם משהו? יש לכם חוזה כתוב?

אבל לא נראה לי הגיוני, להיות כאן ממאי 2015 ובכל זאת להתבכיין וללכלך כאילו מישהו חייב לך משהו.
למרות שהגישה הזו דווקא מתאימה לך, לאור מקרים מהעבר שאנחנו מכירים.
ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
התקבלת. דווקא בגלל התכונות האלה, שאותן אני זוכר היטב מפול גז.
תודה.
ציטוט נכתב במקור על ידי Smi1ey צפיה בהודעה

לי ולאביעד אין שום דבר אישי, אני והוא לא המסוכסכים כאן. ממש לא.
כן בטח...

משפט אחד של עוז בכיוונך וישר הוא מנהל, נראה כאילו אברהמי נוטר לך טינה על משהו הרבה יותר גדול ואני לא אתפלא לגלות שחלק מקריסת האתר היא בגללך.

קראתי פה ושם את התגובות ואגיד את מה שיש לי להגיד על האתר:
*מי שרוצה להיות בווילז מוזמן ומי שלא טוב לו - יום טוב לו. ממש ערס פואטיקה!
*בהשוואה לפול גז האתר מתפקד יותר כאל בלוג מה זה אל בלוג? סוג של אל מודרני בעידן הסייבר שזקנים כמוני טרם הספיקו לגשת אליו במנחה? מאשר מגזין רציני (אין מספיק כותבים, סירטוני וידאו ושאר תכנים ואירועים איכותיים ויצירתיים אשר היו בפג"z... ושלא נדבר על "השוואתי ליטרים ספורטיבי" חס ושלום), אז יסלחו לי האנשים שאני אוהב כל כך - מגזין זה לא.
*הרבה רוכבים צמאים למגזין איכותי ואולי זה יהיה רק עניין של זמן (וכסף כמובן) עד שיוקם מגזין שכזה.
*אם ביום אחד ובהיר אני קם ואני רואה שהתוכן שהשקעתי בו אתה מתכוון השרשור שחיפשת בו חברה או השירשור שחיפשת עבודה בתור מנכ"ל מהיום הראשון אחרי שיצאת מהבקו"ם? שניהם בהחלט היו מושקעים. ושאר תכנים שהשקיעו במשך למעלה מעשור כבר איננו עוד, אז מן הסתם שלא אהייה מופתע אם יום אחד גם ווילז יוריד את השאלטר בגלל סכסוך או בגלל חוסר חשק להמשיך עם האתר או כל סיבה שטותית שתהייה.
הקטע היותר מעצבן שהגולשים לא עודכנו ב"פיצוץ" שקרה מאחורי הקלעים והם לא נלקחו בחשבון בסיפור הזה... שלעיניות דעתי, כן היו אמורים ל-פ-ח-ו-ת להיות מודעים להשלכות של הסכסוך. אתה כותב פה על ה"פיצוץ" וטוען שלא עודכנת?
וכמובן, לא לקרוא לזה בשם "... יצאנו לדרך חדשה" או משהו בסגנון, כי זה נקרא 'טיוח'.

קיצר, אחרי שהעיתונות הדו-גלגלית הבועטת קרסה (פול גז ומוטו) - מקווים שיצוץ לו יום של שחר חדש תקן אותי אם אני טועה, אבל שחר זה התחלה של יום חדש. ואתה רוצה יום של התחלה של יום חדש של חדש? ומגזין חדש.כמובן
גם אני התאפקתי מלהגיב. הגבת כבר קודם, להתאפק זה לא.
אני כבר מגיל 17 גדלתי על האתר פול גז ומי שהכיר אותי ידע כמה הייתי פעיל באתר ונתתי את הנשמה ואף תרמתי... מעבר לכך, הכרתי כבר מגיל צעיר את הנפשות הפועלות. התרומה הגדולה ביותר שלך הייתה שרשור חיפוש החברה
ציטוט נכתב במקור על ידי שעיר בגב"ב צפיה בהודעה
פורום של חברים בלבד עם צ'ופרים לחברים בלבד.
אז מסתבר שלרכב על אופנוע אדום יכול להפוך אותך לקומוניסט. מעניין.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה
חחח קסד ואברי הורגים אותי מצחוק כל פעם מחדש שאני נכנס לאתר הזה, הציניות השנונה שלכם משעשעת חח אתם צריכים להרים מופע סטנד אפ משלכם! אתם תהיו הדבר הגדול הבא אחרי אדיר מילר!
אני מבקש, אל תכניס אותי באותו משפט עם קסד ואברי.
להם יש חוש הומור גרוע משלהם.
ולי יש חוש הומור גרוע משלי.

בלי לערבב בבקשה.

נ.ב.
22 עמודים...
וואו...
שאפו שושנות, בדבר אחד בהחלט הצלחת.