סחטיין. ,
אני לא אוליגרך. ולא ההיא.
(יש כמה נשים לפרנס.!)
אבל בדרך כלל מאושר בחלקי. עם או בלי היפרמוטארד.. אם היה לי את הפלא של לייבוביץ ,היתי שולח לך בפרטי..
צבע אתה תתחיל לראות בקרוב מאוד. יש כמה דברים בקנה.
טור לרוני לייבוביץ' זה אחלה קטע. לא חשבתי על זה.
לדבי דוקאטי, שולח לך בפרטי את הטלפון של ליגל. 137 אלף שקל ויש לך היפרמוטארד SP חדש, כמו של מישהי שעשתה קאמבק לפורום פול גז לפני כמה ימים...![]()
סחטיין. ,
אני לא אוליגרך. ולא ההיא.
(יש כמה נשים לפרנס.!)
אבל בדרך כלל מאושר בחלקי. עם או בלי היפרמוטארד.. אם היה לי את הפלא של לייבוביץ ,היתי שולח לך בפרטי..
הנני כאן.
כפי שאביעד כתב, אני פה, לצערי כרגע בעיקר כצופה, יען כי החיים הפרטיים שלי ועבודה חדשה לא מאפשרים לי להיות מעורה מספיק בנעשה.
מקווה, כמו תמיד, לתרום למקום שבו צמחתי ותמיד יהיה עבורי בית.
פרדר - חזון אחרית הימים.
התחילו לדאוג...
מה זה לא מאפשר!, תגיד שהאישה לא מאשרת. אז בוא אגיד לך משהו-מיסטר ווילי- לרכב ולכתוב זה מה שאתה. אז לפחות תן בראש פעם בשבוע, איזה טורציק' . ושלא תעלם שוב. ......
נערך לאחרונה על ידי ilang; 14-03-2016 בשעה 18:08.
אילן...שאלה רצינית ואמיתית, תגיד, היית משלם עבור תוכן?
או שבעצם אתה חושב שזה צריך להיות שרות לציבור?
שאלה לגיטימית לגמרי ואמיתית לגמרי.
אני למשל, חושב שכדי לקבל...צריך גם לתת.
אני לגמרי בעד תוכן צבעוני, כיפי, מושקע ומעניין אבל בתשלום.
בקיצור, אני בעד מגזין מוטורי שלפחות חלקו בתשלום, כך...גם אקבל תוכן מושקע וגם אוכל לבוא עם בקשות.
מה דעתך?
אופנוע זה חופש. אופנוע זה רוגע. אופנוע זה אתה והטבע, אתה והכביש, אתה והשטח, אתה והמסלול. אופנוע זה הדבר שייחלת לו כל חייך, רק שלא ידעת זאת קודם. אופנוע זה השקט הפנימי שבך, מתפרץ באופן שרק אתה מודע לו. אופנוע זה האושר הפנימי שלך, סוער ורוגש מתחת לפני השטח. אופנוע, זה רק אופנוע, אבל אתה לא רוצה דבר מעבר לכך. למען האמת, אתה גם לא צריך יותר. כל רצונך הוא לעלות שוב על הכלי ולחוות את החוויה הזאת, שאף אחד לא יכול להבין חוץ ממך עצמך.
אם תביא דמויות צבעוניות. כמו האופנועו, ואחרים. תמכור יותר פרסומות, ומי יודע אולי תצליח לעשות כמה לירות.. אני מוכן למכור אם יתנו לי, גם ככה אני מוכר את עצמי יום יום.
אני דווקא אוהב את השרשור הזה וחושב שמקומו כאן ולא באוף.
אגב, תעיפו מבט על הסמיילים החדשים...
אייקון של בירה בדרך!
אופנוע זה חופש. אופנוע זה רוגע. אופנוע זה אתה והטבע, אתה והכביש, אתה והשטח, אתה והמסלול. אופנוע זה הדבר שייחלת לו כל חייך, רק שלא ידעת זאת קודם. אופנוע זה השקט הפנימי שבך, מתפרץ באופן שרק אתה מודע לו. אופנוע זה האושר הפנימי שלך, סוער ורוגש מתחת לפני השטח. אופנוע, זה רק אופנוע, אבל אתה לא רוצה דבר מעבר לכך. למען האמת, אתה גם לא צריך יותר. כל רצונך הוא לעלות שוב על הכלי ולחוות את החוויה הזאת, שאף אחד לא יכול להבין חוץ ממך עצמך.
אילן, זו היתה תשובה לשאלה שלי?
כי אם כן, לא ענית לעניין בכלל.
אשאל שוב, הפעם קצת בבוטות...
האם אתה אילן, מוכן לשלם כסף, נגיד, דמי מנוי שנתיים, כדי לקרוא כתבות ולקבל יותר תוכן צבעוני שיספק אותך?
השאלה נשאלת, כי לפעמים אני מרגיש שיש אנשים שחושבים שמגיע להם.
שעובדות כמו לתחזק אתר, לאחסן אותו, לנהל, להוציא כתבות, לחפש מפרסמים, לערוך ווידאו ועוד ועוד...
מעבר לטריליוני השעות של האנשים שמשקיעים כאן, בהתנדבות וללא תמורה כספית וכמעט ללא תקציב.
העובדות האלו, נראות לחלק מהגולשים, כמשהו עלום וקיים והם (הגולשים) אינם מקדישים שניה להבין כמה המערכת מושקעת ומשקיעה.
יתירה וחמור מזאת, ישנם גולשים שנותנים לי באופן אישי את ההרגשה שמישהו חייב להם משהו,
שהם יכולים לבוא בטענות ודרישות ולפרצף אם משהו לא נראה להם.
ב- "אל תמשכו לאריה בזקן..." כתבתי כך :
- המנהלים כאן לשרותכם, אבל אל תתחילו עם "אכלו לי, שתו לי..."אני מרגיש בדיוק כך לפעמים, אבל לא בנושא החוקים...אלא בגישה הזו,
אנחנו מניחים שכולכם רוצים פורום איכותי עם עברית איכותית.
הכללים לא נועדו כדי להרתיע או לגרום למישהו לחשוב אם לרצות להיות כאן,
הם נועדו אך ורק כדי לגרום לכולם להרגיש בנוח ולדעת שזו לא החצר האחורית שאפשר להשתין בה. -
של...למה ולמה ולמה ולמה, אני מרגיש כאילו האתר והפורום, זו מין מועדונית נוער כזו..."זולה"...
באים אנשים, זורקים שאלות, מחפשים קצת תשובות, מאפרים על הרצפה, מפצחים גרעינים,
משתינים...קצת מסביב, שוכחים להוריד את המים...
אחר כך גם באים בטענות לבעל המקום או לפועל נקיון.
פעם אמרו לי "סוס שקבלת בחינם, אל תבדוק לו את השיניים..."
הכוונה היא, שאם הגולשים מקבלים תמורה מסויימת, אם הם עדיין באים לכאן, אם זה לא עולה כסף...
הצעות יעול, יתקבלו בברכה. גם הערות והארות, אפילו תלונות מסויימות בנימה נכונה.
אבל טענות ומענות, כמו שחלק מהאנשים...בעזות מצח יש לומר, מעלים כאן,
אישית...עלי זה ממש לא מקובל.
אני חייב לומר לך, אני מנהל כאן כי היו ועדיין יש לי טענות.
יעידו כאן אנשים, שיזמתי מפגש חברים, אליו צרפנו את אביעד אברהמי.
במפגש העלינו את אשר על ליבנו, אני אישית התנדבתי לנהל מתוך אכפתיות ורצון לשפר.
מתוך הטענות באתי ואמרתי שאני מוכן לתרום למערכת ולנסות להרים אותה בתחומים שאני יכול.
אני עדיין לומד, אני לפעמים אגרסיבי ולא סלחן. לא פעם ולא פעמיים,
התבקשתי על ידי גולשים ועל ידי מנהלים, להוריד אש ולהבות,
או כמו שאביעד אומר ובצדק "תתנהל יותר בממלכתיות..."
בא לומר, שאני לומד, מנסה להבין, משתדל להעביר ולסלוח וכל זאת ממרום גילי המופלג.
יובל שנים שאני חי, מתוכם כשלושים וחמש אני ממשמש אופנועים
ועשרים ושמונה מתוכן אני גם מחזיק אותם מתחת לביצים.
בא לי בית, בא לי לבוא ולדעת שיש עם מי לדבר, שיש טכני עשיר, שיש מקום לקרוא וללמוד.
בא לי שרשור ישבנים (שאין באף פורום "נורמאלי" בעולם - תבדוק)
בא לי לשמוע מוסיקה, בא לי לחלוק עם אחרים את מה אני שומע, בא לי לחפש ציוד וגם למכור.
בא לי לרכב עם אנשים שאני פוגש כאן ובכביש, בא לי להפגש לקפה או סתם לעלות להר,
בא לי...כל כך בא לי, שאני מנסה לתרום למערכת כדי שאוכל להגשים את מה שבא לי.
לצערי, יש לי הרגשה שלא כולם מרגישים כמוני. זה אגב - ממש בסדר.
אבל לבוא בטענות ולתת הרגשה שמישהו, חייב למישהו אחר משהו...זה כבר ממש מעציב אותי.
מה שמחזיר אותי לתחילת החפירה (מהלב...תאמין לי)
אתה מוכן לשלם על תוכן?
כי אם כן, אם יש עוד כמוך...שלא מצפים שהאתר "יחיה" (אעלק) רק מפרסומות אלא מוכנים "להשקיע במנייה"
אז קומו ותגידו שזה מה שאתם מוכנים, לשלם עבור מגזין מוטורי איכותי.
אבל אם לא...וזה גם בסדר, במצב כזה תמשיכו להאיר, להעיר ולבקש.
רק אל תשאירו קליפות על הרצפה ולפחות תורידו את המים אחרי שהשפרצתם לכל עבר,
זה מעצבן לטאטא את קליפות הגרעינים ודי מסריח לנקות את השרותים.
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 14-03-2016 בשעה 23:48.
יאה רייט 'If You're Not Paying, You're The Product'
https://www.youtube.com/watch?v=z696bTiP8Ro
אז רגע, (עוד) כתבה מפרגנת לעונדה/קטם/דוקאקי זה פרסומת או מידע שיווקי?
עוז מה נולדת אתמול?
סליחה על שבירת הוויפאסאנה. הלכתי לשלם בעבור חבילת נטפליקס ישראלי נטול פרוקסי DNS
זה ממש לא משנה ולא קשור.
גם אם נולדתי אתמול או עשו אותי באצבע...משולשת.
בא לך...תקרא בשקט.
לא בא לך, לפחות אל תקמט את הדפים של הספר
ואל תפליץ על הכסא בספריה ותשאיר לאחרים כתם חום וריחני.
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 15-03-2016 בשעה 01:01.
עולם האופנועים מאוד דינאמי ,הייתי מצפה לעידכונים יומיומיים מהעולם .כתבות על ספיישלס דו גלגלי מרחבי הגלובוס ולהשוות את מינון סיקור השטח לכביש .
אם לא הבנת את כוונתי זו אשמתי.
מה שהקפיץ אותי להגיב לדיון הוא עניין (השזור כחוט השני בפתיל הנוכחי) המימון.
או כמילותיו של מר אלטמן - "רמונט זה יפה אבל מי ישלם? בנון?"
אתה דוחף חזק למודל העסקי של הארץ. ולמען האמת לא טרחתי לבדוק את המצב הפיננסי שלו.
ישנם עוד קווי דמיון בין שתי האוכלוסיות.
אתה יכול גם לבחור במודל עסקי כמו של יד2 ליינט והתפוז הרקוב (שזה אדבלוק בלוקר)
בשני המקרים זה משאיר אותי כקורא מחוץ למשחק.
אם זה חבל או לא ולמי תלוי את מי שואלים.
צוציק.
ברצינות לרגע: אישית אין לי התנגדות לשלם, כמו שאני משלם דמי חבר למועדון רק כי לדעתי חשוב שיתקיים, למרות שמעולם לא נזקקתי לו. אבל, אני לא חושב שזה יעבוד. אנשים התרגלו ש"אינטרנט זה בחינם" ולהערכתי לא מעט אנשים לא יהיו מוכנים לשלם עבור שימוש באתר. לא בטוח שיש קורלציה בין האנשים שאתה רוצה "לראות" כאן ובין הנכונות לשלם.
להערכתי נכון יותר לעבוד "כמו כולם" - כלומר, מימון מפרסומות. אז נכון, יש תקופת מעבר של בנייה וגידול כדי להוכיח למפרסמים שכדאי להם, אבל אני מאמין שבניהול נכון זה יקרה.