מכל הרשימה דיוק,בייבי נינג'ה, לונסין.
שלום חברים,
אחרי הרבה חושבים עם עצמי, אחרי שהייתי על סף קניית 125 והתעשתתי, אני לפני קניית אופנוע 250 סמ"ק, כרגע בשלב בחינת האופציות.
להלן הרקע והקריטריונים:
* אופנוע שינייד אותי בסופ"שים - בעיר (הררית משהו – חיפה) ובבינעירוני (טיולים ברחבי הארץ וניוד קצר של כ-20 דק). על כן שיוט נינוח על 110-120 חצילים זה חשוב.
* כיוצא בזאת – זהו אופנוע תחביב. אני רוצה שהאופנוע יהיה אמין ככל האפשר, ולא ייצור לי כאב ראש עד שאני חוזר הביתה לסופי שבוע. אטפל בעצמי.
* הסיבות ל250 סמ"ק – ביטוח (רכיבות בסופשים בלבד, חבל לשלם ביטוח יקר), תקציב, צריכת דלק.
* תקציב סביב ה-15 אש"ח לאופנוע בלבד. העדפה חזקה לכלי אחרי ירידת הערך הגדולה.
* אין העדפה לסוג מסוים של אופנוע – אוהב נייקד, אוהב קאסטום, אוהב פול פיירינג (אבל לא אוהב את מחירי הפלסטיקה), אוהב את הפרקטיות והנוחות של הדו"ש תיור (לא שיש כאלו בסמ"ק שאני רוצה).
להלן האופציות הקיימות ביד שניה כיום, ע"פ סדר א"ב:
* דיאלים daystar - בן שנה-שנתיים, יקר יחסית לתקציב. סינגל, 23 כ"ס.
* דיאלים vjf - בן שנה-שנתיים, נכנס יפה בתקציב. סינגל, 23 כ"ס.
* הונדה cbr - בן 4-5 שנים, יקר יחסית לתקציב. סינגל, 27 כ"ס.
* יוסאנג gt - בן 3-4 שנים, יקר יחסית לתקציב. וי-טווין, 29 כ"ס. (הr לא בתקציב)
* יוסאנג gd - בן 2-3 שנים, יקר יחסית לתקציב. סינגל, 28 כ"ס. (הr לא בתקציב)
* סאניאנג וולף - בן 3-4 שנים, נכנס בתקציב. סינגל, 24 כ"ס.
* סוזוקי אינזומה - בן 2-3 שנים, יקר יחסית לתקציב. טווין, 24 כ"ס.
* ק.ט.מ דיוק - בן 2-3 שנים, נכנס בקושי בתקציב. סינגל, 26 כ"ס.
* קוואסקי בייבי נינג'ה - בן 4-8 שנים, נכנס בקושי בתקציב. טווין, 30-32 (?) כ"ס.
שתי אופציות ביזאריות במקצת:
* קליבלנד הייסט – בן 2-3 שנים, נכנס בקלות בתקציב. סינגל, 16 כ"ס. נראה פנטסטי בעיניי. בלי בולם אחורי. כמה הוא כשיר למשימות בינעירוני ועירוני במהירות שיוט סבירה ובלי לשבור לי את הגב?
* לונסין – בן שנה, נכנס בתקציב במידה ונמצא כיד שניה. סינגל, 16 כ"ס. נראה כיפי, פשוט, זול. האם יתאים לצרכים?
אשמח להתייחסותכם ועצותיכם. כמו כן, אם יש אופציות מעניינות ששכחתי - תפאדלו.
מכל הרשימה דיוק,בייבי נינג'ה, לונסין.
מכל הרשימה הזאת הייתי הולך על הדיוק
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal
לא מחייב מתוך הרשימה, במידה ויש רעיונות מעניינים.
בעניין הדיוק - לפי מה שראיתי המהירות הסופית שאליה מגיעים בתנאים מושלמים זה 135 קמ"ש. השאלה אם הוא יכול לשייט על 115-120 בלי להתאמץ?
כמו כן, שמעתי איזה משהו על האמינות שלו, בדגש על בעיות חשמל. יש דברים בגו?
אני עם דיוק 200. אופנוע מעולה, בלי עין רעה טפו טפו טפו אין בעיות חשמל והכל בגדר שמועות של ילדים בפורום של ילדים (המבין יבין). אפשרי לשייט ב-120, ב-130 מתחילה להיות בעיה שהאופנוע רועד טיפה. אופנוע ממש כיפי ועדיין מעלה לי חיוך כל פעם שאני עולה עליו. אציין שהשירות של הסוכנות והמוסכים שלהם פשוט מעולה! מכל הרשימה הייתי מתלבט בין הדיוק לנינג'ה. אם אתה שואל אותי למה בחרתי בדיוק אפילו שהנינג'ה חזק יותר (33 כ"ס אגב), בגלל שאני נוסע בעיקר בעיר ויוצא לפעמים לבין עירוני וטיולים מדי פעם, בעיר הוא אופנוע מאוד נוח ואת זה אתה גם יכול לקרא במבחנים עליו. לכל שאלה אשמח לענות לך. בהצלחה
כבעל אינטרסט כביכול - די6ק או אינזומה.
למה בעל אינטרס כביכול? ומה זה די6ק?
ובעניין הדיוק - אבי, אשמח אם תוכל לחלוק כאן איך הולך לך בנסיעות בינעירוניות. על כמה אתה משייט, כמה האופנוע מתאמץ, וכמה נוח לנסוע איתו (רוח, בולמים וכו׳).
לגבי זה שהוא שד עירוני אין לי שום צל של ספק.
אני מאוד נהנה מהלונסין שלי אבל הוא לא משייט על 120
מבין כל הרשימה - דיוק, אינאזומה, cbr ובייבי נינג'ה. ה-3 האחרונים הם יפניים, תמיכה טובה מבחינת חלפים, שוק חזק (לפחות לנינג'ה ול-cbr, האינאזומה דגם חדש יותר לכן לא יצא לי לראות אותו הרבה למכירה), אמינות בראש שקט (בניגוד לסינים/קוריאניים דוגמאת היוסאנג שהביקורות עליהם מאוד שנויות במחלוקת בלשון המעטה). הדיוק אישית לא יצא לי לנסות אבל עוד לא שמעתי דברים רעים עליו, ואתה מוזמן להקשיב לבעלים המרוצים פה בפורום.
אני נוסע על ה-vjf, למחיר שלו אתה מקבל אופנוע לא רע בכלל (אומנם לא הכי מהיר בעולם, אבל מאד אמין ולדעתי כיף לנסוע עליו).
כמה ק"מ אתה על ה vjf? איזה שנתון הכלי?
2015, אני לא נוסע המון - עשיתי משהו כמו 3500 ק"מ. בינתיים לא ראיתי מוסך שזה פלוס די רציני.
בכל אופן, תעשה נסיעת מבחן לפני הכל.. חבל לקנות אופנוע לפני שבדקת אם הוא מתאים לך.
יש לי gd250 והוא משייט ב 110-120 , וגם יש לו התנהגות כביש טובה.
גילוי נאות: מוכר את שלי שנת 2015
;cbr250r האמנם לא הכי זול ברשימה הזו אבל יש למחיר תמורה שהופכת אותו להיות ה250 האולטימטיבי... אופנוע אמיתי.
Evolution Team
אם אתה מעוניין ובסביבות 15 יכול להיכנס לך 20
אז אני מוכר WR250X
משייט על 120, אמין מאוד, מיוצר ביפן, 6 הילוכים, חלקים זולים וביצועים יותר טובים מכל הקטגוריה של ה250 סמ"ק.
http://wheelz.co.il/forums/showthrea...ghlight=WR250X