ואנא ממכם חברים כמו שהרבה נוהגים לעשות כאן אני לא מבין ולא מתיימר להיות דוקטור כמו הרבה פה אז או שתשתפו מידע שיכול לעזור לאלה שלא מבינים כמוני או שאל תגיבו בכלל תודה רבה וכנה לעוזרים
Sent from my iPhone using Tapatalk
אהלן חברים האם יש פה אדם היכול לתת הסבר קצר על אגזוזי לחץ מה מתאים למה האם כל הסחורה הסינית שמסתובבת בשוק כמו הדמוי אקרופיבץ עושה את העבודה או מזיקה לאופנועים והאם באמת כל האגזוזים האוניברסליים מתאימים לנפחי מנוע בין 125 ל400 תודה לעונים
ואנא ממכם חברים כמו שהרבה נוהגים לעשות כאן אני לא מבין ולא מתיימר להיות דוקטור כמו הרבה פה אז או שתשתפו מידע שיכול לעזור לאלה שלא מבינים כמוני או שאל תגיבו בכלל תודה רבה וכנה לעוזרים
הבעיה עם מערכות פליטה אוניברסליות מהסוג "תשים תשים,המנוע ינשום יותר טוב" זה שהן בכלל לא מתואמות עם התזמון של המנוע.
בסוף מהלך פליטה,כאשר הבוכנה מתחילה לרדת יש אזור חפיפה שבו שסתום פליטה עדיין לא הספיק להסגר עד הסוף ושסתום יניקה מתחיל להיפתח,כתוצאה מזה שהבוכנה מושכת פנימה,תערובת טרייה תעוף לסעפת פליטה בגלל התת לחץ ששורר בה (גז שעף בצינור יוצר וואקום בצד השני),מה שמבזבז דלק ויכול ליצור תנאים של תערובת ענייה שגורמת לחימום של תא השרפה,מיותר לציין שזה פוגע ברצועת כוח.
תופעה נוספת,בגלל אותו זמן חפיפה היא גזים שרופים שחוזרים פנימה לצילינדר ומעכבים תערובת טרייה מלהיכנס פנימה.
בנוסף לשני אלה,בגלל שמשתיקים "זרימה חופשית" הם פתוחים יותר ובעלי קוטר גדול יותר,למנוע יותר קל לינוק אוויר טרי מהחור יציאה של המשתיק,אוויר טרי שמגיע עד לשסתום פליטה מקרר אותו בין רגע,זה כמו לדחוף ברזל לוהט לדלי מים - השסתומים מתעוותים ומפסיקים לאטום,בגלל שהשסתומים מתעוותים אין מגע מלא בינם לבין התושבות והקירור שלהם נפגם באופן משמעותי,כתוצאה הם יכולים להישבר,ליפול פנימה ולהידחס לראש על ידי הבוכנה.
כל העניין הזה תלוי בתזמון של המנוע (כמה המנוע מספיק לינוק ברגע חפיפת שסתומים),לכן יש מנועים שיותר רגישים לנושא ויש שפחות.
תודה רבה על ההסבר אם כך איך אני יכול לדעת אם האגזוז כן מתאים לאופנוע שלי מדובר על cbr 300r 2015
דבר ראשון, אם הוא זול מאוד, הוא כנראה לא מתאים.
75$ זה סף המכס, לא מחיר של אגזוז.
בנוסף, אם הטווח גדול מידי, כנראה שהוא לא אמיתי (r1 וr125 לא יקבלו אותו אגזוז)
לבסוף, חפש חברה מוכרת, ותסתכל באתר היצרן בדגם הספציפי.
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
איך האנגלית שלך?
הייתי מתיעץ עם חנות או יצרן מערכות פליטה מחול.
גם פורומים שווה ניסיון.
לא בהכרח יהיה נזק למנוע או בעיות מיוחדות שים לב למה שכתבתי.
בשביל להתאים מערכת פליטה למנוע בצורה שהוא ינוצל כמו שצריך דרוש מומחה טיונינג או ציוד שיעלה כמו כמה וכמה מערכות ולשם כנראה לא תגיע.