בנוסף, בדקתי גם שני דגמים של הונדה (רק כדי לראות אם מטרו באמת יותר גרועים מיבואן אחר). הקרוסתורר בגרסתו הזולה ביותר עולה בבריטניה 12,499 פאונד (71,077 ש"ח) ובארץ 139,000 ש"ח, פקטור של 1.96. ה-cb500-X עולה בבריטניה 5,499 פאונד (31,271 ש"ח) ובארץ 51,990 ש"ח, פקטור של 1.66.
נראה שמחירי מטרו סבירים, לפחות יחסית ליבואני הונדה.
אני לא מבין על מה כל המהומה הזו.
מטרו בבעלות ישראלים טיפוסיים שמחכים למכור ולהרוויח כמה שיותר.
רוב בעלי האופנועים המשומשים מבקשים מעל המחירון, מה שאומר התפוח לא נפל רחוק מהעץ, גם מטרו מבקשים יותר, אז מה מפתיע אתכם בדיוק?!
הפתרון, פשוט לא לקנות ממטרו, קצת קשה למצוא כלי משומש שנמכר במחיר הגיוני ושמור, אך בסוף זה יקרה צריך הרבה סבלנות וערנות אחרת ייחטף מהר מדי, עד כדי כך שלפעמים אפילו לא תספיקו להבחין במודעה שהתווספה ללוח המכירה.
בהצלחה לכולם, גם למטרו.
צריך יבוא מקביל כמו שעשו לקרייזלר בארץ התחילו לייבא את JEEP Grand Cherokee ב 225K כשהמחיר של היבואן היה 315K מה קרה ? המחיר אצל היבואן התרסקו לכיוון היבוא המקביל רק ככה צריך לחנך את מטרו.
השאלה הייתה אם מטרו הוא יבואן "חזיר" (בעקבות העלאת המחירים) או לא. תסתכל בתגובה שלי אחרי שלך (ניסיתי לעדכן את המקורית ולא הלך) ותראה שיבואן הונדה הוא לא פחות יקר (אפילו קצת יותר) ממטרו. המסקנה אינה שהאופנועים זולים, אלא שמטרו לא יותר גרועים מהשאר. תנסה לעשות מה ש-Goes23 מציע ותראה אם יבוא אישי באמת משתלם יותר. בדוק את הפרטים - אני בטוח שתופתע (רמז - בדקתי פעם).
הם כבר העלו מחירים
כולם
כשהייתה הקלת המס, המחירים לא ירדו בהתאם.
ראיתי יבוא מקביל ל09
הפרש של כמה אלפים בודדים ללא אחריות
זה לא מה שיפיל אותם
mt-07
אני לא יודע מה ההשכלה הרשמית שלך ומה הם בדיוק המחקרים המקיפים שאתה מדבר עליהם, אבל חוץ ממך, שלי יחימוביץ', סתיו שפיר, סטאלין וכל שאר האנשים שלא מבינים דבר בכלכלה כולם די בסדר עם המודל שהיחס בין היצע לביקוש הוא שקובע את מחיר המוצר. אשמח לשמוע הסבר מפורט יותר לתיאוריה של "למוכר תמיד יש יותר כח".