באתם לי בטוב, שתדעו.

שאיג, (בלי ציניות בכלל) - אוקיי, ו? אז מה אם יותר קליל, יהיה לי יותר קל להוריד אותו? סבבה, גם עכשיו הוא יורד בובה. האם זו סיבה להחליף? בהתחשבות בחלופה, שהיא פחות נוחות בתנועה עירונית ובכלל בשוטף, זה לא נשמע כמו תמריץ מספיק טוב.

יגאל - לא קיצרתי אותם עם דיסק או משהו, רק עם האספלט. בכל אופן, כתבת דברי טעם שיושבים בדיוק על הדילמות שלי.

ניצן, שואל שאלות תם:
1. למה אני אעבוד יותר קשה עם אופנוע יותר קל? הייתי מניח שיהיה בדיוק להפך.
2. בולמים, גאומטריה וכו' - נשמע הגיוני לחלוטין, לא מתווכח.
3. מסכים לחלוטין עם מה שאתה אומר. ברור שיש לי עוד המון מה ללמוד ומה להשתפר. אני בעיקר משתדל לעבוד על קווי הפנייה שלי כרגע. אין לי ספק שבפנייה שאני משחיז קבוע אני יכול להוסיף עוד כמה וכמה קמ"שים אם אכנס יותר מבחוץ.
4. מחכה שיתפנו כמה שקלים כדי לעשות קורס רכיבה מתקדמת. ככה"נ עם משה פרחי, אבל לא סופי.

5. בהתחשב בעובדה שאני לא בתחרות עם אף אחד, ובסוף אני גם רוצה לחזור הביתה - אני מניח שההבדל הוא בעיקר במקרה קיצון שאופנוע הספורט יוכל להחזיק את מה שה-vfr לא, אני צודק?

זה לא פותר לי את הדילמה. רק מעלה מחשבה מהראש.
עדיין לא יודע אם שווה לי לעשות את כל הפשרות האלו רק בשביל מקרי הקיצון - על חשבון כל מה שאני כל כך אוהב מהספינה שלי. בטח ובטח בהתחשבות בתוספת המחיר ויישור הקו שאני אצטרך לעשות על אופנוע שאנסו ואונסים על בסיס יומיומי.

דילמות, דילמות.

באמת שאתם אחלה, מעריך הכל. אם יש עוד עצות ורעיונות, אקח בשמחה!