צפייה בתוצאות הסקר: בוחן יכול להכשיל תלמיד על זה שהתלמיד שכח או התבלבל במסלול של הטסט אבל נסע בסדר בטסט?

מדרגים
6. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • יכול להכשיל

3 50.00%
  • לא יכול להכשיל

3 50.00%
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 26

אשכול: טסט מחר - מתחנן אליכם בבקשה לתת לי קצת טיפים אני מת לעבור!

Banned

טסט מחר a2

היי לכולם. קודם כל לאלה שזוכרים מה שקרה בפורום פה איתי בעבר... אני מתנצל. הייתי מתוסכל מאוד, וכנראה שפשוט הרשיתי לעצמי להוציא את התסכול שלי עליכם. לא בכוונה.

בכל מקרה, מחר יש לי טסט שלישי - כן כן, שמעתם נכון - שלישי. כבר נכשלתי שניים ואין לי כוח להיכשל עוד אחד. לא יכול, פשוט לא יכול...

יש כמה דברים שאני רוצה לקבל ממכם טיפים עליהם:

1. בכיכר, כשרכב מתקרב אבל הוא עדיין רחוק יחסית, חייב לעצור בכל מקרה או שמותר להיכנס לכיכר במהירות ולעבור?
    2. נגיעה בקו עצירה אסורה גם אם אני רק רוצה לשפר שדה ראייה?
    3. במגרש - איך להישאר יציב ולא להוריד רגל?
    4. התנדנדות - תמיד כשאני מחזיק את הכידון אני עדיין טיפה רועד...מה לעשות?

מעבר לזה - אם יש לכם דברים חשובים שכדאי לי לזכור לקראת הטסט, אשמח לשמוע.

תודה!
    נערך לאחרונה על ידי אבירם*; 16-01-2016 בשעה 17:43.

1. אם הגעת ראשון לכיכר, זכות הקדימה שלך. כנס ותעבור.
    2. קודם תעצור עצירה מלאה לפני הקו, ולאחר מכן תמשיך בגלישה כדי לשפר שדה ראייה.
    3. בסיבובים אתה חייב להיות מספיק מהיר כדי לא לאבד שיווי משקל ולהוריד רגל. אני מניח שאתה מדבר על השמיניות. בין כל סיבוב אתה צריך להאיץ כדי להיכנס לסיבוב במהירות מספיק גבוהה.
    4. תתאמן עוד.

בהצלחה

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    התנצלותך התקבלה.

1. בכיכר אתה עוצר ומחכה לרכב שיעבור אותך. זכות קדימה לרכב בתוך הכיכר!
    2. קודם עוצר לפני קו העצירה, עצירה מלאה. רק אחר כך, גולש בשיא האיטיות לשפר שדה ראיה.
    3. אם שותים לא נוהגים.
    4. ראה 3.

מעבר לזה, לא יזיק לך ביטחון עצמי.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ser Jorah Mormont צפיה בהודעה
    1. אם הגעת ראשון לכיכר, זכות הקדימה שלך. כנס ותעבור.
    2. קודם תעצור עצירה מלאה לפני הקו, ולאחר מכן תמשיך בגלישה כדי לשפר שדה ראייה.
    3. בסיבובים אתה חייב להיות מספיק מהיר כדי לא לאבד שיווי משקל ולהוריד רגל. אני מניח שאתה מדבר על השמיניות. בין כל סיבוב אתה צריך להאיץ כדי להיכנס לסיבוב במהירות מספיק גבוהה.
    4. תתאמן עוד.

בהצלחה
    תודה רבה על הטיפים !

אני פחות או יותר יודע מה לעשות ואיך לעשות נכון, אני פשוט קצת מפחד לעשות טעות קטנה והפחד הזה גורם לי להילחץ לפני הטסט. וגם בגלל שאני מתנדנד עם האופנוע אז הבוחן חושב שאני לא מיומן מספיק בגלל זה ומכשיל אותי - זה בדיוק מה שהכשיל אותי פעם שעברה.

התנדנדות עם הכידון בעצם ממה היא נגרמת? כי אני מחזיק חזק מידי או אולי אפילו בגלל שאני לא יושב נכון?

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי MasterOz צפיה בהודעה
    התנצלותך התקבלה.

1. בכיכר אתה עוצר ומחכה לרכב שיעבור אותך. זכות קדימה לרכב בתוך הכיכר!
    2. קודם עוצר לפני קו העצירה, עצירה מלאה. רק אחר כך, גולש בשיא האיטיות לשפר שדה ראיה.
    3. אם שותים לא נוהגים.
    4. ראה 3.

מעבר לזה, לא יזיק לך ביטחון עצמי.
    תודה! הגבת דקה שתיים לפני אז לא שמתי לב...

בא לך לפרט קצת למה אתה מתכוון "אם שותים לא נוהגים"?(אני לא שותה בירה או כאלה לפני הטסט אם לזה התכוונת)

ובאיזה מובן אני צריך ביטחון עצמי?

Banned
    נציגי תאגידי הרשע הפארמבצוטים ימליצו לך על ריטלין
    מחבקי העצים על קנאביס
    ואני אמליץ לך על הגאבא. ולו רק בזכות חומר מאד חזק בו הנקרא ... פלסבו.

פות"ש תנשום עמוק, תחשוב שאתה באחד השיעורים שאתה עושה את המגרש בצורה הרגילה ביותר ורק מחכה להרים גלגל בחוץ, אין מה להתרגש זה טסט סה"כ תישן טוב, תקום בבוקר תאכל משהו מתוק ואל תשתה קפה סתם חבל על הכאבי בטן בטסט אחר כך, תיגש תשתדל לא להתבלט מהחבורה שמוציאים אותך שהטסטר יחשוב הוא בסדר אני מעביר אותו ותעבור את המשוכה הזאת.

Member הסמל האישי של שאול ה
    1. בכיכר או בכלל בכל צומת יש שני אלמנטים מרכזיים:
    אם יש רכב בכיכר אז זה סוג של איזון: אם הוא קרוב אליך ואתה "נכנס בלחץ" ומפריע לו אז ביצעת עבירה. אבל אם אתה ממתין המון זמן אז זה "חוסר ביטחון עצמי". אני מניח שאתה רוכב מספיק על אופניים כדי להעריך האם הוא "קרוב מדי" או "רחוק מספיק".

2. התקנה אומרת "יש עצור לפני הקו ובסמוך לו". עצירה מלאה עם רגל שמאל על הכביש. לאחר שמלאת את חובת העצירה, אתה יכול לגלוש לתוך הצומת אם יש לך צורך בשיפור שדה הראיה.

3. חביקת המיכל עם הברכיים, לחיצת כפות הרגליים על הרגליות, שיחרור הפלג גוף העליון.
    למעשה אתה עושה את אותו הדבר עם אופניים חשמליות, רק ששם זה מנוע חשמלי ולא בנזין.

4. דומה לשאלה 3

בהצלחה!

Member
    עדכון?

Banned

הטסט השלישי - ובעזרת השם גם האחרון

היי לכולם. היום עשיתי טסט מספר 3. ומבחינתי ומבחינת המורה, הייתי מעולה...אבל עדיין ישנם כמה דברים מאוד מבאסים, שאפילו הייתי אומר לא הוגנים מבחינה חוקית ומוסרית. אני אסביר.

הייתי בטסט היום. במגרש, עברתי חלק ללא בעיות. אחר כך כהבוחן בא להוציא אותנו לכביש, הוא פתאום דיבר בין המורים "אבירם יודע להוביל?" ואז צעקתי מרחוק "לא לא אני לא זוכר את המסלול", ואז הבוחן בא אליי ואמר לי בזריזות את המסלול ולא זכרתי כלום. אז הוא נתן לי להוביל ולא ידעתי לאן לפנות. בכיכר, פניתי שמאלה ובאמצע הפנייה הבוחן צפר לי מרחוק ואמר לי לפנות ימינה. משהו מתסכל מאוד. אז עשיתי מה שהוא אמר ואז באדום הוא בא להסביר לי עוד פעם(שוב פעם בזריזות ולא הספקתי להבין כלום) ואז כשאמרתי לו את זה, הוא הגיב "אז מה אם אני אגיד לך לנסוע העירה אתה לא תדע?", ואז לא זכור לי מה עניתי לו חזרה, ואז הוא שתק. מהנקודה הזאת, המשכנו כרגיל ובמקרה זכרתי את המסלול עד הסוף וחזרנו למגרש.

עכשיו חבר"ה אני מבקש ממכם שתענו לי על השאלה הכי גדולה כרגע - בוחן יכול להכשיל תלמיד על זה שהוא לא ידע או זכר במדויק את המסלול של הטסט?

מבחינת שאר הדברים - מבטים, השתלבות, מראות, פניות, וכו - עשיתי חלק. אני יודע את זה בוודאות. רק העניין הזה שציינתי למעלה מדאיג אותי.

מקווה לקבל את דעותיכם בעניין

למה שפשוט לא תחכה כמה שעות לתשובה? למה להילחץ מזה כל כך? בצורה הזאת יהיה לך אולכוס מאוד מהר.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי shaykram1989 צפיה בהודעה
    למה שפשוט לא תחכה כמה שעות לתשובה? למה להילחץ מזה כל כך? בצורה הזאת יהיה לך אולכוס מאוד מהר.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    כי כשבוחן לא יודע להיות הוגן ולהסביר לתלמיד שמוביל את המסלול כמו שצריך ואז היה ומכשיל את התלמיד על הפשלה שלו, הוא בוחן שצריך לשים אותו מאחורי סורגים ולהשליך את המפתח לאוקיינוס.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ^^^^
    ומה זה בדיוק עוזר לך? יש לך משהו לעשות בעניין הזה? גם אם הבוחן יוצא הכי לא הוגן שיש, ומחליט להכשיל על משהו שאף בוחן אחר לא יכשיל, נראלך שיש לך משהו לעשות בנידון?
    כל מה שאתה יכול לעשות זה לשבת בנחת, לשתות איזה כוס תה חמים, לעשות כל מה שאתה לא עושה כדי להירגע, לך אין יותר שום דבר שתוכל לעשות כדי להשפיע על התוצאה...

Banned
    אתה תכשל בגלל הפניקה.
    כשצעקת מרחוק שאתה לא יודע את המסלול חרצת את גורלך.
    זה יהיה על חוסר שליטה ברכב או משהו.
    או כי פנית ימינה באמצע פניה שמאלה

Member
    את מה שאתם כותבים כאן כמובן מאליו אני קורא כתמהה. ממתי צריך לדעת "את המסלול"? זה קרה בטסטים של הרבה מקומות? לפחות בפתח תקווה, הטסטר מודיע לכולם מראש מה יהיו הכמה פניות, ואז בדרך כלל בזמן שהוא נותן הוראות לפניות הבאות הוא מחליף את המוביל.