היי לכולם. היום עשיתי טסט מספר 3. ומבחינתי ומבחינת המורה, הייתי מעולה...אבל עדיין ישנם כמה דברים מאוד מבאסים, שאפילו הייתי אומר לא הוגנים מבחינה חוקית ומוסרית. אני אסביר.
הייתי בטסט היום. במגרש, עברתי חלק ללא בעיות. אחר כך כהבוחן בא להוציא אותנו לכביש, הוא פתאום דיבר בין המורים "אבירם יודע להוביל?" ואז צעקתי מרחוק "לא לא אני לא זוכר את המסלול", ואז הבוחן בא אליי ואמר לי בזריזות את המסלול ולא זכרתי כלום. אז הוא נתן לי להוביל ולא ידעתי לאן לפנות. בכיכר, פניתי שמאלה ובאמצע הפנייה הבוחן צפר לי מרחוק ואמר לי לפנות ימינה. משהו מתסכל מאוד. אז עשיתי מה שהוא אמר ואז באדום הוא בא להסביר לי עוד פעם(שוב פעם בזריזות ולא הספקתי להבין כלום) ואז כשאמרתי לו את זה, הוא הגיב "אז מה אם אני אגיד לך לנסוע העירה אתה לא תדע?", ואז לא זכור לי מה עניתי לו חזרה, ואז הוא שתק. מהנקודה הזאת, המשכנו כרגיל ובמקרה זכרתי את המסלול עד הסוף וחזרנו למגרש.
עכשיו חבר"ה אני מבקש ממכם שתענו לי על השאלה הכי גדולה כרגע - בוחן יכול להכשיל תלמיד על זה שהוא לא ידע או זכר במדויק את המסלול של הטסט?
מבחינת שאר הדברים - מבטים, השתלבות, מראות, פניות, וכו - עשיתי חלק. אני יודע את זה בוודאות. רק העניין הזה שציינתי למעלה מדאיג אותי.
מקווה לקבל את דעותיכם בעניין